Poradna duly
Jana Čurdová
Ondrejko tak já myslela jk to na březňatech nejede
Akvárka mám dvě, jedom 100l a jedno 20l je to můj velký koníček a klidně bych brala i nějaké 500l, ale to není u nás kam dát. To si pořídím až do baráčku který snad někdy budeme mít
Já myslím že v dnešní době ty akvárka jsou tak kvalitní, že by se rozbýt neměly. My bychom asi vyplavili tchány ![]()
HURÁ
![]()
Tak jsem si myslela, že už se to moc nerozjede, protože nebýt saal a občas Loudalky, tak tu asi pořád přispívám jenom já.
Ondrejko a Kačenko vítejte!!! Ani nevíte jak jsem ráda, že se řady opět rozrostly.
Loudalko víš, že i já si někdy připadám jako by byl luxus, že se osprchuju nebo jenom umyju vlasy.
Saal my jsme měli také rybičky, ale nějak nám chudáci nevydrželi, dávali jsme jim jíst, čistili atd. prostě všechno možné jsme dělali, ale stejně jedna po druhé umřeli. Nejsem si jistá, ale z obchodu jsme si donesli asi už nemocného karase a měli jsme podezření, že měl fakt nějakou nemoc a pak všechny ostatní nakazil a ony pomřeli. A nejvíc mne mrzel ancitrus toho jsme měli fakt dlouho. A od manžela sestřenka měli přímo líheň ancitrusů. Říkali, že jich odchovali určitě na tisíc, dokonce je od nich vykupoval chlápek, co rybičky prodával v obchodě.
A neboj zuby dorostou, jedno je jisté že jednoho dne bude mít zuby všechny. Já zase čekám až Tině začnou pořádně růst vlásky, už bych chtěla dělat culíčky atd. Zatím se mě ale kámoška ptala, jak to že Tina nemá vlasy, jestli jsme ji už stříhali. Tak to mě rozesmálo, že je naše holčička sjetá strojkem…
( to byl její výrok)
No a já jdu šít, ale možná ještě nakouknu. Právě rodí LUcka z Růžovky, tak to jdu ještě zkouknout ![]()
saal21 no jo, jelo to tam dobře, svýho času i 40stran denně
Ale prckové nám dávají zabrat a furt jsme venku, tak už to není tak plodná diskuze😢 třeba se to v zimě zas rozjede ![]()
petrusho my taky nemáme pořád vlásky, už bych ráda dělala culíčky
na téhle fotce jdou vidět nejdelší vlásky co má, za uchem ![]()
http://www.mastickari.estranky.cz/…ahled/88.jpg
Já mám už ušito, i kytku udělanou, dokonce jsem si zvládla udělat nehty, teď bych se mohla mrknout jestli máme v pořádku slavnostní oděv ![]()
Ondrejko přejem příjemnou zábavu a taky pěkné počasí. Já ještě musím šít, takže zítra i když bude boj s manžou o počítač.
![]()
Petrusho děkuju, snad počasí vyjde, nebudu řídit a už nekojím, tak bych si mohla dát i vínko nebo pivečko
Škoda že ti to nejde otevřít, zkus tohle:
http://www.mastickari.estranky.cz/…vetsi-___/88
A zítra se o PC nepoperte moc dokrve ![]()
Ahojky ![]()
Ondrejko máš krásnou holčičku a teda vlásky má delší než náš Lukášek.
Petrush - taky se někdy stane, že nám rybička umře, ale zatím to bylo snad jenom stářím nebo se porvali
ale když umře tak si koupím nějakou novou. Ikdyž to vysvětlování Nikolce proč nám umřela rybička a proč ji vylévám do záchodu je vyčerpávající ![]()
Ahoj, právě jsem se vrátila ze svatby, Kačku hlídala mamka, tak jsem si dala i místní kvasnicový pivo ![]()
saal21 děkuju za pochvalu Kačky
Já měla rybičky jako malá, v nějaké zavařovačce, nščistila jsem vodu, vždycky pochcípaly,… no stačilo mi to, ještě to mám v živé paměti
Ale přemýšlela jsem dlouho, jestli akvárko nepořídím, vzhledem k tomu že je Kačka rybička, nakonec jsem jí rybky namalovala na zdi pokojíčku ![]()
Ahoj
Ondrejko také jsem shledala, že Kačenka má delší vlásky než Tina. Kdybychom měli alespoň takové. Však my se dočkáme!!
