LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
30.5.08 13:59

KEIT-tak to je teda mrzutý :( angína.Tak se brzy uzdrav.A copak si provedla? :? ŠAMOTKO-děkuju,byla jsem naměkko už v čekárně :oops: Neboj,taky se dočkáš,je to supr pocit.
Holky,musím jít vařit,ale nevím jak to zvládnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277

Peti, ještě si počkáme. Ty jdeš dřív než já. Já musím trpět až do 17.6. Hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470

Protože jsem odešla dopoledne, když jsem měla mít denní a protože jsem v dubnu začala studovat školu kam mě vyslal zaměstnavatel a tu teď musím přerušit, protože bych měla příští týden dělat zkoušky a to na neschopence nemůžu :( A taky nemůžu jako těhule na praxi :( Říkala něco o prioritách, nekolegiálním jednání a výhledech do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 14:01

Keit, hlavní je, že jsi s mimiškem v pořádku. Ikdyž tě pozvala na kobereček, tak by tě neměla nervovat:) To se těhulkám nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
30.5.08 14:02

Gav, já si ještě pomatuju, jaký to bylo u prvního. Taky jsem byla úplně hotová, řvala jsem jak želva štěstím a radostí. A myslím, že te´d to bude to samé. Hlavně ať už ti je o něco líp, ty tvoje nevolnosti jsou pěkný potvory. Ať už koukaj zmizet. Kšááááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.5.08 14:03

zatím se holky mějte. Jdu se natáhnout - je mi těžko. Asi ty nevolnosti pomalu, ale jistě přicházejí fakt k tomu 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 14:05

šamotka nechápu proč nás neobjednávaj na ultrazvuk denně :lol: :lol: :lol:

keit s klidným srdcem bych šéfový odpověděla, že ty máš priority jasně seřazený :evil: že je pro tebe nejprioritnější mimčo a zdraví :evil: a vyhodit tě nemůže když jsi těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277

Keit, tak to bych s ní byla hned hotová. Já na interně dělala za 10500, tak ať jde s prioritama do háje i s tím výhledem do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470

Krásná fotka Gav! Přidávám se k obdivnému zástupu o pár týdnů mladších drobečků :)
Zkusím nějak přefotit fotku našeho drobečka :)

Přítel už mně taky oslovil množným číslem, je to legrace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
30.5.08 14:07

ŠAMOTKO-u mě je to právě už hodně dávno,co jsem prožívala utz a čím jsem starší,tím jsem větší citlivka :D
Takže všem děkuju za chválu a těším se na vaše fotečky :D
PEŤO-nehty jsem fotila pro Macíka,aby viděla jak pracuju.A kdyby měl z pražských někdo zájem,jsem plně k dispozici.
Tak já mažu,zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
30.5.08 14:08

Díky za podporu, jste báječný.. Těhulky spojte se :lol:
Máte pravdu, jen kdybych nebyla taková submisivka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
30.5.08 14:09

Peti, nebylo by to špatný každý den, ale mně to nevadí, že jdu až tak dlouho. Přijde mi zbytečný chodit tam dřív, když není nic vidět a pak se stresovat. Vzpomeň na Zuzlínu, jak jí tam dr vystresoval. Vůbec si nepřipouštím, že by se mohlo ještě něco stát. To bych se z toho musela zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
30.5.08 14:10

Keit, koukám, že jsme skoro stejně těhu. O den jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.5.08 14:11

keit submisivka nebuď :wink: hele můžu ti zodpovědně jako jedna z řad šéfových říct, že na to v podstatě každá spoléhá že se lekneš a couvneš ;)

šamotka no já jsem plašan, takže jsem vyváděla než jsem na UZ šla, vyvádím i teď že nic neviděla a budu vyvádět asi už celej život :lol: no co už se mnou - jedině zabít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
30.5.08 14:19

Peti, takže oběsit, utopit otrávit,… :lol:
Daník se vzbudil, tam musím. Zatím Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí