LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1761
18.5.08 18:48

Zdravím Zuzku :-) a smekám klobouk před věkem a péčí o nevlastní dvojčátka 8O :D

Holky, dneska mě teda chytl prů…m :roll: to nepamatuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.5.08 18:50

ahoj leni, s nima je to taky nekdy des a hruza jen nevim jak to udelam kdyz se nemam v tehu rozcilovat,mnoo a oni porad nekde neco vyvadeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
18.5.08 18:52

Zuz: ale v 7mi letech, to je s nima už celkem rozumná debata, ne? Jak Ti říkají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.5.08 18:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.08 18:55

Jééé Zuzí jsou dobrý!! skvělý! fakt si moc podobný nejsou! ale vypadají velmi moudře a rozumně! ne? :lol: :lol: a zase si spolu vyhrajou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.5.08 18:55

tak to sou oni.
rikaji mi teto,nikdy mami,jak kdy.rozumna debata??to u nich nehrozi vecne se spolu nebavi a delaj si naschvali a kdyz nekde neco provedou tak se neprizna ani jedna a hrajou si na skvely kamoskyy,jo sranda i nervy.jsou to móje zlaticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.5.08 18:57

holky jdu do postele,papa zitra na vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.08 18:57

Zuzi ahojky zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
18.5.08 19:11

No to jsou velké slečny :D , to věřím, že je „veselo“.
Ahoj Maci, dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
18.5.08 19:28

Jéé Zuzi, ty máš dvojčata? Já taky v létě jim budou čtyři roky.
Holkám to na fotce moc sluší.

Jezinko,je mi to moc líto :cry: Neboj bude zase líp.

Taky všem přeji dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
18.5.08 19:36

Ahojky těhule..

vítám novou těhulku Zuzi a smekám nedovedla bych si představit jak se starám v 21 letech o dvě děti. Jsou krásný .

tak prckovy zabraly antibiotika a zatim to vypadá dobře jsem ráda. občas si stěžuje na ouško ale řádí to je znamení že se to lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
18.5.08 19:38

kam všechny jdete holky ted mě manžel pustil na PC :(

Jezinko: bude dobře vydrž, držim pěsti at te brzo pustí domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.5.08 20:06

já se jdu vyvalit k tv na x faktor… jsem utahana a to nic nedělám! jak když složím vagon uhlí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.5.08 20:43

Nazdárek,
Jezi, ať vše dobře dopadne a brzy je zase líp.

Zuzi, i já přidávám svůj obdiv, jsi fakt dobrá, starat se ve 21 o dvojčata. A teď bude další přírůstek, to budete velká rodina. Tak si říkám, jestli by manžel (můžu to tak napsat) nechtěl kluka, aby vás na něj nebylo moooc. :lol:

Maci, dej vědět, až si něco těhu na mimibazaru koupíš. A doufám, že pošleš foto.

Holky, náš poklad je dneska fakt na ránu. Od rána strašně zlobí. Sem z něj hotová. Teď jsem se na něj byla podívat a on jen v plínce skáče v posteli. Ráno na sebe vylil mísu se salátem, odpoledne rozbil bezpečnostní pojistku u přebalováku a od té doby ho furt otvírá,…Asi to bylo tím počasím, že nemůžeme ven. :-)
Jdu se chvíli natáhnout na gauč, než příjde manžel a zabere mi ho. Pa, ještě se příjdu mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
18.5.08 21:48

Ahoj holčiny,jsem totálně KO,včera jsme byli v Praze pro to auto,na nákup,jídlo,pak oslava naší vedlejší vesnice a mě bylo celej den zle,ani cola mi nepomáhala,bylo to strašný,rozbolela mě hlava,no zatím můj nejhorší den v těhu.Pro změnu dnes jsem ulehla s rýmou,takže fakt něco.Ale psala mi Macík o Jezince,tak jsem musela nakouknout.
JEZI-je mi to strašně líto a přeju ti,ať to brzy přebolí,je to vážně hrůza.
Vítám Zuzku a jdu se pokusit vás dočíst,jestli do tý doby neusnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital