Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, objednala jsem si trička v tom BonPrix ![]()
Jindro: ahoj,u nás taky pořád prsí, musím pořád čistit psinu ![]()
Jdu si dáchnout, pa
čau těhule - mám na vás dotaz, nevíte jestli na začátku těhu je zvýšená i tělesná teplota? (myslím měřená normálně v podpaždí) - Asi ne co? Obávám se, že moje rádobytěhu bude fakt viróza ![]()
jo holky já začínám na 92 kg! a těhu kalhoty nemám… páč jsem je zlikvidovala když jsem byla podruhé těhu… a sestra je chvíst ta mi je těžko půjčí! taky omrkávám mimibazar.. už jsem z něj objednala ten kojo polštář.. a omrkávám věcičky na mimi a těhotenské oblečení
jinak u nás prší ale bouřka nebyla… Leniko opatruj se!
Joly a jak se vede? holky dnes je mi nějak dost dobře… je mi blbě když dostávám hlad! takže se cpu pořád!
![]()
Petruš na začátku těhu je hlavně to, že miminko oslabí tvou imunitu je to přeci jen pro organismus maminky cizí těleso… tak ji oslabí a ty pak lehce chytneš virozu… viz. já! chytla jsem hned takovou že mi bylo zle jak psovi! takže neblázni těhu ještě být můžeš… a myslím, že jsi ještě brzy na test! když se dívám do grafíku! vydrž !!! když nejde mrška a teplota dolů.. je to nadějné! ![]()
a chceš k nám chodit? hodím tě do tabulky… jsi objednaná k dr? a na kdy… kdyžtak!
A jak ti je???? už nějaké příznaky??? musíš být stejně jako my.. to se bojevují prsa.. a nechutenství! ![]()
1. Ronnie KO 19.5. TP 1.1. 1009 2. - 3. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 2. - 3. Laky KO 19.5. TP 3.1. 2009 4. Macik74 KO 20.5. UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 5. MishaB. KO 20.5. TP 5.1. 2009 6. Zuzlína KO TP 6.1. 2009 7. Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 8. LindaKa UTZ 29.5. TP 9.1. 2009 9. Jindra UTZ 25.5. TP 14.1. 2009 10. Lenika UTZ 22.5. TP 18.1. 2009 11. Lenka 79 KO, UTZ 27.5. TP 19.1. 2009 12. Šamotka KO TP 23.1. 2009 13. EKcko UTZ 26.5. TP leden 2009
maci,k dr obejnana nejsem pujdu tam bud uz v pondeli nebo az ve ctvrtek.jinak me je skvele,akorat sem prestala snidat
jj to se teda máš! já ráno vstávám se žaludkem jak na vodě… ale musím se lehce najíst jinak bych asi vrhla i když není co! ale jogurtík zabírá jak je studenej.. a prsa mě bolí! jinak pohoda! ![]()
jooo ja taky vstavam ale az tak po 6,musim vzbudit tedi,odvest do skoly a pak hura do prace,mno dr nevim jak vyjde,uvidim co a jak v paci bude
Zuzi kolit ti je? a kolik máš dětí? tzn. tohle bude třetí? to by bylo jako u mě! a vidím, že jsi jako já z Vysočiny odkud???? jestli se tedy můžu optat! ![]()
maci,me je teprve 21,ale mam 2 nevlastni deti dvojcata,ziju s pritelem a to jsou jeho deti,maminku uz nemaji.mno a nase by tohle melo byt prvni ale mam blbej pocit ze budou 2.
jsem od havl. brodu a ty
já jsem kousek od Telče… asi 15 km jmenuje se to tu Studená.. takové menší městečko.. dvojčata? kolik jim je??? to je super! tady má Jindřiška dvojčátka.. to jsi teda hodně mladá!!! co? ![]()
telc znam.
bude jim v srpnu 7 a od zari do skoly.
mlada sem,ale tak 22 mi bude v lispopadu