Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ahojky
,
je vidět, že začalo léto, už se ukazujeme čím dál míň. Dnes jsme byli na chalupě, ale počasí se moc nevydařilo. Zdálo se nám, že bude krásně, měli jsme v plánu koupání. Nakonec to nějak nevyšlo a tak jsme se jen procházeli.Tina spapala zase všechny jahůdky v zahrádce a já mám takový pocit, že to nestačí ani uzrávat. Dneska měla poprvé třešinky a ty ji teda moc nechutnaly, ale chce to čas. Předtím mi taky odmítala hrozny, ale teď už si sem tam dá. Jinak jsem ji dopoledne dávala mrkev- strouhanou ( už je to několikátý pokus) ale tu odmítá pořád .
Zítra zase fičíme ke švagrovi asi tak na kafco, protože má svátek. Podívat se na těhulku, jak se jí daří a zda je ještě tak bledá.J inak se nic neděje.
Vidím, že všichni jezdíme po babičkách atd. (po příbuzných). TAk napište co je s vámi. PAPA
![]()
Petrusho my jezdíme po příbuzných pořád, to je fakt ![]()
Dneska jsem Kačce dávala maliny, tak y se na ně moc netvářila, ale asi napopáté konečně ochutnala
Jediný co mi nejí je krupicová kaše a nedávno nechtěla čočku, tak uvidíme ![]()
Ahojky ![]()
Tak u nás zase moc nechutnají jahody, ale třešně baští Lukášek jednu za druhou a některé i s peckami
Vždycky si to chytne za šťopku a okusuje až nic nezbyde, musíme ho hlídat aby ty pecky vyplivl. Zajímavé je že mu polikání pecek nedělá problém když jídlo nemůže pokousat ![]()
Jinak jsme taky furt venku, domaje nemůžu udržet ![]()
Příští týden v neděli jedeme na slováky na dovču tak se moc těším
Ahojky,
tak jsem konečně tu. Kafčo dobrý u šváry. Měla jsem teď několik dní strnulou šíji a před časem klíště, takže jsem preventivně běhala po doktorech. Navíc mi brali krevní obraz tak se uvidí.
Jdeme brzo s malou na prohlíídku k zubaři, tak jsem zvědavá, co bude dělat. Dnes jsem se tam byla objednat a celkem mi to vyrazilo dech, že se ptali na malou, protože mi většina mamin říkala, že poprvé tak ve dvou letech. Ale sestřička říkala, že to bude spíš takové povození v křesle.
Tak vidím, že dětičky papají…
![]()
Ahoj, tak já jsem se dneska pěkně spálila, byly jsme na koupáku a mám to…
Petrusho no mě zubařka říkala taky tak ve dvou letech a hned ve druhé větě řekla, ať se v létě stavíme, tak si vyber ![]()
saal já nějak Kačku nemůžu udržet bez vody, ať jsme doma, nebo venku, musí být ve vodě, takže doma máme napuštěnou vanu a ven jezdíme na koupák.
Jé, ty se máš, na dovču bych taky jela ![]()
Ahojky ![]()
Ondrejko - to se malá i doma rochní ve vaně jako venku v bazenku ![]()
Tak k zubařovi s našima teď už skoro šesti zuby nějak nespěchám, má jich málo na to aby je měl ještě zkazené snad
ale půjdeme asi v těch dvou letech jako s Nikčou ![]()
Krásný ráno,
saal Kačka má teda zubů plnou pusu, ale taky nějak nespěchám k zubaři. možná koncem roku, uvidíme.
Jo, Kačka se rochni ve vaně úplně stejně jak v brouzdáku, máme ty vodolepky, vtak je slepuje, všechno kolem sebe dává do vany, hraje si, nejradši má puštěnou sprchu. Od včerejška už ani nestačí mít zavřený dveře od koupelny, prostě chce být ve vodě furt. Jak projdem kolem koupelny, je řev, že chce jít se koupat ![]()
ahojky holky,tady to nejak zamrzlo
.Omlouvam se,ze jsem zde tak dlouho nebyla,ale byli jsme koncem cervna na dovce a od dovolene mi prijde,ze jsem se nezastavila.Tomikovi rostou zuby o 106,tak knuci a ke vsemu se mu libi chodit za 1 ruku.Ale aby zacal sam to ne! Takze ja cely den nic jineho nedelam jen ze chodim po byte s Tomikem za ruku a nebo si s nim hraju.Kdyz jde spat,dam si dvojku bileho a odpadam. Tak doufam,ze se to tu jeste rozjede
Loudalko ahoj, no já se ani nedivím, o prázdninách má asi každej času nějak málo nazbyt, takže doufám, že od podzimu to tu pojede jak na drátku ![]()
Já teda Kačku schválně nevodila vůbec, protože jsem měla obavu že se jí to začne líbit a bude to vyžadovat, takže začala chodit až sama. Tím jsem si šetřila záda ![]()
My byli teď na víkend pryč a já potom asi 3 dny prala
takže tě docela chápu, že ses ještě nestihla dostat „do normálu“ ![]()