Poradna duly
Jana Čurdová
holky, tak když to tady tak čtu tak si musim taky pořídit kyselinu listovou protože nic neberu. myslela jsem si že si jí koupim v lekárně ale šamotka psala že je na lékařský předpis ,tak řeknu v pondělí dr. abych nebyla pozadu ![]()
závidim vám v tom kupování těch kočárku, kdybych věděla že čekám holčičku koupila bych si určitěj nějakej růžovej mám ráda tuhle barvu moje sestra jí nesnáší ani svojí malý nechtěla nic dávat. ale mě přijdou jak princezničky
ale bohužel budu mít po fildovi modrej ![]()
aha
musíš na mě česky myslela jsem že je na předpis tak stejně tady maji až v pondělí … tak jdu do ní asi s tim nic nezkazim.
dobrou noc těhule jdu se natáhnout moc jsem toho nenaspala s fildou docela se budil jak ho bolelo to ouško. pa pa
Laky: ten přípravek se tak jmenuje, víš.
Filipkovi hladím ouško, dobře se vyspěte, ahoj.
holky omrkávání kočárku je fajn… jinak do jídla se taky nutím! než vymyslím co uvařit… na nic nemám chuť a nutím se něco sníst… ale když začnu mít hlad tak bych zvracela.. tak se snažím jíst víc… nevím jak je to s listovkou ale došla jsem do lékárny a řekla že chci kys. listovou a normálně mi jí prodal… tak nevím…
Metřík je krásnej! ![]()
mě se dnes v metříku změnilo miminečko! je zas o kousek větší…
![]()
ahojka, hlasi se anonymek,
listovka se da koupit normalka v lekarne, nebyla tohle naka specialni? Me davaji vzdycky vybirat z nekolika druhu…, beru ji uz nekolik mesicu, v rodine mame rozstepy, tak preventivne jeste pred otehotnenim…
Nevolnosti se zatim kupodivu nedostavily, ale jim docela dost a do dzin se nevejdu ackoliv jsem tehu jen tri tydny, to je skandal ![]()
Hanka ![]()
Hani no to je síla co? já jsem měla větší kalhoty.. tak je to zatím ok! holky dnes jsem si upekla kačenu, knedlík a zelí! smrdělo mi to.. ale jen to pečení ale byla teda dost mňam!!!!! sem se nadlábla!
Hani už se těšíme, až přijdeš k nám..... hned tě hodím do tabulky! ![]()
Nazdárek,
tak dneska to je venku hnus. Já jsem na svojí váhu taky zvědavá. První těhu jsem začínala na 85 kg a teď na 91 kg. Já mám apetit dobrý, tak to bude hrůza, už to vidím. Zatím mi chutná všechno, jako normálně. ![]()
Chodím omrkávat na mimibazar těhu kalhoty, ráda bych si jedny koupila. Chci ty s tím pružným pasem, dvoje lacláče mám.
PETRA
holky zdravim
samotko to sme na tom podobne, ja prvni tehu zacinala na 87kg a ted cca 97kg, porad mi ta vaha ted nejak lita nahoru a dolu, jinak mi taky chutna, hlavne odpoledne a vecer to bych mohla jist furt, po ranu je to nekdy horsi, ale dneska to bylo v pohode
Ja mam tehu kalhoty s pruznym briskem uz objednany, siji mi je na miru v jednom obchode, protoze ty co tam meli tak mi uplne nesedly.
Ahoj při upršené neděli,
tak když mluvíte o váze, já se dneska vážila a je to 68kg…
Moje mamka přibrala kolem 25kg,tak doufám, že nebudu po ní.
Dneska jsem uklízeli ve starém bytě, i s tchánovcema.. Tchýně myla okna a já musela sundavat a věšet záclony.. ale pak jsem už řekla Jirkovi, protože jsem měla dost..
Holky
dneska se mi zdálo o mém miminku,krásná holčička
. Seděla jsem s ní někde venku na zahrádce a chodili za mnou lidi a pořád jí chtěli cpát roštěnou s rýží
![]()
Pěkný zbytek neděle, pa zítra.
Ahojky, tak u nás řádí pjekná bouřka a pěkně leje. Celí den je škaredě.
Těhotenské kalhoty mám jenom jedny, zbytek jsem měla pujčené. Tak si budu muset ještě nějaké pořídit.
Na svou váhu jsem taky zvědavá. U holek jsem začínala na 57 kg. Teť mám 73kg.