LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1313
21.5.08 11:58

holky, ty metriky mate podle data PM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
21.5.08 11:58

jeste mi poradte,prosim, ja jsem natvrdla, jak pod ten metrik dat ty udaje o UTZ atd???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.5.08 12:01

Ahoj nejsi sama natvrdlá já sem eště na to nepřišla tak si stoho nic nedělaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
21.5.08 12:03

Macík - to je uklidňující pohled, co? když vidíš jak prckovi bije srdíčko

V jaký době jste kdo byl na prvním ultrazvuku a byla vidět dutinka? Pořád jsem chtěla jít až příští týden, ale teď začínám být strašně nervozní, tak bych možná vyrazila už v pátek (to budu 5+5), ale zase mám strach aby už byla vidět alespoň ta dutinka. Moje MUDr. totiž HCG nebere dokud nemá nějaké velké pochybnosti, takže jediná jistota je utz, ale když půjdu brzo a nic tam nebude, tak to zase bude o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
21.5.08 12:03

PETO25-klikni si na Nastavení,údaje napiš do podpisu,zatrhni zobrazovat podpis a odešli to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
21.5.08 12:06

LENKO-uvidíš nanejvýš dutinku.Ještě vydrž,já jdu na první utz za týden,to budu 8+? a to by mělo být už srdíčko určitě vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
21.5.08 12:08

Tak zkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
21.5.08 12:11

PETO25-no vidíš,šikovná holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.5.08 12:12

no já byla na UTZ 5+4 a dutinka byla už pěkná! ale já věděla, že jsem otěhotněla fakt v prostřed cyklu díky měření BT holky co neměří.. mohly mít posunutou ovulku a je to menší tak ti neporadím… ale pokud máš dvě čárky.. a jsou silné.. klidně vydrž.. bude to v pohodě..
já mám metřík podle TP! ne podle MS - Peto25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.5.08 12:13

Jo Lenko je to úžasný… vidět takový maličký cucánek a to srdíčko jak maká!!!! je to to, že tam fakt je!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
21.5.08 12:17

Maci: tak to je super :D , teda já záááávidím :wink: :lol:

Petra25: vítám Tě :)

Jdu zkusit neusnout a pracovat. Šéf mi poslal dopis k přeložení do Aj, grrrr, nevím, co s tím…chjo. Už abych byla doma v hnízdě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.08 12:24

Holky strašně se omlouvám, že se vám sem pletu, ale jsem tak 10 dnů po OVU a moc teď být těhotná ani nechci (přítel mě opustil), tak se vás chci jen zeptat, jestli už jste v tuto dobu měly nějaké příznaky. Měřím si BT a je docela zvláštní oproti jiným cyklům, jinak je mi sem tam špatně, výtok mám ale zdá se mi, že to mívám vždycky před MS, prsa mě nebolí, bolela mě asi jen do 7 DPO a 7 až 8DPO jsem měla i bolesti v podbřišku.
Dekuju
Nepřihlášená Kris

• Citovat
  • Upravit
22163
21.5.08 12:25

hele dopis pošli Katkaty.. ta tam bydlí.. přeloží ho! chi chi chi!
neboj dočkáš se!!!! taky… uteče to jak voda!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.5.08 12:27

Kris myslím si, že bys mohla zkusit během dvou dnů testík.. příznaky já měla slabou druhou 11 DPO.. někdo až 13 DPO… tak uvidíš. jinak příznaky.. máš. ale většinou bývají psychické než ty opravdu.. těžko říct! ale test nelže! :lol: tak ať to dopadne jak si nejvíc přeješ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
21.5.08 12:28

Maci: no jo.. vidiš to :lol: Katy. Poslala jsem to bráchovi, je to manažér, tak at se snaží a sestřičce pomůže :P

Lenko: já jdu na UZV zítra a to bych měla být 5tt+5, myslím, že dutinka už vidět bude. Pak dám echo (pokud se dostanu k PC, jedeme už zítra k našim na víkend).

Jo a byla jsem ráno na krvi, před čtvrtou budu volat na výsledky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí