LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
18.5.08 23:19

GAV usnula! Šamotko koupila jsem ale ne v mimibazaru… objevila jsem inzerát na bazarové zboží v internetu… a paní byla kousek od nás tak jsem tam dojela… a koupila si pár věciček.. které se dají nosit jak v těhu tak bez těhu…
na mimibazaru okukuju spíš kojenecké zboží.. moc se mi líbí rychlozavinovačky.. a myslím emitex rychlozavinka z flauše do autosedačky.. je boží!!!!!! ale to je vše moc brzy až dýl! jen je okukuju…
No někdy děti dokáží zlobit co? aspoň víš že ho máš..
mě je zas líp! tím, že nedojde k tomu, že dostanu hlad tak mi není blbě jen jsem utahaná jak když složím vagon uhlí! uffff :lol: :lol: v úterý doktor jsem napnutá, i když to nebude s UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
19.5.08 05:39

holky diky za privitani,s dvojcaty si uzivam po obchodech,hlavne ty stare duchodkyne jak se rozplivaji a rikji mi,vy mate ale krasne holcicky a jak vam sou podobny,mnooo a moje nejsou :-D mela sem je bez porodu.
divite se co tu delam?nemuzu spat.honzin mi odjel v 5 do prace a ja nemuzu spat jdu v pul 7 na gyndu a bojim se,mam strach ze to mimco nebude ok a hlavne strach z toho ze me posle na rizikovku a to protoze mam silnou alergii,oslabenou imunitu a sem kucharka,coz znamena ze taham hrnce a to nejlepsi na konec je ze sem zamestnana od 2.5. a ja slibils ze do 3 mesicu neotehotnim.jde taky o to jak dlouho sem tehu a pak tezko v praci v babinci budu tvrdit ze nejsem tehotna,pokud budu blit jak sakal :-D.
myslete na me at mi to mimco potvrdi a je ok.paapaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.5.08 07:44

Ahoj bříška,
tak koukám, že to tady žije i o víkendu, my objížděli rodiče. Naštěstí to u mě funguje jako u Macíka, když často jím, tak se nevolnosti dají zvládnout a naštěstí nikdo nic nepoznal. Zvládla jsem i kafe, i když mi teď nechutná.

Zuzi: Já tě taky obdivuju jak to zvládáš a gratuluji k těhotenství, určitě napiš jak jsi dopadla, já jdu k dr. zítra. A vzhůru jsme byli taky už před 6 :( A práci neřeš tvoje zdraví a zdraví miminka je důležitější. Já jsem u prvního těhu byla taky na neschopence, protože mi bylo neskutečně zle, sice jsem moc neblila, ale bylo mi zle ve dne v noci, nemohla jsem ani spát, ani jíst. U druhého to bylo trochu lepší, to pomáhalo jídlo, a teď u třetího je mi zatím nejlíp, tak doufám že se to už nezhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
19.5.08 08:47

Ahoj těhulky,

tak jak je? Musim se přiznat, že u mě teda dnes nic moc, ani Macíkův recept „jim dřív než dostanu hlad“ nezabírá. Jen co jsem posnídala, tak se žaludek začal chovat jak na kolotoči, tak doufám že to rozdýchám a nepůjdu :poblion:

Chtěla jsem se zeptat zkušenějších a rozumnějších mamin - kdy to tak asi říct ratolesti, že bude mít sourozence? Strašně se těší, to jo, ale myslím že není kam spěchat. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.5.08 08:50

ahojte těhulajdy, já se k vám snad nikdy nedohrabu :-( ten blbej test je pořád uplně bílej, natáčela jsem ho ze všech stran, chlap si ze mě dělal srandu, nicméně jsem nic nevykoukala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.5.08 08:52

Ahoj Lenko, my jsme to starší dceři řekli mezi 12 a 16 tt, kdy už bylo trochu vidět rostoucí bříško, protože v té době měla necelé 2 roky, tak aby to pochopila :D . Ale vidím,že máš starší holčinu než já, tak bych se nebála to říct i dřív, pokud neočekáváš nějaké komplikace. Já měla trochu strach, jak by jsme vysvětlili, kdy se něco stalo… ale po 12 tt už je to málo pravděpodobné, takže já to beru jako vhodnou dobu k oznámení všem kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
19.5.08 08:55

ahojky tehule

peti ono je dost mozny, ze jsi mela ovu o kousek pozdeji, nez co ti udelal graf kriz, rekla bych ze tak o 2 dny, ale je to jen teorie, uvidis, nezbyva nez vydrzet

ja jdu dneska do poradny, tak sem zvedava co bude :roll: ke vsemu tady jeste prsi, ach jo, a autem se mi nejak moc nechce, ale asi mi nic jineho nezbyde, protoze musim vzit Andrejku sebou a nevim jak bych sla s kocarem a destnikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.5.08 08:58

joly no začínám si myslet, že ovu byla až 29.DC - jak ještě jednou klesla ta teplota - jenže s takovouhle ovu nemám být z čeho těhotná … leda že by spermijky vydržely fakt 5 dní asi a to se mi zdá moc 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.5.08 08:59

joly jinak samozřejmě držím palečky ať je na kontrole vše ok a ať ti udělaj i ten ultrazvuk - psalas že si myslíš že nebudou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
19.5.08 08:59

Misho a jak to mala pochopila? Andrejka ma uz 2 roky, ale myslim si, ze to jako chapat stejne nebude. Aspon zatim, kdyz na me neni zadna zmena jeste, az budu mit velky bricho a uciti mimco tak asi uz pochopi, ze tam neco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.08 09:01

Ahoj holky,tak mě je pořád příšerně,ta rýma mě zmáhá.Nejhorší je,že můžu jen paralen a ten mi je na houby.V sobotu jsem koupila v lékárně cucací tabletky na bolest v krku,co můžou i těhule,ale jsou příšerně hořký,tak se mi zas z nich zvedá kufr.Horko těžko jsem nakrmila koně a psy a šupajdila zpátky domů.Ani na pastvu jsem je zatím nepouštěla,na to prostě nemám sílu.Michal mi dnes přiveze tymiánovou mast,tak mi snad pomůže na tu hlavu.
LENKO-Nikolce je 12let a hrozně si sourozence přála,věděla,že se snažíme,takže to prožívá se mnou už od začátku.Nejradši by šla i k porodu :D
PEŤO-to je hrůza ten test.Ale takovýhle zpoždění si nikdy neměla ne?
ZUZI-držím palečky,ale počítej,že tam dr.ještě asi nic moc neuvidí,je brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
19.5.08 09:01

peti no jeste sem na UTZ nebyla a minule jak mi brali krev a sestricka me objednavala tak rikala, ze mi daji akorat zadanku na screening tak nevim no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.5.08 09:03

gav ojee ty si taky užíváš co? tak ať je to brzo lepší … Já zpoždění měla jen 1× - někdy v prosinci a to jsem musela nakonec na vyvolávačku :( ale ani nevím jestli to byl ovulační cyklus, to jsem ještě neměřila…

joly tak zas kvůli tomu aby ti dali kus papíru snad nemusej tě objednávat na jinej den ne? :roll: to ti mohli dát rovnou přece …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.5.08 09:04

Joly, Nikolka to v pohodě pobrala, až jsme se divili, ale je fakt, že je to odmala stašně zvídavé a chytré dítě, známí byli v úplně stejné situaci, jen měli syna a ten to taky hned pochopil a všem hlásit, že maminka má v bříšku mimi a to dokonce v době, kdy to na kámošce nebylo vůbec vidět, jenže manžel nevydržel počkat a řekl mu to hned po kontrole u dr. :D Takže se toho neboj, děti jsou rozumnější než se zdají. A pokud máš přesto obavy, klidně počkej o nějaký ten týden dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
19.5.08 09:06

peti no oni mi minule brali krev jako na potvrzeni tehu a ze kdyz to bude pozitivni tak mam prijit do poradny dneska a dostanu ten papir :roll: a to jeste sestricka puvodne chtela abych prisla az pristi tyden, jenze to budu na dovce, tak pak strasne resila, kdy teda mam prijit, ze ji to vychazi ted jakomoc brzy a ten dalsi tyden zas moc pozde tak nevim no :roll: kvuli papiru na objednani se mi to zda uplne fuk kdy prijdu, jen proste mi reknou ze se mam objednat az pozdeji a ne hnedka ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí