Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím Zuzku
a smekám klobouk před věkem a péčí o nevlastní dvojčátka
![]()
Holky, dneska mě teda chytl prů…m
to nepamatuju..
ahoj leni, s nima je to taky nekdy des a hruza jen nevim jak to udelam kdyz se nemam v tehu rozcilovat,mnoo a oni porad nekde neco vyvadeji
Zuz: ale v 7mi letech, to je s nima už celkem rozumná debata, ne? Jak Ti říkají?
Jééé Zuzí jsou dobrý!! skvělý! fakt si moc podobný nejsou! ale vypadají velmi moudře a rozumně! ne?
a zase si spolu vyhrajou!
tak to sou oni.
rikaji mi teto,nikdy mami,jak kdy.rozumna debata??to u nich nehrozi vecne se spolu nebavi a delaj si naschvali a kdyz nekde neco provedou tak se neprizna ani jedna a hrajou si na skvely kamoskyy,jo sranda i nervy.jsou to móje zlaticka
No to jsou velké slečny
, to věřím, že je „veselo“.
Ahoj Maci, dobrou noc všem.
Jéé Zuzi, ty máš dvojčata? Já taky v létě jim budou čtyři roky.
Holkám to na fotce moc sluší.
Jezinko,je mi to moc líto
Neboj bude zase líp.
Taky všem přeji dobrou noc.
Ahojky těhule..
vítám novou těhulku Zuzi a smekám nedovedla bych si představit jak se starám v 21 letech o dvě děti. Jsou krásný .
tak prckovy zabraly antibiotika a zatim to vypadá dobře jsem ráda. občas si stěžuje na ouško ale řádí to je znamení že se to lepší ![]()
kam všechny jdete holky ted mě manžel pustil na PC ![]()
Jezinko: bude dobře vydrž, držim pěsti at te brzo pustí domu.
já se jdu vyvalit k tv na x faktor… jsem utahana a to nic nedělám! jak když složím vagon uhlí! ![]()
Nazdárek,
Jezi, ať vše dobře dopadne a brzy je zase líp.
Zuzi, i já přidávám svůj obdiv, jsi fakt dobrá, starat se ve 21 o dvojčata. A teď bude další přírůstek, to budete velká rodina. Tak si říkám, jestli by manžel (můžu to tak napsat) nechtěl kluka, aby vás na něj nebylo moooc. ![]()
Maci, dej vědět, až si něco těhu na mimibazaru koupíš. A doufám, že pošleš foto.
Holky, náš poklad je dneska fakt na ránu. Od rána strašně zlobí. Sem z něj hotová. Teď jsem se na něj byla podívat a on jen v plínce skáče v posteli. Ráno na sebe vylil mísu se salátem, odpoledne rozbil bezpečnostní pojistku u přebalováku a od té doby ho furt otvírá,…Asi to bylo tím počasím, že nemůžeme ven. ![]()
Jdu se chvíli natáhnout na gauč, než příjde manžel a zabere mi ho. Pa, ještě se příjdu mrknout.
Ahoj holčiny,jsem totálně KO,včera jsme byli v Praze pro to auto,na nákup,jídlo,pak oslava naší vedlejší vesnice a mě bylo celej den zle,ani cola mi nepomáhala,bylo to strašný,rozbolela mě hlava,no zatím můj nejhorší den v těhu.Pro změnu dnes jsem ulehla s rýmou,takže fakt něco.Ale psala mi Macík o Jezince,tak jsem musela nakouknout.
JEZI-je mi to strašně líto a přeju ti,ať to brzy přebolí,je to vážně hrůza.
Vítám Zuzku a jdu se pokusit vás dočíst,jestli do tý doby neusnu