LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
19.5.08 20:45

Zuzi, neboj dobře to dopadne a mimi bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
19.5.08 20:59

Nazdárek,
tak jsem z toho jelen, proč si ty gyndouši zvou ty těhule tak brzo, když na uz pak nic nevidí a akorát je stresujou.
Zuzi, vím, že máš nervy, ale věřím, že to bude dobré. To zas jeden chytrej studovanej dělal chytrýho. Uvidíš. Jsem celá napnutá a celou noc ti budu držet pěstičky ať je vše ok.
Já sama jdu k dr až 17.6., aby tam právě něco bylo vidět. Ve 12 týdnu je velká poradna - hodně odběrů, UZ, průkazka. 16TT odběr na vývojové vady, 20TT UZ, 24TT protilátky u Rh negativních, což jsem já, 28TT nic, 30TT UZ, 32TT opět nějaké odběr a výtěr z pochvy, 36TT nic a pak už po týdnu. Takhle nějak to chodí u nás na ambulanci a stejné je to i u mého gyndouše.
Manžel jede domů z práce a tak mu to tady jsu uvolnit. Zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.08 21:07

Ahoj holky,
zatím se k vám přidávám jako anonymní, snad to nevadí, ale mám trošku obavy a strach… :? Stejně jsem ale nováček serveru, takže mě nikdo nezná :wink:
Jsem asi tak v 5tt a testy mi vycházely pozitivní už tři dny před MS (mám pravidelné cykly a OVU probíhá dříve) Nejprve byla čárka slabě fialová - avšak krásně viditelná, postupně sílila a teď už je několik dní stejně fialová jako ta kontrolní :D Už tak týden (né-li 10dní) před MS mě bolelo v podbřišku a měla jsem citlivé bradavky. Postupně se rozbolela celá prsa a to tak, že s PMS se to nedá srovnat :lol: Jinak se mi často motá a bolí hlava, jsem unavená a chvilkama mám divný žaludek.
Co mě však trápí je můj podbřišek a píchání - všude - po stranách, vlevo, vpravo a také dole, jakoby zespodu, toho se bojím nejvíce :( Já vím, že se asi roztahuje děloha, ale bojím se :cry: Holčiny, je to fakt normální, takovéto píchání a pobolívání jako na MS? :(
Jinak, jak jste už asi pochopily, čekáme (aspoň tomu věřím) naše první mimi :D Je mi 25 a nechali jsme všemu „volný“ průběh od začátku března :lol: K doktorce jsem objednaná na 26. 5., ale nemá v ordinaci UTZ.
Koukám, že jsem se nějak rozepsala, snad mi to prominete 8)
Doufám, že se k vám příští týden přidám napevno! :D
 N.

• Citovat
  • Upravit
2026
19.5.08 21:17

Ahojky N :lol:

na to že jsi nováček máš docela dost příspěvku :lol: :lol: ale vítám tě mezi námy děvčaty a doufám že se brzo přidáš pod svým jmenem.

holky jdu čučet na manželky a pak na house :-) opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
19.5.08 21:30

Ahoj těhule,

tak je mi dnes konečně trochu líp. Byla jsem celý den nějaká otrávená a unavená a každou chvíli se mi udělalo na chvilku zle, ale teď už je to zase fajn. Začínám se pomalu smiřovat s tím, že už to lepší nebude, při Míše jsem zvracela od osmého týdne doslova jak šakal, tak už tuším co mě čeká.

Zuzli neboj, při prvním těhu jsem to měla taky tak, na utz jsem byla začátkem šestého týdne dle ms a nic tam nebylo, jen zvětšená děloha a vyšší sliznice, Míša se objevila až o týden déle a byla podle utz pořád o týden mladší, než by měla být podle MS.

Leni - to jsem ráda, že píšeš, že se ty bolesti u mimoděložního těhu skutečně nedají splést. Už deset dní se mi objevuje bolest v pravém podbřišku, ale jsem po operaci slepáku (klasicky) a žlučníku (laparoskopicky), takže usuzuju spíš na ozývající se srůsty, protože mě to zabolí když se třeba protáhnu, nebo když dlouho sedím a vstanu apod.

Mějte se všechny dobře, jdu pověsit ještě prádlo a pak padnout za vlast. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
19.5.08 21:33

Anonymní N vítej,

uvidíš jak ti tu ten týden s námi pěkně uteče a pak se k nám určitě přidáš nastálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 07:36

Dobré ráno,

tak mě manžel zavezl do práce, jsem ráda, není mi nějak dobře..
Dneska v noci mě vzbudily bolesti podbřišku, uplně jsem se vyděsila :( .. doufám, že to nic nebylo. Navíc mám už třetí den hrozný prů**m :? a já pako jsm si ještě večer dala smetanovou omáčku :x …

Laky: Anonymní nemá tolik příspěvků :D to je počet všech příspěvků všech anonymů, protože přezdívka „anonym“ je jen jedna.
Co malý brouček?

Přeju pěkný den, dneska jsem tu dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.5.08 07:40

ahojky… vítám anonymní… moc ráda tě pak přidám do tabulky.. abys u nás mohla zůstat jako nastálo a pod jménem!
(ty příspěvky tolik protože to počítá každý anonymní hlas… ne jenom její)
Holky to píchání v podbřišku je asi fakt normální.. věřím že se bojíte.. raději bych víc odpočívala.. protože je riziko že při tom praskne nějaká cévka která by mohla začít krvácet… nebo si to myslím! vím, že u prvního těhu jsem to měla taky… dost to bolelo.. je to jak ještě není vaše děloha na mimi.. je to prostě pevný sval… musí povolit u nás co jsme už těhu měli.. je to už trošku povolenější.. ale stejně bych ubrala pomyslně nohu z plynu… nezvedala nic těžkého… a víc odpočívala a prostě víc myslela na sebe.. a pokud máte obavu zavolejte dr… on vám řekne..
Já jdu dnes na KO … jsem zvědavá! sakra chtěla jsem vzít ranní moč. a zapomněla jsem… načůrat do skleničky.. ach jo!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.5.08 07:42

ahoj Leniko… no někdy ty bolesti fakt překvapí až se leknem co? mě nebolí podbřišek možná hned při hnízdění… ale spíš mám v břiše teda v podbřišku jako kámen.. takový těžký… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.5.08 07:46

jdusi pustit film na DVD! už se na něj těším! a možná u toho usnu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 09:04

Maci: Už spíš? :wink: jaký máš film? Kurnik, já Ti závidím :lol:

Mě v podbřišku nepíchá, jsou to tlumené bolesti jako při ms.. Chci jít zítra na odběr krve kvůli Hcg, chci vědět jak poskočilo. Zaplatím si to jako Caty.

Včera mě pobavil manžel- blbla jsem s psinou v ložnici, hráli jsem si na posteli (fuj! výjimečně ;-) ), já jsem ji zlobila rukou a ona štěkala jak na lesy :lol: .. Přiběhl manžel a zakřičel: „A bude tady klid nebo vás všechny tři sesekám na hromadu“. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
20.5.08 09:38

Ahoj holky, všechny zdravím!
Macíku - držím palce na dnešní kontrolu - v kolik jdeš?
Zuzli - taky držím palce - dej vědět, co a jak. Určitě to bude dobrý!
Lenika - na ten odběr jdeš někam do nemocnice? Musíš se na to objednat? Docela bych šla taky - chtěla bych se ujistit, že hcg je, jak má být.

V břiše mě bolí občas taky, není to píchání, ale taková tupá bolest a tlak. A bříško už mám taky! Musela jsem povolit dvoje kalhoty, který mi už byly těsný. Teď mám na sobě takový plandy, který jsem dřív nenosila, protože mi byly velký a padaly mi s páskem a najednou se hodí a jak je mi v nich pohodlně! :D Nikdy jsem si nemyslela, že to bude znát už od šestého týdne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 09:56

Lindo: ahoj :) . Našla jsem si na netu stránky laboratoří a jejich odběrná místa a jdu tam, kde to mám nejblíž do práce. Nevím, odkud jsi, ale v Praze je Aeskulab a Leklab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
20.5.08 10:32

Lenika: dík! :D Jsem taky z Prahy, tak se na to na netupodívám. Jestli tomu rozumím dobře, tak objednání není nutný - nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.5.08 10:33

Lindo: jasně, že se nemusíš objednávat, tam chodí lidi jak kdo přijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie