Poradna duly
Jana Čurdová
Macíku: no právě, že jsem mín než jsem si myslela, tak nevim kdy se nám to povedlo vypadá to že v ovulaci ne , že by ta holčička byla bych štastná jako blecha
jo a ještě jedno poznání jsem samej bedárek ,tak že krasavice se špíčkem ![]()
LAKY-je to sranda viď?
Taky jsem při žádnym těhu nic neřešila ani si nepřipouštěla,že by něco mohlo být špatně.Teď se taky snažím,ale kolem mě se děje tolik hrozných věcí a čím víc člověk ví,tím je to horší
Jsme to prostě hysterky,co? ![]()
Laky na začátku může mít mimi skluz! to je těch 14 dní… před ovulkou.. a ono to dožene… uvidíš.. bude to dobré.. půjdu na UTZ 11. 6. to je den po tobě..
Zuzi neboj!!!!! mimi tam je! jen je ještě brzy!!! testy nelžou… třeba je fakt brzy na to aby něco viděl..... buď v klidu!!!!!! věřím, že vše bude dobré! hlavně se hlídej v práci! netahej nic těžkého!
GAV ano tím, jak člověk ví, co vše se může stát.. a hlavně že se to děje.. viz holky.. tak ten červík hlodá! a jsme fakt hysterky: jsem toho zdářný příklad! ![]()
ZUZI-to je blbec,proč ti vykládá takový věci?
Proč bys jako potrácela?
Kolikátý den máš zpožděnou MS?Vždyť je brzo,aby bylo něco vidět
Zuzi: vydrž je ještě brzo koukej na mě ještě ani srdíčko tam neni, vim že jsem ženský nedočkavý, ale myslim si že se dočkáme
a máš pozitivní testy? kamarádka která měla mimoděložní měla sice pozitivní testy ale furt slabý čárky at si dělala test kdykoliv třeba si dělala první a za čtrnáct dní další a ta čárka bohužel nezesilovala. Ale asi to nemusí platit u každýho.
Laky měřila jsi BT??? já jo.. nemohlo to u mě být dýl! protože už nebyl sex!!!! takže to muselo vyjít podle grafu! + - dva dny… myslím si, že to bylo dřív o den či dva.. než mi graf ukázal ovulku! ale to zas nehraje roli! no jsem zvědavá zítra i na tu kontrolu! ![]()
u me nevidel nic,akorat zvetsenou delohu, a pak chtela sem vedet pravdu nesnasim kdyz se nekdo pretvari a pravda je jina
delala sem 3 testy a silny carky,jinak ms se mela dostavit 29.4. ale v 7tt nejsem 100% pry je to mladsi pokud opravdu sem tehu
Zuz: já jsem byla na uzv 14DPO a byla jen zvýšená sliznice, taky bylo ještě brzo něco vidět. Tak neztrácej víru ![]()
Já jsem sama zvědavá, kdy se nám ten šmoulík podařil ![]()
Jdu si udělat těstoviny s česnekmajdou ![]()
Zuzi kdy byla poslední MS????? a po jaké době jí míváš.. na tom záleží!!!!! myslím, že kdyby šlo o mimoděložní už bys jinak vyváděla.. víš co je to za křeče v břiše? jak miminečko malinkato poporoste a zahnízdí bolí to jak čert a začneš krvácet…švagrová normálně omdlela bolestí … v obchodě! měla mimoděložní… a to bylo v dobu kdy jí vynechala MS asi tři dny! to bude OK uvidíš zítra podle HCG dej nám vědět jak je vysoké a uvidíme..
hele tady je adresa kde je výše HCG závislá na dni po oplodnění
http://www.futurebaby.estranky.cz/…-tehotenstvi
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
zuzi : tak to mi řekl před čtrnácti dny to samý že vidí větší dělohu jinak nic to budeš určitě těhu.
Macíku: neměřila jsem si nic, tak že ti ani nevim
necham se překvapit na toho 10.
jinak holky 30.5. jdu na bowling ,tak jsem zvědavá jak to ten muj prcek zvládne nebo spíš bublina, už jsem ho jednou hrála a myslim si že v poho. vezmu si nejlečí koule ![]()
Zuz: aha, tak jsi mohla otěhotnět těsně před ms. Hele, nenervuj se, klid, zítra budeš vědět. Tfuj tfuj pro štěstí.
Maci: Zuz: já měla přesně před rokem mimoděl.
Byly to strašné bolesti, fakt hrozné… a čárka byla slabá a nesílila… Takže se neboj.