Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Gav, máš dobré sny.
Leníku, tvoje nápady jsou super.
Já když jsem čekala holky, tak tchýni jsem to nemusela ani říkat. Ona to na mě poznala že jsem těhotná.A měla velkou radost, kór když se dozvěděla že čekám vytoužené holky. dvě holky. V jejich rodině jsou skoro sami kluci.
Mamce jsem to řekla když měla kulaté narozeniny.Tenkrát měla šok
ztoho že čekáme dvojčata.
Teť když jsem mamce řekla že jsem zase těhotná, tak mi odpověděla, že bi nám dvě děti mohli stačit. Ale když už jsem těhotná tak se nedá nic dělat.
Nazdárek maminy,
já čekám na první konrolu a pak to taky budu troubit do světa. Myslím, že budou všichni koukat, že tak brzo.
Gav, taky mám někdy bláznivé sny, ale na tebe nemám.
Já furt brouzdám na mimibazaru a hledám těhu rifle. Tyhle se mi docela líbí, ale hlavně bych je i oblékla.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Jen nemám zkušebost s tou v:,–(kou na rostoucí bříško. Chtěla jsem ty s pružným pásem na rostoucí bříčko, tak nevím. Jsem docela nahlodaná je objednat. Jaké by jste si vybrali vy. Tohle jsou ty druhé. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
K…a, venku začalo pršet. To zase bude celé odpoledne doma. Ach jo. No co, větru děšti neporučím.
PETRA
Ahój,tak u mě žádná změna
žaludek pořád na vodě,jak po vopici,horká polívka mi udělá dobře,ale jen tak na 5min.Ze všeho jídla,co máme doma se mi zvedá žaludek,tak mě miláček bere večer někam na jídlo,ale nevím,jestli to bude k něčemu dobrý
Já tohle vůbec neznám,naopak jsem v těhu žrala pátý přes devátý ![]()
LENKO-no jo,cizí smrady,ale mě smrdí náš vlastní dům
Večer jsem Michalovi pořád řikala,jestli tu něco nesmrdí.A ráno jsem nechala dvě rajčata,páč se mi zdálo,že jsou cejtit a Michal je snědl,že prej jim nic není
Fakt je to děsný a to ještě ke všemu nám na víkend přijedou všechny čtyři děti a Michalova nevlastní máma
Kdo bude vařit,to teda nevim ![]()
A co se týče snů,bych mohla psát knížky,páč co tu bydlíme,tak se mi zdá třeba pět snů za noc a jeden šílenější než druhej ![]()
ZUZÍ-tak kdepak jsi?
A MACÍK?
ŠAMOTKO: tak ty první kalhoty co jsi našla ty jsem měla první těhotenství a řeknu ti že nemají chybu chci si je taky koupit i na ted na to bříško je to fakt super.Jo holka tak to máme asi stejnou velikost ![]()
ŠAMOTKO-asi bych vybrala ty druhý,ale osobně upřednostňuju lacláče.Nevím,jak tyhle budou vypadat,když si je oblečeš jen tak.
Já dostala od kámošky nádherný bokovky,světle modrý tříčtvrťáky,perfektně mi půjdou k tý nový halence,ale teď v tomhle hnusnym počasí je moc neunosim
U nás sice nepršelo,ale žádnej zázrak to taky není ![]()
HOLKYYYYYYYYYYY SEM TEHOTNAAAAAAAAAAA 540.5HCG A VE CTVRTEK UTZ
HOLKYYYYYYYYYYY SEM TEHOTNAAAAAAAAAAA 540.5HCG A VE CTVRTEK UTZ
ZUZI,
nejlepší zpráva dne.
LAKY, mám 180 cm a 90 kg, nosím vel. 44.
![]()
GAV, lacláče mám taky ráda, ale mám dvoje z prvního těhu a jsou spíš až na větší bříško. A tak jsem chtěla něco na dřív. Jo na zimu jsou lacláče super.
Holky, musím jít, protože náš mladej mi taky u pc dělá čóro. Pa zase večer.
Petra
Zuzli gratuluju. A neboj, až to bude vidět na utz, tak to mudr určitě dopočítá.
Zuzlíno skvela zprava, supeeeer!!!!
samotko dziny s vsuvkou taky mam z prvniho tehu, jsou vyborny, uz se na ne hrozne tesim, jen me stve, ze je ta vsuvka hrozne dole, takze aby nebyla videt, musela bych mit delsi tricko a ne normalni netehu tricinko. Ne ze by mi to vadilo, ale ted bych v nich holt jeste nevyrazila, kdyz nikdo nevi, ze jsem tehotna, ponevac by to bylo jasny, i kdyz bricho uz na ne mam a nosim ruzny provizorni hruzokalhoty ![]()
A vubec uz bych to nejradsi vsem rekla, aby ode me porad necekali ruzne „sportovni vykony“, pojidani hermelinu… , ale prece jen, 23. den tehu je fakt brzo…
Gavottko vy mate konskou farmu?
Krmeni cizich zvirat je fakt hruza - tehdy jsem videla u sousedu na plote ceduli s hrozne dlouhym vysvetlenim, ze jejich pes vazne nesmi jist zadny pamlsky…, at mu tam laskave nikdo nic nedava a mysli na jeho zdravi, nechapu, ze to nekomu nedojde a kdyz to delaj deticky, tak ze jim to rodice nevysvetli… ![]()
ahoj těhulky,
tak se hlásím zase po delší době, vy jste se ale rozepsaly, ještě jsem to ani nedočetla ![]()
My jsme meli o vikendu tu pout, takze navsteva za navstevou, takze jsem v nedeli odpoledne usnula a spala az do rana. Vcera byl hrozny den v praci, za cely den jsem se malem nestihla ani napit a dojit na zachod, takze jsem opet v 18 hodin padla do postylky zbita jak prava tehulka a supky hupky do rise snu......
Dneska to v praci taky nestalo za moc a docela dost vazne pak uvazuji o te neschopence, akorat jsem dost tymovy hrac, tak je mi vuci ostatnim blby.....poradte..
Nevim presne co jste resily, ale dodavam, ze Jezinky je mi moc lito a preju ji jen to nejlepsi a aby se z toho rychle dostala, nejen fyzicky!!!
Co se tyka UTZ tak u me doktor videl vnitrnim UTZ tak cca v 5-6 tydnu malou dutinku, velkym nevidel taky nic.
Ja mam UTZ presne za tyden tak taky verim v tlukot srdicka, ale obavy pronasleduji asi kazdou z nas, chce si to jen nepripoustet a verit!!
uff už jsem to dočetla
Zuzli: velká gratulace, vítej do klubu!!!
tak na sebe davej pozor i na ty vase dalsi 2 rarasky - moc hezka fotka
Gav: ja jsem to tak mela tak pred 14 dny, nemohla jsem citit nic a restauracim jsem se zdaleka vyhnula, z prace jsem mazala rovnou domu a pomalu skoro zadrzovala dech, ted uz je to lepsi, mnohem lepsi - k veceri jsem si dala smazeny syr s bramborem - vynikajici!!!! ![]()
Ja delam v bance jak jsem asi uz psala, takze jsem zvedava v cem za chvili budu chodit, laclace by mi asi neprosly.....:)
Maciku tak jak dopadla kontrola?