Poradna duly
Jana Čurdová
Peti , už je to trochu lepší. Jen se mi chce spát a bolí mě záda ![]()
A už nemám co dělat
je tu otrava.
Leni tak to je fajn, hlavně že už neomdlíváš. Záda mě bolej taky, ale to je z toho věčnýho sezení u kompu a o spaní ani nemluvim
jo a mám už asi tejden v kuse neuvěřitelnej průjem
já na to sice trpívám, ale tohle už je docela brutus
No a taky furt čekám kdy mě přestane bolet ten podbřišek jsem z toho lehce nervózní, kor včera večer to mě teda dost silně píchalo na jedné straně
ale dneska už mě zas bolí na druhé tak snad to bude v poklidu ![]()
ahoj,jen zdravim,je mi stejne divne,neblinkam.dala sem si 4 chlebicky na veceri a je mi fajn.
picha me v podbrisku na stranach,tak mam strach.a v pondeli zajdu na gyndu a pro neschopenku.jooo dneska sem videla dalsiho capa ![]()
koupila semm si krasne zlute tehu triko.
holky je mozne ze uz mi je videt brisko??pripadam si tlusta a o sem nic nepribrala.
jdu hajat,zivam uz od 12cti,paaa
ahojky!
Tak jsem dnes měla běhací den! dopoledne jsem byla ve škole! teda jako v bývalé práci.. ti co se mnou prožívali u snažilek ty nervy z práce víte co to asi se mnou dělalo jen ta myšlenka jet tam! ale děti si to přály… tak jsem jim nechtěla zkazit den . oni se totiž fotily! byla jsem nervní z ředitelky.. ale ustála jsem to! a odpolko jsem byla s Markétou opět na kontrole s tou zlomenou rukou!
Vrátila jsem se dost pozdě utahaná jak pes! Lehla jsem si a usnula jak drn! a teď jsem se vzbudila..
myslím si holky koho bolí ten podbřišek asi to chce víc ležet! kámoška mi říkala dobrou teorii.. musíš stát? ne? tak si sedni! musíš sedět? ne? tak proč už neležíš.. myslím si, že na první trimestr.. a ty naše problémky se to hodí!
Leniko nevím jak vhodné je po ránu kafe.. moc ne! spíš bych dala něco studeného… třeba jogurt.. pokusila se lehce najíst.. a pak až po nějaké době bych si dala kafe! ale uvidíš!
zdravím všechny těhulky! ![]()
1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 2009 1.-2. GAVOTTKA KO 25.6. screning 30.6. TP 1.1. 2009 3.-4. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 3.-4. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 5. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. UTZ 3.6. TP 5.1. 2009 7. Zuzlína KO TP leden 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenika UTZ 5.6. TP 18.1. 2009 12. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 14. Keit KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 15. Tereza007 KO 2.6. TP 26.1. 2009 16. EKcko UTZ TP leden 2009 17. Ppetra KO, UTZ 9.6. TP 29.1. 2009 18. Renula KO TP leden 2009 19. Lexxie KO TP leden 2009 ** 20. Petula77 ** KO TP leden 2009 ** 21. Tina11 ** KO,UTZ 4.6. TP leden 2009
Ahojky,
prisla jsem vam poprat at vas brzy tehu nevolnosti opusti a zacnete si tu krasu rostouciho briska uzivat!
Macicku, jen tak jsem jukla na seznamek a asi u Ronnie bych rekla, ze rodit bude v tomto stoleti
![]()
Ahoj zlatíčka ![]()
tak si představte, že mi dnes kluci odjeli na chatičku a přijedou až v neděli no co já tady budu dělat no odpočívat a už se na ten klid těšim. Zítra jedu ke kámošce mrknout na 4 měsíční holčičku a pokecat. A v pátek jdu pokecat z holkama a zahrát si bowling už se těšim
holky to je vám pohodička.
Ahoj spolutěhule.. nečetla jsem od začátku - to snad neva. Ráda bych se přidala. Před týdnem jsem si dělala test - bylo to tam červený na bílým!! K Dr. jdu až v pondělí, ale jsem si jistá.. zatím jsem si sama spočítala TP 26.1.2009. Mimochodem - taky mám pocit, že tloustnu (strašný) - tak brzo.
Můžu k Vám? ![]()
Tereza
TEREZ007: no jasně každej je vítanej…to budeš mít mimča hezky po sobě co?
Ahoj těhulky,
Terez - klidně se přidej, už je nás tu pěkná partička ![]()
Tak jsem byla od oběda až do půl deváté v podstatě na nohou, tak různě na jednáních, nákupech, na provozovně apod. a přišla jsem domů a zrovna ulehla, protože mě celkem nepříjemně rozbolelo v podbřišku, v leže je to teda lepší, tak budu doufat že je to jen únava, ale jestli si ty naše děti myslí, že budou maminku takhle od začátku prudit, tak jim budu muset asi domluvit ![]()
Terez klidně se přidej!
Sly - díky.. to víš chybička se vloudí! už jsem opravila..
Leni - odpočívej!!! to víš.. ještě dvě! to je nápor!
ostatní zdravím! ![]()
Laky jen si užívej… a odpočiň si! mě je zas špatně!!!!!!!!!! bléééé!!! ![]()
Ahojte těhulky, přeji dobré ranko ![]()
terez určitě se přidej ![]()
zuzlína taky mě píchá po stranách a vyšiluju, ale už jsem přečetla toho spoustu že to tak dost holkám dělá a je to v pořádku, tak musíme být v klidu ![]()
macík tak ať tě nevolnosti brzo přejdou …
lenka holka šetři se trochu když má tělo dvojnásobnou zátěž ![]()
holky včera jsem byla děsně aktivní - konečně po dlouhé době jsem nepřijela domů a neodpadla
Tak snad mi trochu toho elánu vydrží i na víkend
Řekla bych, že mi teď prostě nic není - i ten podbřišek zdá se trochu polevil už ho cítím jen občas
Snad to bude fajn …
Ahojky těhulky, všechny zdravím. Taky mně dneska ráno popichovalo na pravé straně a jakoby to šlo od uzliny v třísle. Ale asi je to fakt normální
Včera jsem šla na krevní obraz, tak jsem si nechala vzít rovnou za úhradu krev na hcg, tak snad to je v normě ![]()