JARŇÁTKA 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
15.6.08 19:31

Ahoj,
holky, vy sem máte zákaz chodit o víkendu, nebo co? Že tu nikdo nebyl? 8O
My jsme včera odpočívali doma :wink: Dneska jsme byli navštívit tchány a taky jsme jinak nic jinýho v podstatě nezvládli. Manžel odešel sledovat hokej do hospody, takže mám volnej nedělní večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
15.6.08 21:02

Ondrejko,
jsem konečně zde. Včera jsem neměla šanci -manža okupoval PC, ale musela jsem ho nechat, protože byl taáák hodný a před tím každý den mne nechával tady vyplkávat, takže jsem také musela být za hodnou.
Musím vás poinformovat, oslava výborná( pouze rodina), ale i tak 18lidí( včetně dětí). Nálada výborná a jídlo dobré a na závěr „skrytý“ dáreček pro tchýni od švagra- pro nás překvapení- miminko na cestě…
A já ? Já a manža a další miminko… Chtěli bychom se pokoušet teď na podzim. Manža pravil, že bychom ještě mohli na nějakou pěknou dovolenou před tím než otěhotním, tak jsem zvědavá. Ale i kdybychom nejeli tak mi to zas nebude tak vadit. ( Měl na mysli Portugalsko, já bych brala Paříž i když k tomu moři bych se ráda ještě podívala).Nebo bych zajela někam na výlet. To mám ráda. Do Lešné( zOO) na zvířátka nebo do Dinoparku ve Vyškově.
Saal bude pravděpodobně u rodičů až do středy takže si budeme muset vystačit sami. Zřejmě se k netu nedostane.
Já jsem u našich nebyla také ani nepamatuju a měla bych tam zajít a to bydlíme nedaleko od sebe.
Já ještě mrknu !!! Teď jdu hledat na netu.!!! Pořád něco hledám, to i v běžném životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.08 22:15

Petrusho tak to já teda hledám pořád taky :roll: spát jít nemůžu, protože mi dítě zlobí a nemůže usout a to leží už od půl osmé :evil: Švagrovi gratulujem k budoucímu miminku :D a já jsem taky chtěla tak na podzim začít s dalším mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
15.6.08 22:55

Fotbal hrůza-ne že bych se dívala, ale manža z toho byl nějakej rozladěnej a začal být protivný i na mne.
Ti chlapi!!! :cry: :? :wink:
TAk Kačence se nechtělo spinkat?
Ty děti!!! :cry: :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.6.08 22:57

Petrusho , usnula před chvilinkou 8O a co, našlas cos potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
15.6.08 23:18

Ne tak docela, ale něco málo ano. Není to podle mých představit,ale dobrý… :lol:
Jen jsem zjistila, že ten internet je vážně docela dobrá věc…Tak teď se jdu podívat ještě na mail.Občas mi tam chodí nějaká úsměvná sranda, takže se mrknu a jdu spat. Doufám, že ten můj nasr… manža už bude spát. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.6.08 09:47

Krásný ráno :)

Petrusho a cos vůbec hledala? A Internet je dobrá věc, to si piš :wink: Mě chodí na mobil, když mi příjde mejl, tak mám vždycky přehled :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.6.08 10:20

Také zdravím Ondrejko ,
vyrážíme do města a nakrmit po cestě kačenky v parku.
Dívala jsem se včera na netu, kam by mohli tchýně s tchánem zajet s rakouskou návštěvou, která přijede v červenci. Oni jezdí jeden rok sem a druhý rok zase tchýně s tchánem tam. Už to tak provozují asi od roku 1989 a tak už tady toho Rakušáci viděli dost. Hledáme něco zajímavého v okolí, kde ještě nebyli.
Tak já fičím, ať jsme na oběd zpátky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.6.08 10:22

A můžu se zeptat, kdy se Kačenka narodila, já se nemůžu dopočítat, dle metříku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.6.08 10:22

No spíše se mi nechce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.6.08 13:04

Petrusho Kačka se narodila 28.2. :wink: a já mám nějakou knížku se zajímavostma v okolí :wink: Jestli budeš chtít, tak ti to nafotím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.6.08 14:30

Tááak, kačenky v parku jsme nakrmily, ale chtěli se tam přifařit i nějací holoubci(havěť jedna ).
Než jsme se dostaly domů, tak bylo12,30hod. A Tina byla značně unavená, tak jsme se rychle najedly a šla spinkat, za 3/4hod. byla vzhůru a chtěla vstávat, tak jsem ji to hezky rychle rozmluvila, zase jsem dělala s kočárem přímo vlny jako na moři, aby ještě zabrala. Konečně jsem si totiž kočárek přesunula na balkon, když už teď jezdíme ve sporťáku.

Jeé, Kačka je ještě v únoru aha, já myslela, že je březňátko.

A k té knížce Ondrejko zkus se podívat, co je nejvíc známého anebo jestli je tam nějakej známější přístupný kostel. Bruni je totiž hodně nábožná a ráda se podívá i do kostela. Oni byli na Velehradě i Hostýnku, tak jestli je tam něco podobného. Díky moc a teď fičím, jelikož se mi zdálo, že už broučka slyším… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.6.08 16:19

Petrusho a jakej okruh by sis tak představovala?
Kačka se měla narodit 9.3., proto jsem začala chodit do Březňátek :wink: A dneska nepochopitelně spinká od půl jedné a spí ještě teď 8O Takže dneska 2× spát teda už nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.6.08 16:50

Petrusho ve Střílkách má být nejkrásnější barokní hřbitov, pak jsou kostely ve Zdounkách, v Hradišti, ve Starým městě, v Napajedlech, Kvasicích, Buchlovicích a Buchlově, nebo ve Zlíně, Kostelci-Štípě, Lukově, Holešově, Fryštáku, Bystřici, na Rusavě, v Rajnochovicích, v Jasenné, Vizovicích, Slušovicích, Valašské polance, Lidečku, Val. Klovoukách, Luhačovicích a Brumově-Bylnici pak třeba Kopeček a Olomouc.
Je to co jsem našla graficky, takže netuším, co jsou to za kostely :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.6.08 20:52

Ondrejko
díky za kostely, ten okruh by asi stačil. Já jsem si přesně myslela asi na kostel v Olomouci, pak tam byli ještě takové, které viděli( je to opravdu velmi blízké okolí). Každopádně se mrknu na net, co tam o nich najdu, hlavně jak se k nim dá dostat, jak je náročná trasa, cesta atd. Díky. Kdyby to nestačilo, tak já se ozvu.
Kačka si pospinkala, to ti teda řeknu. Tak já jdu hledat a pak ti řeknu, jak jsem pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí