JARŇÁTKA 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
17.6.08 22:14

Jo, jo chůvička je dobrá věc. My ji nemáme, ale kámoška si ji nemůže vynachválit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.08 09:44

Krásný ráno,
Petrusho no máme malej byt, tak ta chůvička občas rachotí a není to moc příjemný, tak ji pak zas vypnu :? Dneska v noci malá 2× řvala, zas jí trápilo bříško :( Tak jsem se rozhodla že si budu psát co sní, jestli to není třeba jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
18.6.08 12:23

Ondrejko ,
my také dva dni po sobě pořád v noci brečíme :cry: . Ale někdy mi to Tina dělavá tak týden před prořezáním zubů. Dneska jsem se jí dívala do pusinky, ale zdá se mi, že není dásno nějak napuchlé. Tak nevím. :roll:
Také jsem si pak pomyslela, ža to může být to jídlo. Pak mne napadlo, že vždycky když koupím rohlíky( asi jsou čerstvé, ale ne teplé), tak se Tina dožaduje. Ona miluje rohlíky.Tak možná za to mohou ony.
A jinak nějak moc nevím. Předevčírem měla brokolici-ta by to mohla způsobit, ale včera měla filé- tak z toho zase to bolení mít nemůže.
Tak musíme pozorovat a pozorovat nic jiného dělat nemůžeme. Právě jsem dala Tinušu spinkat na balkon a venku pořád houkají sanity, ještě chybí ten pes, co včera pořád štěkal a bude to dokonalé. :wink:
Saal už jsi doma? Myslím na Hrozenkově? Nebo svoji dovolenou s chutí prodloužíš?
Jedete holky někam na dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.08 13:06

Petrusho já si říkala že by jsme mohli někam do termálů, ale teď jsem se dívala na stav účtu a nepojedem teda nikam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
18.6.08 20:31

Ahojky :wink:

Tak už jsem doma, konečně. Strašně se těším na svoji postel.

Lukášek dneska dopoledne několikrát zvracel, ale už je asi v pohodě. Večeři zvládl a zatím se nic neděje.

Na dovolenou bych jela hned, ale k moři s němi nejedeme snad nám výjde někam na slovensko asi ty termální koupaliště nebo někde na Senec. Hlavně ať nemusím vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.08 21:02

saal21 užij si noc ve své postýlce :wink: Lukáškovi snad už bude dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
18.6.08 21:15

Saal, Ondrejko
ty naše děti, 2 zvrací, 2 nechtějí v noci spinkat.
Jsem zvědavá jak dneska bude probíhat noc u nás. Dneska mne Tina jenom peklila. Naposledy obědvala a nechtěla nic jíst ani pít přes odpoledne. Byli jsme totiž na chalupě. O to jídlo nejde, ale ty tekutiny. Z toho mám hlavu jak balon. Pořád na to myslím, že pít je důležité…

Tchýně na to nic, když jim říkám, aby se zastavily a napily. Dívá se vždycky jako bych Tinu tím trápila, říká že když nechce, tak nechce. Prostě ji pořádně rozmazluje :twisted: a vůbec neuznává naši výchovu a povoluje ji přesně to, co doma Tina nemůže :evil: ( a je to venku- hned je mi líp :wink: ). A já se mám pak zbláznit. :oops:
A všichni se i pak diví, že tam nechci jezdit ( tento týden tam do pátku budem 2× )a to by chtěla, abychom tam byli i o víkendu. Moje nervy.
Já už nevím, psychicky mne to už vyčerpává. Jak je to u vás? Tchýně respektují vaši výchovu nebo vaše představy o tom, co by mělo dítě jíst, kdy atp. Nebo to moc všechno žeru… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.6.08 21:25

Petrusho s tchýní si mě mooooc pobavila, nevím proč, ale něco mi to připomíná :lol: U nás je to to samý. Už je to trochu lepší, ale furt nedokáže pochopit, že jí nechci dávat moc sladký… No s tím bojuju, nebo třeba že povolí něco, co já zakážu, nebo jí udělala jídlo, do kterýho přidala půl kostky zeleninovýho bujonu, … a tak bych mohla pokračovat do nekonečna :twisted: Ale jinak se to dá, snaží se, jen jí některý věci nedocházejí a občas má potřebu ukázat, že ona je generál.
S tím jídlem je to u nás teď podobný, nechce moc jíst, ale v těch vedrech se jí nedivím, já sama měla jenom snídani a večeři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
18.6.08 22:08

Jo zapomněla jsem zmínit sladký šťávičky," proč když nechce čajík, ji nedám něco sladšího…" Ale nechme toho. Vidím, že to bude všude podobné!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.6.08 08:48

Krásný ráno,

naše dnešní noc se celkem dala , jen jednou se v noci vzbudila. Já jdu ale na ušní, tak se mi teda moc nechce, aspoň že je krásně, tak půjde m na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.6.08 11:19

Ondrejko , co máš s ušima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.6.08 13:16

Petrusho teď jsem přišla od Dr, asi s nima nic nemám prej nějakej otok či co, mám jedno ucho hrozně zalehý už třetí den, tlačí to a občas bolí, tak mám nějaký prášky na alergii 8O No sdnad pomůžou, protože jsem za to vysolila 2kila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.6.08 22:19

Holky kde jste? 8O Dneska jsem tu celej den sama, jo? :cry:
Ale bylo krásně, to se musí nechat, tak vám to odpouštím :lol:

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.6.08 22:27

Už jsem zde!!

Toto ale trvalo, že ? Tak doufám, že ti bude v dohledné době dobře a otok zmizí a ty pořádně uslyšíš.

Dneska jsem si, ale na druhou stranu přála neslyšet já. :wink: Byli jsme s Tinušou ve spořitelně a jakmile jsem tam vjela začala si hlasitě vykládat, nakonec se zvrtlo v řev , hóóódně hlasitý. Všichni se otáčeli a já jsem myslela, že ani nic nevyřídím. Nakonec se to podařilo. A proti tomu řevu, nepomohlo přemlouvat, domlouvat ani pohrozit, prostě chtěla ukázat všem, že teď přišel „někdo“ a ten někdo jim to ukáže a pěkně nandá. :lol: :lol: :lol:

Holky včera byla noc, je to čím dál horší, ale já pořád nevím proč. V noci vyvádí a ráno je v 8hod. ještě tuhá. Tak myslím, že je snad přes den málo naspaná. Nebo já fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.6.08 22:28

A strašně mi to trvá než napíšu jeden jediný příspěvek. I když si nemyslím, že píšu nějak pomalu. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí