LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
16.5.08 09:32

Dobré ranko, tak holky dneska spaly kupodivu o 45 minut déle než obvykle (obvykle mě budí v 6) a mě se jak na potvoru chtělo strašně na záchod, takže jsem od těch 6 už neusla, achjo :( a já ráno tak ráda spím.
Laky, s teplotkami máme své zkušenosti, záleží jak jsou vysoké, a jestli máte i jiné příznaky. Do 38C se nemá srážet, ale přiznám se že to nedodržuji. Nedávno měla Terka po očkování 39,2C, úplně mě to vyděsilo, pomohly vlažné obklady kolem hrudníku, a střídání sirupu s paralenem a ibuprofenem (to je třeba nurofen nebo ibalgin) po 4 hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
16.5.08 09:32

Ahoj holky,
chci Vás všechny moc pozdravit a přidat se k Vám… :D . Po 3 měsících snažení se nám zadařilo a protože jsem hodně nedočkavá, byla jsem u dr hned po 5ti denním zpoždění MS a na UTZ byla jen malá tečka 2,5mm. Týden na to už 11,2mm, teď jsem objednaná na 26.5. Dr. říkal, že pokud nevidí srdíčko, není vyhráno, tak doufám, že vše dobře dopadne. Jo a poslední MS byla 5.4., takže až vše dobře dopadne, měl by být měsíc porodu Leden :D . Zatím je vše docela ok, musím si přečíst zpětně vaši diskuzi, třeba najdu odpovědí na některé věci, co bych chtěla znát, když ne, tak se budu ptát… :) . tak hodně zdravíčka a hlavně co nejmíň nevolností… :D přeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 09:39

LENI-tak to je super,že se to vyřešilo :D Vidiš a tys z toho měla takový nervy :D
My taky musíme šetřit,měsíčně platíme na splátkách kolem 30.tis.,ale občas si člověk musí vyhodit z kopejtka :D
EK-vítám tě a směle se k nám přidej a ptej se na vše,co tě bude zajímat :D
LENKO-tak to musí být hrůza :( mě stačí,když soused seká traktůrkem a už z toho mám nervy :evil:
JINDŘI-taky tě čůrání nenechalo dospat? :D Říkej si,bude hůř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
16.5.08 09:50

Tak tedy děkuji za přivítáníčko. Zatím mne nic moc extrémne netrápí, mám docela kolotoč: práce, škola, plánujeme stěhování atd. Ale ty nevolnosti, nejsem zvracecí typ, takže to ne, ale žaludek mám jak na vodě a pálí mne žáha :D . Dá se to sice vydržet, jen je to pěkně nepříjemný, když ráno vstávám a už si to uvědomuji. Jinak co se týče čúrání, vždy jsem si myslela, že to trápí těhulky poslední měsíce, když bříško tlačí na měchýř a já běhám i v noci… Jo a kdy si myslíte, že zašne bříško růst? Pomáhají Vám na žaludek nějaké bylinky, nebo něco? Zatím zobu Rennie, ale nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.5.08 09:56

ahoj holky!
tak především dnes dorazil kojící polštář! baby to je božííííí! hned jsem letěla s ním do ložnice vyzkoušet jaký bude na spaní.. a je to prostě nádhera!!! i teď , kdy ještě nemám bříško! Pak jsem vyzkoušela sedět v křesle, a mít ho kolem sebe jako na kojení a úplně si to dovedu představit… nebolí záda… a mimi je hezky vysoko až u prsu! myslím, že je to věc, bez které se neobejdu! A taky si myslím, že mi ho bude manžel brát! :lol:
Jinak já jsem tak ochrápaná že bych usnula i ve stoje! ráno vstávám v šest s rodinou a pak když v sedm odjedou tak ještě jdu do postýlky… a holky usnu takovým fofrem, že se až divím! dnes mi je trošku líp! ten žaludek tolik nezlobí! tak mám radost!
EK přidej se směle.. hned tě píšu do tabulky… tady to frčí!
Leniko jsem ráda, že se to tak vyřešilo… a jsi liška mazaná, když jsi to tak vymyslela s tím nákupem…
Laky na teplotku jsem používala normální koupel… dej jen vlažnou vodu… s pěnou aby se malýmu líbila … nesmí být moc chladná když má teplotku.. o něco málo míň než má teplotu… a na max. 5 mnut ho psť vycachtat! fakt jen omýt… opláchnout umýt mýdlem.. aby se sám cítil voňavý a líp! pak ho zabal do osušky a nech ho jen pod dekou… údajně na zábaly abys je mohla udělat by měl mít ruce a nohy teplé… pokud je má jak led - tak se zábal nedoporučuje.. konzultovala jsem to koupání i s dr.. a neměla s tím problém… popř. sprcha. :lol: tak ať je mu líp - jooo jestli je zánět v uchu - NENAMOČIT UCHO!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
16.5.08 10:00