Podle reakce saal bych řekla, že máme doma takové 2 malé plešounky.
A překvapila jsi mne tou svatbou konanou v pátek a to ještě třináctého,
že si toto datum vybral někdo záměrně. Já jsem sice také rodila v pátek třináctého, ale toto datum jsem si jaksi nevybrala.
A kvasnicové pivo je dobré, ale poněkud míchá střevy, řekla bych.
Doufám saal , že se tě to nedotklo( plešounci)!!
![]()
Dovedu si představit jak je to obtížné, synovec také ve 3letech přišel o králíčka Vaška a segra z toho byla celá pryč. Prostě to chudáček malý nemohl moc pochopit. A co pak u rybiček … A když jich umře více …
![]()
Tak zítra jdeme na tu šedesátku, tak já půjdu dodělat ty šaty, už mi zbývá jen došít pásek a přišít na šaty a možná ještě upravit délku, ale to mi musí ještě potvrdit manža. Za chvilku přijde z práce. Proto jsem tu také bez problému( že je ještě v práci). Tak papa holky, snad ještě kouknu.
Jedete někam na dovolené? A neříkejte že už na jedný jste( mateřský). Chacha ![]()
Ondrejko a zapomněla jsem ti říct, že jsem chtěla mít z Tiny také Kačenku( nebo Barunku), ale manža si vybral jiné jméno. Já jsem volila pro kluka a on pro holčičku…
Petrusho Barunku má kamarádka
To datum si vybrali, myslím záměrně, buď na pověry nedají, nebo to chtěli udělat z trucu
Šatičky vyfoť, jsem zvědavá, jak se ti povedly, i střih, ráda bych si taky něco ušila, ale žádná švadlenka Madlenka bohužel nejsem ![]()
A odkud vlastně přesně jsi, jestli to není tajný? Máme ty okresy hned vedle sebe ![]()
Jo tak šatičky asi nevyfotím hned , nemám doma foťák, má ho tchýně a dostaneme ho až definitivně doslaví. To bude příští pátek. ALe jsou modré s puntíkama a jsou přešité ze starých. Budu je moct nosit i v dalším těhu, alespoň si to myslím. Jsou pod prsy nabírané. Kdybych uměla vložit fotky, tak bych našla podobné na netu a ukázala. Ale ještě jsem fotky ani nevkládala, tak by mi to trvalo než bych na to přišla. Ale taky na to dojde časem.
Jinak bydlím ve Vsetíně, ale nikomu to neříkej ať se to moc nerozkřikne.
![]()
Petrusho dobře, budu mlčet jak ryba
a kdy chceš být zas těhu?
Ondrejko - to jsem si ani nevšimla že jsi z Přerova
já tam asi 5 let bydlela a asi 7 let pracovala
Přerov mám moc ráda a hned bych se tam vrátila, ale teď bydlím kousek od Petrushe. Tady je to super máme to všechny tři docela blízko, u nás na dubňatech jsou všechny holky moc daleko, nejblíž je asi v Litovli a potom až Brno, Prostějov
Hlavně obě města znám.
My zítra jedem k našim do Bystřice a asi tam zůstanu s dětmi až do středy, musím si dát dovolenou od Hrozenkova ![]()
saal21 u nás jsou všechny taky daleko, tak to by jsme si mohly dát i srazík, když to máme relativně blízko
a když máš tak Přerov ráda, bys mohla zajet ![]()
Užij si dovolenou ![]()