JARŇÁTKA 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
20.6.08 07:46

Dobré ráno!
Tak přesně jak jsem včera psala, malá ještě spinká.

Dneska se tu během dne neobjevím určitě, protože jdeme na chalupu za tchýní. Ona konečně dneska dooslaví ty svoje šedesátiny, přijdou její bývalí kolegové z práce. Chtěli vidět malou, takže my jako poslušné cvičené opičky musíme naklusat. :wink:

A večer manža bude na PC-určo!! :? Tak nevím, zda budu mít šanci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.6.08 08:32

Krásný ráno,

my jdem za chvilku do MC

Petrusho malá se tak projevuje, jo? To muselo být dobrý v té Spořce :lol: Užijte si to na dnešní oslavě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.6.08 08:57

Ondrejko
To MC znamená mateřské centrum. :?:
Co tam tak děláváte? Já lituju, že jsem z tak malého města, kde nic podobného asi nenajdu. Je to asi fajn, Kačenka poznává děti a hrajete si, že? No a ty jsi i s ostatními maminama-povídáte si. Je to FAjn…
Anebo je to něco zcela jiného?
Moje kamarádka by něco takového potřebovala jako sůl. Její syn 1,5 se strašně bojí ostatních dětí. Před naší Tinou utíká, kdykoli se ona jen trochu přiblíží. Tak říkala, že se ho trochu snaží vodit mezi děti, ale ona s ním nějak nechodí třeba na písek a klučina je většinu času s ní nebo s babičkou a tak se toho strachu prostě nezbaví. Věřím tomu, že ho nechce zbytečně trápit, ale na druhou stranu… Až bude muset jít do školky, to bude ještě hrůza. No ale do té doby času dost…
Jestli teda fičíte do mateřského centra, tak se tam mějte báječně.

Saal kde jsi zamrzla. :lol: Že by na BC? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.6.08 09:03

Jo a s malou Ondrejko je fakt sranda, teda nemyslím tu spořku, ale když vlezeme do obchodu, tak se Tina „řechce“(směje) na celé kolo, takže si získává řadu prodavaček a teď nedávno jsem sháněla petržel(všude samý pastiňák) a našla ho i s natí v kauflandu za 40kč. A díky naší malé, že se usmívala a povolávala na pokladní jsme měli petržel za dvacku, protože paní pokladní si v tom zmatku a okouzlena Tinou spletla petržel s celerem, který je tam o polovinu levnější. Doma jsem zvyklá totiž vždycky si pokladní blok proštudovat a tak jsem to zjistila.
A jinak lidi v řadách( v obchodech) ji také nejsou lhostejní, prostě si vždycky vybere jednoho a ten je její. A většinou, řekla bych ze 99% úspěšností, se ten dotyčný „chytne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.6.08 11:53

Ahojky :wink:

Už jsem konečně i tu, nějak nestíhám. Co jsme přijeli tak jsem furt prala a musela poklidit celý byt, tatínek tu na nic nesáhl :roll:
Včera jsem konečně napsala, ale jak jsem to chtěla odeslat tak mi to jaksi kleklo a tak jsem chtěla znovu to naťukat jenomže mladý se mi vzbudil.

Tchýně nebudu ani komentovat u nás je to dost síla, bydlíme s manželovýma rodičema v jednom baráku a někdy to dost skřípe :roll: ale asi budeme stavět tak snad bude brzo líp :wink:

Petrush - já bych brala aspoň to menší město Vsetín se mi líbí, ale je pravda že tam toho moc není, ale mám pocit že mateřské centrum tam někde je, ne :?:

Dneska jsem měla šok, jsem se chystala v koupelně na cestu do obchodu a malý si sám otevřel dveře na schody 8O 8O jsem rychle vyletěla, protože on by tam sletěl :( Tak brzo jsem opravdu nečekala, že dosáhne na kliku, už je otočená a tohle mu snad chvilku potrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.6.08 13:03

petrusho přesně tak, MC je mateřský centrum, tak tam s dětma cvičíme trochu na balonech, děláme „Kolo kolo mlýnský“ a rpzný takový „cvičení“, pak si děcka hrajou, my si dáme kávičku a kecáme a hrajem si s nima a tak. Je to moc fajn. Určitě u vás taky něco podobnýho seženeš.
Na Kačku se taky každej směje, každýho okouzlí :wink: Ale zaplatit míň u pokladny se mi ještě nepovedlo :lol:

saal to je radost přijet domů a muset uklízet, co? A tomu šoku se ti teda nedivím, mě by ani ve snu nenapadlo, že už by mohl dosáhnout na kliku a ještě si otevřít dveře 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.6.08 14:26

Petrusho - tadymáš odkaz na to MC ve Vsetíně http://www.slunicko-vsetin.cz/default.htm , ale já s tím nemám žádnou zkušenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.6.08 22:49

Saal díky, nějak zle se mi to načítá, tak to zkusím ještě zítra. :evil:

Jsem ale fakt nevěděla, že je tady také MC. Spousta mých kamarádek má malé dětičky, a ani jedna se nezmínila o tomto zařízení. Asi do něj také nedochází. Jak ty o něm víš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.6.08 07:32

Krásné ráno :srdce:
U nás se ještě spí, já bych taky spala, ale už mi to nejde.

Petrusho to vaše MC vypadá taky dobře :wink: akorát mají asi v Červenci zavřeno. Ono většinou o prázdninách nebývá otevřený skoro nic a pak sae začíná zas až v Září.

Naši odjeli na pár dní na Slovensko, tak dneska pojedem zkontrolovat barák, omrknout psy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.6.08 07:55

Taky dobrý ráno, u nás se taky ještě spí, já mám už vypráno, pozalévané kytky, vynesený smetí atd. atd.

Dneska mrknu na ty stránky, ale zase až večer,včera se mi to nějak špatně načítalo. :cry:
Já jdu pokračovat v úklidu. Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
22.6.08 08:15

Ahoj všichni, dobré ráno.
Tina dnes vyjímečně už v 6,30hod. vyspinkaná. Takže už jsme pěkně nastartovaní do nového zase asi krásného dne. Vidím, že o víkendu žádné příspěvky. Ono se to všechno špatně stíhá, že? Když je navíc tak pěkně.

My byli včera opět na chalupě, Tinuška miluje jahody sedne si do zahrádky a už očesává. Včera jich snědla tolik, že jsem si byla skoro jistá, že se osype. A ona nic. Tak dobrý. :lol:
Teď si hraje chvilku v postýlce, takže mrknu vždycky na meila a pak sem.

Jdu vařit :evil: a dnes jistě bude následovat, odpolední procházka :D ( manža, já +Tina ). Večer přijde tchýně hlídat, protože zřejmě půjdeme s manžou na pivko :pankac: . Už se těším, jsem nikde nebyla ani nepamatuju. A kdyby náhodou ne, tak se objevím. ale jestli to klapne - mne tu neuvidíte, ani neuslyšíte, ani nepřečtete… 8) 8) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.6.08 10:26

petrusho to je super, že budete dneska večer řádit na pivku :wink: Já byla včera, ale i s Kačkou :lol: U našich jsme zůstaly přes noc, tak jsem si ho mohla dát, když jsem neřídila. Taky jsme se projely na bruslích, teda já na bruslích, malá v kočárku :lol:
Na oběd a odpoledne budem u tchánů, tak doufám že teď usne, ať může být pak čilá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
22.6.08 10:55

Ty seš dobrej dobrodruh Ondrejko , na bruslích s malou v kočárku. Jaký máš kočárek, že to zvládá?

Já mám strach jet sama na kole. Ne tak ještě s malou. Manža, ten si ze mne dělá srandu, že až vyrazíme někde na kolech s malou v sedačce, tak ji určitě nepovezu, že jsem strašné nemehlo. Ale zas tak strašné to asi nebude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.6.08 20:47

petrusho nemám žádnej speciální kočár, nemá ani ruční brzdu, než jsem měla tenhle:
http://www.baby-cafe.cz/…8%E1rku3.JPG /> tak jsem jezdila s normální 4kolkou z Polska :wink: S kočárem nejezdím moc rychle, takže v klídečku :wink: Já zas právě teď uvažuju o té sedačce na kolo, že by jsme ji pořídili, je to ještě rychlejší jak brusle a nemusíme se pařit v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
23.6.08 11:58

Ondrejko

Jo, tak pěknej kočárek. Mě se taky strašně líbí ty na třech kolečkách, ale z praktických důvodů jsem je zavrhla. Bydlíme na kopečku a cesta k nám nic moc samé kočičí hlavy jak se říká, takovejm těm kostkám. No a pak samé nájezdy. Takže bych musela kočár vytahovat a mordovat se s ním a otáčet malou atd. A to mi za tu parádu nestojí. :nevim:

Včera jsme teda byli na pivku, fakt dobrý, ale mám po něm nějaké střevní potíže. Nebo to je z horka. Já nevím… Včera jsem tu večer ještě mrkla, ale raději jsem nic nepsala. Jsem byla taková vláčná nebo co. :lol: :lol:

A po včerejšku s tchýní se malá celé dopoledne chtěla jenom nosit na rukách. Já jsem ji prosila, aby tu Tinu moc nenosila, ale ona si nedá říct. Pak se s malou moc nemůžu domluvit a pořád jenom si vynucuje všechno pláčem. :? :-)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital