Poradna duly
Jana Čurdová
Muffinka píše:
Petrusho - jsem ráda že je to chvályhodnéAle já to tam odkliknutý pořád nemám
AHA
![]()
hezky vecer!Ja mam dneska svatek - VLADIMIRA,tak trochu slavime - dobra vecere od manzela. Ted nacina sampano.Tak rychle doctu a doufam,ze me zitra zase nebude bolet hlavicka ![]()
Dneska jsme v 17,30 jeste s TOmikem vyrazili na trikolce do mesta a vratili se na koupani. Bylo to super.Tomik se proste doma uz nudi,proto porad knuci a na trikolce je spokojeny - v kocarku taky dlouho nevydrzi.
COLLET,zavidim ti tu zahradu. Manza ma baracek po rodicich - tatinek zemrel vloni a maminku ma v domove duchodcu /je po operaci mozku/.Manzelovi jsem rekla,ze druhe dite chci az do baracku na zahradu.Zavidim ti to odlozit dite na zahradu a nemuset se prochazet.
ad mliko -Tomik pravidelne vypije 180-240 ml UM rano a vecer ze 150-180 ml vody mlecnou kasi. No a jogurt ma rad s presnidavkou,ale ne moc casto -nejradeji bila nesladka aktivie.Ale dneska snedl krajic chleba se syrem KIDDIBOO a kureci sunkou.Az jsem koukala.Kupuji mu i ty tycinky KIDDIBOO a ty mu taky moc smakuji.Asi se divite,ale ja s jidlem caviky nedelam ![]()
MUFFINKO,nastav si pripojovani metriku v nastaveni a pak to tam mas automaticky
Loudalko - děkuji mnohokrát, teď to mám zaškrtnuté pořád ![]()
Přeju vše nejlepší k svátku, hodného manžela i Tomíka ![]()
Jdu spát, víkend máme nabitý, tak snad zas přes týden se tu stavím
taky sem i to v diáři začíná plnit povinnostmi, výlety a návštěvami.
Loudalko my také přejeme všechno nejlepší…
Dneska také jdeme tak trochu slavit, moje maminka má svátek…Janička.
Hezky vecer! Vcerejsi oslava byla se vydarila bez ranni bolehlavy
.Na obed jsme dneska sli k nasim. Tomik byl od rana uzasny.Vstaval sice v 6,30,ale v 9 uz spinkal.Spal dokonce pres hodinu.Odpoledne usnul az ve 3 a ja cekala,ze bude spat tak 45 min. a on chrupkal 2 hod.
.No ale ted jeste radi v obyvaku (normalne chodi spat v
. Ale nemuzu se divit,ze se mu nechce spat,kdyz spal tolik pres den,ale s tim jsme pocitali.
Jo a kdyz byl od rana samy usmev,tak jsem mu vlezla do pusinky lzickou a ona cinkla.Mame spicku stolicky venku - 9.zub!! ![]()
ahojky
tak jak je při neděli???
MUFI,PETRUSHA..já stále kojím,takže si myslím že Páťa má dost mlíka a vápníku ode mě
jinak u nás je možnost alergie na mléko,tudíš když vidím že nechce,tak nenutím.Osypal se mi i po nutrilonu,takže si myslím,že to nemá cenu hrotit,dostává mlíčko ode mě a dávám hodně masíčkoa zeleninku aby měl co nejvíc vitamínů,miluje špenát a rybu..prostě dostává toho dost aby nestrádal,myslím že bez jogurtů a tvarohu se dá žít ![]()
Ahoj holky, tak co je s váma? Ale to je tím krásným počasím, že jo.
Miriam vidíš, že kojíš mne ani ve snu nenapadlo. Od té doby, co my nekojíme tak zapomínám, že jsou maminy, co to ještě nevzdaly.
Pak tedy klidně bez jogurtů a tvarohu, když od maminky pije krásně.
Tak já mám konečně vyžehlenou kupu prádla, do které jsem se nutila skoro týden. Je zajímavé, že se mi do toho chtělo zrovna v neděli…,že?
Jdu se ještě dívat chvíli na telku a pak do hajan.
Jééé, od včera tu nikdo nebyl?
Holky ,když vaříte svým dětem, tak na jak dlouho jim navaříte? Alespoň na dva dny? Mě by i vyhovovalo, kdybych navařila na 3dny a tak mohla být radši s malou třeba venku.Avšak nejsem si tím moc jistá, že by se to v rámci zdravého vývoje mělo dělat, asi ne, že? Jak jste na tom vy.
Manžel se moc dobře nedívá na to, že bych malé občas koupila už předem něco ze skla(masozeleninový příkrm)-je to totiž dost drahá záležitost.
Collet buď ráda, že ještě nedáváš šunku nebo páreček. Naše zlato by tyto pochoutky jedlo nejraději bez chleba nebo rohlíku jen tak samotné.
A dneska jsem byla Tině koupit sandálky na léto(certifikované) takže jsme utratily nehoráznou sumu peněz. Ale zato jsou krásné, ale na jak dlouho, když ty naše sluníčka neví, co je šetřit botičky. Za chvilku budou okopané a už nenadělají žádnou parádu.
Tak mám pocit, že trpím samomluvou…Již dva dny si tady připadám tak sama. Kde jste kdo?
ahoj
no vážně tady je fakt mrtvo co
ale bude to alespon u nás počasím,fakt jsme celé dny venku a včera jsem pc ani nezahlídla
no doufám že nám to tu nezamrzne holky co ![]()
kokám zas mi blbne přihlášení,mám tam dole zas ten kod takže jsem to já Collet ![]()
Petrusho já teda malé vařím pár skleniček do mrazáku,většinou jsme sami dvě a každý den vařit se mi nechce ![]()
ahoj ja jsem tu taky,dneska jsme byli s Tomem dopol. venku na trikolce.Uz chodi spat 3 tydny jenom po obede a dneska mi vytuhl na trikolce v 11 bez obeda.Asi ho zmohlo to nehorazne vedro. Tak spinka v postylce.Ja se z toho picnu,kdyz ja nevim nikdy kdy usne. Jindy vypada uplne stejne a vezmu ho do kocaru,aby spal a on proste neusne.Dneska ho vezmu do trikolce a on mi v ni vytuhne jedna,dve
.Na peci o dite mit tak vysokou skolu.
Vcera jsem mu koupila prvni sandalky a cena hruza - 691,–Kč
,ale chci pro nej kvalitni. Jidlo pro Toma taky varim a na 2 dny necham v mrazaku a ostatni zamrazim.Pak rano vyndam,v poledne ohreju v mikrovlnce a je to.Priznam se,ze ale sklenicek mam taky malou zasobu,kdyz se mi nechce varit.
ahoj
Loudalko ty děti jsou fakt nevypočítatelné, dneska jsem zažila něco podobného. Malá také nechce někdy dopoledne spát ještě v 11hod. a dneska by mi usnula už 9,30 a to nikdy za poslední 2-3měsíce neudělala.
Můžu se zeptat jaké jste pořídily ty sandálky, myslím tím značku. My máme Essi, ta cena byla obdobná jako u vašich. Také chci nějaké pořádné pro našeho mazlíka.
Collet také jsem začínala mít obavu, že nám to brzy zamrzne-ta diskuze. Ale je fakt, že každý den nemá člověk čas, děti nás zaměstnávají a navíc je-li v domácnosti více členů, kteří rádi a dlouho brouzdají na internetu, pak je to zcela pochopitelné a já se jen divím, jak se mi každý den podaří se tu objevit, neboť manža se mnou nevede žádné války o internet.
Dneska jsme byly opět na chaloupce a mám už docela spálená ramena, zítra hodláme zase jít, tak doufám, že si je úplně neusmažím.
A k tomu mrazáku, mě snad ještě nenapadlo dát něco do mrazáku-není to u nás zvykem. Já co dceři navařím, tak to nechám ve skleničce do druhého dne v lednici. Ale ten mrazák je fakt řešením, když bych chtěla mít navaříno na delší dobu.
ahoj holky..lítám s malým po venku dokud to jde. máme každý den rozplánovaný
takže ještě do neděle jsme téměř mimo PC a pak se uvdí.
opatrujte se a zatím papa
AHOJKY HOLKY,dneska nam nesla od 8 do 15 hod. elektrika,tak jsme rano vyrazili ven.Tomik krasne v 10 usnul,pak jsme dorazili domu na obed.Vsechno i sporak mame na elektriku,tak jsem ohrivala Tomikovi obed na campingovem varici.Po obede cca ve 14,00 znovu ven.Znovu si zdriml v kocarku,domu na svacinu a v 6 jeste na malou prochazku na trikolce.
PETRUSHO,boty jsem koupila od firmy FARE V. Klobouky
http://katalog.fare.cz/…887d1cce.jpg
Jsem sama doma,tak se jdu nalozit do vany.CHtela jsem zehlit,ale na to uz dneska nedojde.