LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
20.5.08 10:36

Ahoj pupíci :P Tady je dnes nějak mrtvo :? Já jsem snad zdárně skorozvítězila nad rýmou,ale ty nevolnosti :( Zvedá se mi žaludek snad ze všeho :( ,všechno mi smrdí,celej barák,no hrůza.A když jsem se šla v noci nadýchat čerstvýho vzduchu,tak jak bylo venku vlhko,šíleně všechno smrdělo :( Tak já vážně nevim,co se mnou :? Napíšu Michalovi,co mi má koupit a než to přiveze,tak už na to nemám chuť :?
Naštěstí mě aspoň to břicho nebolí,ale nevim,co je lepší.
Na pastvinu jsem dala jen ty hodný koně,abych je nemusela hlídat jak blb,tak jsem ale tamtěm musela nasekat trávu.Byly toho 3 vrchovatý káry,to jsem si teda mákla :(
ZUZÍ-budu držet palce na dnešní výsledky a neboj,mě u prvního těhu nemohli poznat nic ani ve třetím měsíci :D
LENÍ-tak srajda jo?To je pěkně nepříjemný :( Mě na to pomáhá Activia nápoj
Zdravím anonymní a myslím,že se k nám můžeš směle přidat :D
Ostatní zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
20.5.08 11:08

Jé holky,to vám musim napsat,co jsem dneska mela za šílenej sen :D Normálně se mi zdálo,že jsem byla na umělym oplodnění :D Dělal mi to Všetečka z Ordinace :D A ještě mi u toho říkal,že to dělá poprvé,ten zákrok a já mu na to:tak to jsem vlastně vaše první holka :D No zavedli mi jedno emryo,podepsala jsem fakturu pro pojišťovnu na 37 700,– a když jsem šla na kontrolu,tak zjistili,že se emryo chytlo,ale že tam je ještě jedno o měsíc starší,co se nám povedlo přirozeně :D Tak mu doktorka vynadala,jak to,že tam to emryo neviděl,že vůbec neudělal revizi.Takže jsem v sobě měla dvojčátka a jedno bylo o měsíc starší :D To je mazec co :D Ten sen byl tak živej,že bych mu i věřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
20.5.08 12:24

Ahoj holky..

tak to jsem o těch anonymech nevěděla no to by byli pěkně ukecaný :lol:

Jinak prcek, už je snad v pohodě tuk, tuk atibi zabrala a v pátek jdeme na kontrolu na ouško, už si nestěžuje tak jsem ráda. Tchýně mi slíbila že si vezme prcka na víkend, tak budeme mít s Martou pohodu :lol:

jinak je tu už víc holek tak poradte jak to mám říct Zlatce ( tchýni ) že jsem podruhý těhule. kolikrát nám to už řikala, že by jsme měli zadělat tak to chci nějak originálně. Myslíte, že neni ještě brzo ale čekat se mi zase 3 týdny nechce na ten velkej UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
20.5.08 12:32

LAKY-na originály je tu expert Lenika,my jsme to vždy řekli normálně,páč jsme věděli,že žádný ovace se konat nebudou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
20.5.08 12:38

GAVOTKO: super sny to se musí nechat :lol:
tak si počkám na Lenika co mi poradí :lol: :lol: :lol:

tak holky který byli na kontrole ,sem informace jsme celý nedočkavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
20.5.08 12:42

Ja si taky nechavala delat to HCG, staci zajit do nektere z odberovych laboratori, koukni tady a najdi si co mas nejbliz http://www.leklab.cz/…dberovky.php
Tam sestricce reknes, ze si chces na vlastni zadost udelat test na HCG, platila sem za to neco pres 200,– a vysledek sem mela jeste ten den odpoledne po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
20.5.08 12:52

Ahoj maminy,

jak se dnes máte? Doufám že ty co jsou dnes kontrolované budou sdělovat jen samé dobré zprávy.

Laky - tak s tchýní ti bohužel neporadím, já už jí nemám, ale kdybych jí to měla oznamovat, tak asi jen tak mezi řečí, moc v lásce jsme se neměly. Docela závidím holkám, které mají s tchýní pěkný vztah.

Gav - s tím smradem vím o čem mluvíš, bydlíme v paneláku a než dojedu výtahem ze suterénu do pátého patra, tak identifikuju po čuchu minimálně pět „fujtajbl“ jídel, jako by nemohli vařit to co by mi zrovna vonělo :wink:

Zdravím také všechny nejmenované, kouknu zase později, jestli už víme nějaké novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 12:59

:lol: Laky: já měla nápady jako - dát čápa na komín; tučnákovi na krk dudlíka (protože se mimi narodí v lednu, tak by čáp umrznul, tak ho musí přinést tučnák); já jsem koupila ledního medvěda, který spí, dala jsem mu dětskou čepičku a dala nápis: Kouknu na vás v lednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 13:02

Taky koupit dětské botičky, seřadit vaše boty na chodbě podle velikosti a nakonec dát ty botky :D nebo loni jsem pověsila na žabičku doprostřed na garnýž botičky. Nebo nenápadně zazvonit u dveří a když tchyně otevře, tak tam bude čáp s dopisem v zobáku.

Jééé, kdyby se mi tak efektivně chtělo pracovat jako vymýšlet blbinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
20.5.08 13:05

No Leni, ty jsi plná studnice nápadů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
20.5.08 13:07

Leniku: děkuji za nápady jsou super s těma botičkama jsme to dělali u Filípka ale ted s tim plyšákem to je taky dobrý. mám tu fotečku z UTZ ale fakt tam neni nic vidět ale alespon by jí to došlo ne :lol: že bych tu fotečku někam strčila třeba plyšákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 13:07

Nebo koupit pevný tulipán a dát mu do kalíšku dudlíka, nebo jinou kytku a dudlíka na ni přivázat - třeba na květ gerbery.

Laky: nooo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 13:10

Kurnik - s tou gerberou je to super 8O ted mi to teprve došlo. Tchýně bude mít svátek..HA! :D
Jsem pako :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 13:15

Gavi: ten Tvůj sen je teda něco! 8O :lol: to jsi se musela vzbudit zpocená.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
20.5.08 13:20

Leniko - jsi úžasně kreativní! Nevím, co děláš, ale určitě je tě v zaměstnání škoda! :D
Gav - to je dobře, že ti už je líp.

Kde je Macík - že by na té kontrole?

Holky - díky za tipy na ty laboratoře, našla jsem si odběrové místo přímo u nás v sídlišti, tak jestli se rozhoupu, tak tam zítra ráno zajdu. Ale na druhou stranu - jestli by nebylo lepší zůstat v blahé nevědomosti…

Já jsem sotva po obědě a už mám zase hlad! Asi živím otesánka a nakonec nás sní… :D Jdu spořádat sušenky, který jsem si tu schovávala až na svačinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí