Poradna duly
Jana Čurdová
Leniko - já jsem taky moc šťastná a po tý dlouhý době každoměsíčního zklamání v naprostý euforii, ale mám to promíchaný dost se strachem, že se může pořád leccos stát. Toho strachu se už asi stejně nikdy nezbavíme.
Kromě jiného mám strašnou pracovní krizi, vůbec mě to tu nebaví, nemůžu se na to soustředit, myšlenky mám úplně jinde…
Šamotko - až 17.6.? To bude k nepřečkání, co? Tak ať to co nejrychleji uteče!
Tak já zas na chvilku nakukuju.Celý dopo jsem ležela a potila se,ale pak jsem musela hodit koně na pastvu,takže teď tu musím dřepět u okna a hlídat je,páč v ohradníku není elektrika a hned vedle má soused loučku a brambory a i když ty šmejdi maj trávy dost,je jasný,že na cizím chutná líp.
LENI-mě to asi ještě nedochází,že ve mě roste človíček a práce mě teda vůbec nebaví,páč je mi u ní blbě
tak si všude sebou vozím mátu ![]()
Miláček tymiánovou mast zatím nesehnal
ale přiveze mi jogurty a piškoty,ty mi zatím dělaj nejmíň zle ![]()
LINDI-a mohla bys mi napsat SZ
jsem hrozně zvědavá a třeba máme společný známý
Já chodila na Pha východ na školu ![]()
LENÍ-doufám,že počítáš v pondělí s nehtíkama
Doufám,že už budu jako řípa ![]()
Lindo: to víš, že mám taky strach, ale zakazuji si zlé myšlenky.. S prací jsme na tom stejně, dělám samé blbosti místo abych likvidovala tady ty papíry
fakt mě to nevbaví, nebavilo mě to vlastně nikdy.
Gav: teda Ty máš romantický výhled - na pasoucí se koníky
. Doufám, že Ti bude brzo líp..
S těma nehtíkama ještě nevím, měli bysme předávat ten starý byt nájemníkům ![]()
ahojky…
tak jsem po kontrole a pan doktor tam viděl mimčo, ale řikal že je malinkatý a srdce ještě neviděl
jsme kolem 5 až 6 týdne, tak že mín něž jsem si dala do kalendáříku. Jsem objednaná na 10.6. na velkej ultrazvuk, tak si myslim, že už konečně to srdíčko uvidim.Ptala jsem se ho na tu kyselinu listovou a řikal mi, že už to nemá cenu, že si mám koupit nějaký těhu vitamínky a brát tak jeden až dva týdně že to bohatě stačí.
LENÍ-no romantický to moc není,páč bych si radši lehla a spala a takhle musím být pořád nastartovaná běžet dolů,kdyby něco.A teď jsem se tak příšerně rozčílila
Zas sem přišla ta pipina,kvůli který mi tenkrát utekli koně a chystala se je krmit.Tak jsem na ní vyběhla a ona pořád,že jsem hrozně zlá a bla,bla,bla.Prostě nepochopí,že ty koně pak utikaj a já je nebudu honit po vsi,když jsem ráda,že jsem ráda.A to nám ještě pořád krmí psy piškotama,ten starej je tlustej,má problémy s kloubama a ona ho pořád něčím rve
Ty lidi jsou fakt někdy natvrdlí ![]()
LAKY-to se člověk načeká viď,než v tom bříšku uvidí něco pořádnýho ![]()
Gav - poslala jsem ti SZ - došla?
Laky - to zas bude čekání, co? Chce to trpělivost (se mi to radí - sama ji nemám!), nic jinýho nezbývá.
GAVOTKO A LINDO: jo holky to je doba než tam něco je vidět, ale musim říct že s Fildou jsem to takhle neřešila
asi stárnu.
holky no ja pujdu na UTZ az mezi 12-14tt na tom NT screeningu, driv mi ho delat nebudou ![]()
čusky holky…
nooo Lidno Jezinka byla víc jak osmý týden… asi 8tt+4 - myslím, tzn. devátý týden těhu… TP měla mít nějak na štědrý den! takže dost!
Viděla srdíčko.. a pak najednou nebylo… začala špinit krvavě.. pan dr. ještě naznal že má asi málo těhu hormonů.. tak dostala prášky.. a stejně nic! ach jo! snažila se od června roku 2007!!!!!!! to je hrůza!!!
Jinak mě povolují nevolnosti.. je mi líp! kontroly dodám do tabulky.. já jdu zítra na KO ale bez UTZ UTZ bude až 11.6.
Laky nevadí.. a už řekl na kdy asi TP? to je ještě brzy že? kdo byl dnes dál na kontrole? další hlášení!
mě se zdá že už mám malličko bříško.. protože jsembyla silnější před těhu!
![]()
čusky holky…
nooo Lidno Jezinka byla víc jak osmý týden… asi 8tt+4 - myslím, tzn. devátý týden těhu… TP měla mít nějak na štědrý den! takže dost!
Viděla srdíčko.. a pak najednou nebylo… začala špinit krvavě.. pan dr. ještě naznal že má asi málo těhu hormonů.. tak dostala prášky.. a stejně nic! ach jo! snažila se od června roku 2007!!!!!!! to je hrůza!!!
Jinak mě povolují nevolnosti.. je mi líp! kontroly dodám do tabulky.. já jdu zítra na KO ale bez UTZ UTZ bude až 11.6.
Laky nevadí.. a už řekl na kdy asi TP? to je ještě brzy že? kdo byl dnes dál na kontrole? další hlášení!
mě se zdá že už mám malličko bříško.. protože jsembyla silnější před těhu!
![]()
1. Ronnie KO 19.5. TP 1.1. 1009 2. - 3. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 2. - 3. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 4. Macik74 KO 20.5. UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 5. MishaB. KO 20.5. TP 5.1. 2009 6. Zuzlína KO TP 6.1. 2009 7. Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 8. LindaKa UTZ 29.5. TP 9.1. 2009 9. Jindra UTZ 25.5. TP 14.1. 2009 10. Lenika UTZ 22.5. TP 18.1. 2009 11. Lenka 79 KO, UTZ 27.5. TP 19.1. 2009 12. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 13. EKcko UTZ 26.5. TP leden 2009
Laky myslela jsem že už musí být srdíčko vidět.. jsem stejně jako ty!!!! chtěla jsem ho prosit… aby mě vzal na ten UTZ dřív… ale raději budu mlčet a počkám na toho 11.6.
MACÍKU : no právě ,že je ještě brzo no co nadělám, ale kdo si počká ten se dočká. nechala jsem si udělat fotečku jenom z toho špatnýho UTZ co má v ordinaci. No to byla sranda je tam děloha a pak je tam vidět taková bublina a to je všechno
ale doktor řikal, že tam právě to mimčo jéééé tak snad to bude v pohodě a toho 10 budu klidnější a dozvim se i termín porodu. už se těšim na vážení holky, jsem se nevážila ani nepamatuju ale typla bych to okolo 89 no jsem to kus ženský
![]()
ahoj,tak uz vim vice,mno delal mi ultrazvuk a nic
,povidal mi ze bud je to bzo proto nic nevidi nebo pak potracim a protoze nic nevidi.jeste mi rikal ze kdybych mela velky krece v brise ze to muze byt mimodelozni tehu ale to ze bych musela uz primo do nemocnice na 3D utz.nabral mi ale krev a zitra o pul 2 jsi du pro vysledky.
je mi hrozne,prvne \\ a ted to vypada ze zadny mimco nebude