Holky tak já letím na písemku do školy a na večer určitě přiběhnu za Váma, už se mooooc těším.
Mějte krásný den…
pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.5.08 10:08

1. Jezinka KO 16.5. TP 22.12. 2008 2. Ronnie KO 19.5. TP 1.1. 1009 3. - 4. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 3. - 4. Laky KO 19.5. TP 3.1. 2009 5. Macik74 KO 20.5. UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. KO 20.5. TP 5.1. 2009 7. Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 8. LindaKa UTZ 29.5. TP 9.1. 2009 9. Jindra UTZ 25.5. TP 14.1. 2009 10. Lenika UTZ 22.5. TP 18.1. 2009 11. Lenka 79 KO, UTZ 27.5. TP 19.1. 2009 12. Šamotka KO TP 23.1. 2009 13. EKcko UTZ 26.5. TP leden 2009 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 10:09

EK-no mě na žaludek pomáhá máta nebo studená cola.Taky nejsem zvracecí typ a o to je to možná horší,takhle by se člověk vyb… a hned by bylo líp :D
Dle kalhot mam pocit,že už je bříško větší,i dcera to říkala,ale možná je to tím,že už to je mé třetí těhu :D S čůráním jsem zatím v pohodě,ale u předešlych těhu jsem běhala hned od začátku :(
Napiš nám taky něco víc o sobě,kolik ti je,kolik partnerovi,jakou školu děláš a tak :D Něco si můžeš hodit do podpisu,ať i ostatní mají přehled :D
MACÍ-tak my se o koj.polštář s Michalem perem už několik dní :D Ještě,že je tak velkej :D
LENKO-tak jsem to zakřikla :? Soused přijel na víkend a už drandí traktůrkem :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
16.5.08 10:10

Ahoj Maciku,

až se ti bude chtít, doplň mi prosím KO a UTZ na 27.5.2008, ale nehoří to, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
16.5.08 10:13

GAV - nezávidím, tady to vypadá že se to chviličku uklidní. Zelená strana (keře, tráa) šla na pivo, tak tam doufám chvíli vydrží. Bílá strana (polystyren) maká dál, teď ještě přidali k těch všem zvukům rány kladivem, ale tak kolem jedenácté odjíždějí na oběd, tak už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.5.08 10:17

jasně jdu na to hned! musím něco vařit nevím co? začínám mít děsné chutě dnes asi na lečo! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 10:34

LENKO-tak to je dobrý :D zelená strana,bílá strana :D Tak já mam jenom zelenou a vypadá to,že soused odpadne až večer :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
16.5.08 10:41

Ahoj všem - moc vás zdravím a vítám nové těhulky.
Já furtn ne a nezvracím, je mi fajn a mám pořád hlad! Ještě, že mám to častý čůrání, aspoň něco… :D :D :D Jo a taky jsem pořád nafouklá - nevíte, jetli těhulky můžou na tyhle problémy něco jinýho než mátový čaj? Já totiž mátu dost nerada… :cry:
Až do ultrazvuku jsem si zakázala cokoli novýho kupovat, ale potom si to vynahradím. Asi to udělám jako Gavottka a navštívím Číňany, protože se mi nechce za oblečení, který budu nosit max. 2 měsíce vyhazovat velký peníze.

Mávám všem, musím zase pracovat, ale odpolko sem zase nakouknu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
16.5.08 10:45

Ahoj těhulky,

tak jsem celou noc dávala kapičky a sirup proti bolesti. docela jsem to zvládli ale nějak začíná být zase protivnej, tak uvidim. Jo zkoušela jsem mu zabalit nohy jak jste tu psaly ale neuvědomila jsem si, že když má nohy studený tak že se počůrá nějak mi to nedošlo :( ale vyměnila jsem prosteradlo a bylo to.

vítám nové těhulky

MACÍKU: díky za typ tohle jsem nidky nezkoušela to je pravda.

EK: závidim ti, že už bylo něco vidět mě řekl doktor že nic nevidí at přijdu po 14 dnech :( a to jsem byla víc od MS no asi záleží na doktrorovi.

tak já zase běžim vařit malej mě nenechá jak začne být protivnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 10:51

LAKY-taky záleží na kvalitě utz,neboj,vše bude ok :D
LINDI-ahoj :D V lékárně toho mají spoustu i pro těhotný,myslím,že espumizan se taky může.Mě naštěstí větry netrápí,vůbec,mam tohle těhu úplně jiný,než ty předešlý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí