LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
21.5.08 08:06

holky já už si k vám strčím jednu nohu - můžu? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
21.5.08 08:19

Nikde nikdo, divný co?

Určitě můžeš PPetro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
21.5.08 08:30

Ahoj těhulky,

to se nám to počasí skazilo co? jinak ani mi to neva malej jak má ty antibiotika tak stejně nesmíme na sluníčko.

PPETRO: jasně jen pod dál těšíme se na tebe :lol:

RONNIE: už jsi viděla pludek tak to gratuluju já mam zatim pouze bublinku.

když vás tady čtu jaký máte sny, tak jsem se musela smát péct mamku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.5.08 08:34

holky spinily jste nektera? ja uz slaboulince treti den :( tak mam strach se radovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.5.08 08:52

Ahoj, gratuluju všem po kontrole! Já jsem se sem včera vůbec nedostala, až do oběda mi bylo stračně zle, odpoledne jsem byla na té gyndě, pak v angličtině, tak jsem okoupala a nakrmila děti a byla jsem mrtvá.

Tak já jsem na kontrole dopadla jak říkal doktor „s otazníkem“, ještě se nemám radovat, i když byl vidět váček s plodem i srdíčkem, ale byl tam ještě jeden váček, ale prázdný a poškozený, takže to za 14 dní musíme zkontrolovat. Ale v předchozím těhu jsem měla to samé, a dopadlo to dobře - asi mám sklon na dvojčata :D

Já jsem od minulého těhu změnila gyndaře, moje bývalá dr. nic neřešila, a i když jsem měla pozitivní těhu cukrovku, tak to zazdila. Tak mě mamka a kámošky přesvědčily ať jdu jinam. A jelikož bych nerada něco zazdila - přece jen už jsem starší a třetí těhu - tak jsem šla k dr. který má snad nejlepší vybavení v kraji, UTZ 3 a 4D přímo v ordinaci, tak snad jsem udělala dobře. Je fakt, že srdíčko bylo vidět červeně s pravidelnou akcí a to u bývalé dr. nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.5.08 08:59

Petro: špinění jsem sice nezažila, ale jednou jsem měla ranný potrat, tak vím že špinění by nemuselo vadit, známá měla dokonce i slabou menses, která prostě jen nebyla ještě hormonami úplně potlačená, hlavně by krev neměla být jasně červená a ve větším množství + případně silnější bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
21.5.08 09:11

ahoj PEŤO-prosim tě,tak už se konečně rozhodni,co vlastně chceš :D Si dáváš teda pořádně na čas :wink: A co,dělala sis test?
MISHI-gratuluju k srdíčku a věřím,že vše bude v pořádku,když říkáš,žes minule to měla taky tak :D Je dobrý,že má dr.tak supr vybavení :D
Tak já si dnes zatopila :? to počasí je fakt na pytel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.08 09:14

těhu?

Přeju krásné ráno ,
všechny tady moc zdravím. Už pád dní čtu vaše diskuze,protože čekám,jestli jsem těhotná,nebo ne. Mám několik příznaků těhotenství ( svědění dvorců,lehké nevolnosti,pobolívání v podbřišku,časté močení,už asi týden teploty mezi 37,1-37,6…),45 dní po poslední MS ,byla jsem u Dr.,viděla zvýšenou sliznici,ale testy jsou stále negativní… :cry: V pondělí jsem dostala vyvolávačku a teď jenom čekám…je to šílený…pořád běhám na toaletu ,abych zjistila ,jestli jsem to dostala ,nebo ne..... Máte někdo zkušenost s tím,že jste měli negativní tetsty,ale přesto už jste byli těhotné?
Děkuju :wink:
S pozdravem Paťa

• Citovat
  • Upravit
110
21.5.08 09:23

Gav díky, o počasí mi ani nemluv už 3 den trčíme doma, holky jsou z toho pěkně protivné hlavně ta mladší :( protože jsou zvyklé chodit 2× denně ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.08 09:30

Ahoj,a omlouvam se za překlepy :oops: …Paťa :)

• Citovat
  • Upravit
10016
21.5.08 09:39

Ahoj PAŤO-s tímhle bohužel zkušenost nemám :( ale především ti u dr.měli vzít krev na hcg.
MISHI-to ti věřím,s mrňatama je to hrůza,když nemůžou ven :( a to na dnes hlásili lepší počasí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.5.08 09:41

gav kdybys koukla do snažilek tak všechno víš ;) Jojo, test je pozitivní - slabounce ale je :) Jediný co mě děsí, tak už třetí den špiním - ale uplně nepatrně - ale stejně mám obrovskej strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
21.5.08 09:55

Ahoj všem!

Ppetra - gratulace ! Sledovala jsem tě ve snažilkách, tak mám radost s tebou.
Zuzli - druhá gratulace! Krásný hcg!
Macík - třetí gratulace! Máš super doktora, jako z televizního seriálu. :D jsem zvědavá na zprávy z utz, dlouho nás nenapínej!
Paťo - já měla pozitivní test až 20. den po ovulaci (33. den cyklu)! Ale pak čárka sílila každým dnem. Nejlepší je nechat udělat test hcg z krve - výsledky máš do druhého dne a je to.

Všechny ostatní moc zdravím a těm, co je špatně, přeju ať se to co nejdřív zlepší.
Máme dost dobrý sny. Mně se na dnešek zdálo, že mě sexuálně obtěžoval Jan Kraus a pořád se vtíral a vtipkoval a já jsem měla zábrany s ním do toho jít, protože jsem neměla oholený nohy a vůbec nic. :D :D Nebojte, nic nebylo..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.5.08 09:59

Linda díky :) Jooo a se ti nedivim žes měla zábrany kvůli neoholenejm nohou :lol: pak by to vykládal v uvolněte se prosím a měla bys celonárodní ostudu žejo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.5.08 10:02

holky ja ted jako totalne nezkusena vas budu zasobovat stupidnima dotazama jo? :oops: tak se na me nezlobte.

Jak jste to meli na zacatku s bolenim (pod)briska ? Me boli uz aspon tejden, zrovna dneska silne asi jako pri MS, boli me vsude na stranach, dole uprostred no ale nejvic a nejintenzivneji me picha na leve strane, tak mam zas strach jestli to nebude mimodelozni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí