Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kecalky, vůbec nestíhám číst. Gratuluju k dnešním kontrolám. Jen tak dál. Šamotko moc mě mrzí, že je malýmu špatně, ať se z toho brzy dostane. Já to znám. Malá už to měla letos dvakrát. Dneska taky zvracela, ale doufám, že to nic není.
Jsem úplně zmlácená, jdu spát. Dobrou
MACÍ-zapomněla si opravit ten můj termín porodu na 1.1.
ŠAMOTKO-to je hrůza,tolik zvracení
ale snad už to bude dobrý,tak ať se malej drží ![]()
LAKY-no jo,mě teď chutná v restauraci všechno
a to jsem si ještě dala dvojitý hranolky
Ale to tvoje jídlo zní taky lákavě ![]()
My teď večer ještě byli pro seno a přijeli jsme před chvilkou,tak jsem pěkně utahaná ![]()
Dobré ráno děvčata
tak dneska to byla bondovka - v buse nebylo místo, tak jsem to tak tak vydržela ve stoje, v metru mi začlo být na omdlení i když jsem seděla a vyvrcholilo to při výstupu, kdy jsem málem pobl*la václavák
.. ještě ted to cítím v krku a přemýšlím, co si kam půjdu koupit k snídani.
Zkoušela jsem si na radu mamky ráno dát kafe na ten nízký tlak, ale chce se mi po něm zvracet… ach ach..tak nevím jak to půjde dál. ![]()
Dneska budu volat na gyndu, dochází mi utrogestan, tak se zeptám..
Jinak včera večer jsem zalehla na gauč, pustila si DVD Přátel a chechtala se až do devíti hodin, chudák psina si s mnou moc neužila. Pak jsem si vyžehlila, pustila myčku, vyvenčila a zalehla. HA a přijel manžel
tak jsem byla ráda, že mě bude hlídat.
Přeju pěkný den, dneska jsem tu bez šéfa, odpo by měla dorazit kamarádka, která přiletěla na dva dny z Irska.
Dobré ráno těhulinky ![]()
já tradičně už zase vyšiluju
se mnou to bude radost chudák manžel
celej večer mě dost bolelo na jedný straně podbřišku tak pořád přemejšlim o mimoděložnim
sem prostě plašan - radši vás tim nebudu moc otravovat nebo mě odsud ještě vyženete
![]()
Gratuluju všem ke kontrolám a všem co je blbě držím palce ať to co nejrychleji přejde ![]()
Ahoj těhulky,
když slyším ty ranní příhody z MHD, tak jsem ráda, že pracuju z domova a když někam jedu, tak se sama vezu. Myslím že autobus bych taky nerozdýchala.
Dnes mi teda zatím není špatně, ale pro změnu mě bolí šíleně záda, asi jsem v noci nějak špatně ležela, což by asi nebylo ani nic divnýho. Jsem totiž zvyklá spát na břiše, ale teď mi to nějak nejde, protože mě hrozně bolí prsa, přijde mi to den ode dne horší, tak se tak různě kroutim, hledám vhodnou polohu, až ráno nemůžu vstát z postele. Teda co budu dělat za půl roku, to netuším.
V metříku mi píšou něco o Pamele Anderson, tak to se teda trefili, myslim že kam se na mě teď hrabe nějaká Pamela. Jestli to takhle půjde dál, tak budu asi chodit bez podprsenky, protože těžko takovou velikost seženu ![]()
Tak jsem si tu postěžovala, omlouvám se. Mějte se všechny hezky a opatrujte mimina.
Peti: heled, já tě chápu, akorát fakt myslím, že mimod.probíhá jinak, to mi věř.. Mě taky ty první dva týdny bolelo břicho. Tak to vydrž ![]()
Lenka79: ahoj, tak to se máš
Já budu muset vstávat o něco dřív, abych se stihla uvést „do provozu“ a bezpečně dojela do práce.
Ted jsem už po snídani a ukusuju melou, je mi už líp.
Jo a s těma prsama to mám taky.. Ráno když jsem běžela na bus, tak jsem si je musela držet
, dost to bolí.
hele holky to je docela sranda jak jsme se na to těhu těšily a teĎ jak skuhráme co? ![]()
Peti:
, klidně budu skuhrat a omdlívat, jen at je mimi v pořádku ![]()
Holky, tak perlička dnešního rána - tchýně . Volala mi, že mám shánět místo pro švagrovou, a hned jí ty nabídky volat.
Myslíte, že se zeptala, jak mi je nebo něco? HO*NO! .. pardon.. Já to nechápu, dyt jsme spolu vycházeli dobře, proč nemají radost?? Ale je mi to fuk ![]()
Leni jako tvoje svagrova je fakt „poklad“
doufam ze s tim shanenim fleka aspon poprosila … normalne bych ji asi rekla ze nemam cas ![]()
Peti: když jsme u nich v úterý byli, tak tchyně nadhodila, že švagrová by tak jinou práci. Přitom švagrová seděla vedle mě a ani neotevřela.. ústa a to jí je 37!!! Včera v osum ráno jsem švagrové poslala smsku s nějakou pozicí a kontaktem. Žádná odpověd, ani děkuju nebo BÚ. A dnes ráno volá tchýně, že musím švagrové volat! a ne posílat smsky, protože si ji přečetla až odpoledne a to místo už bylo obsazené!!
To je fakt k posrání.. přitom u švagrové doma mají obě děcka PC s internetem, ale že by si hledala sama…
No nic. Kašlu na to.
jsem dnes bez šéfa, tak se tu nemusím předvádět s nějakou pracovní činností..
Jen mi to na gyndě už hodinu neberou ![]()
Leni koukám že si to s tchýní užíváš. U nás to bylo kdysi ťuťuňuňu, ale jen do svatby, pak to normálně vypadalo, že se syna zbavila a svoje chování změnila, no a definitivní propad přišel, když se narodila Míša, a já odmítla poslouchat dobré rady a dělala vše po svém.
Prostě se snaž se tím moc nezatěžovat a hlavně nerozčilovat.
Tady se dneska spí jak u Šípkové Růženky ![]()
Manžel mi právě na gyndě vyzvedává další prášky, to jsem na něho zvědavá ![]()
Přeju příjemné odpoledne
.
Leni hihi a nestydí se manžel tam jít? já ho tam jednou poslala pro antikoncepci a byl to pro něj zážitek na půl roku ![]()
Peti: to nevím
snad ne, ale prostě je už potřebuju a pro mě by to byl opruz tam jet MHD a on si jede autíčkem, víš. Snad to není nic strašného ![]()
Leni to vize ne, jen at se kluk taky snazi, no ne?
A jak se dneska cítíš? Já nemůžu tolik jíst, jsem pak strašně přecpaná a není mi dobře …