JARŇÁTKA 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
16.6.08 21:21

Zatím bych brala katedrálu sv. Václava v Olomouci, Baziliku minor na Svatém kopečku a pak v Uher. Hradišti kostel sv. Františka Xaverského. Tyto patří mezi favority. Musím se ještě zeptat tchýně jestli už tam nebyli.
Ale v souvislosti s tím, jsem narazila na zajímavá místa. Takže jdu se brouzdat dál.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.6.08 22:05

Petrusho , to je fajn :wink: jinak bych vám doporučila Lednicko-Valtickej areál, ale to je trochu pro vás asi z ruky, ale je to tam krásný a je to na celej den.
V Olomouci je toho spousta a na Kopečku si můžou skočit i do ZOO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.6.08 22:50

Ahojky :wink:

Jsem sice u našich, ale počítač mám sebou :wink: jenom tu moc nestíhám, protože musím furt honit Lukáška, který tu má hodně lákavých věcí které jsou doma schované :roll: a když Lukáš spí tak honím Nikolku a nebo jsem s našima a lítám po venku, je to velký rozdíl než Hrozenkov.

Petrush a na hostýně byli :?: je to tam docela pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.6.08 23:11

saal21 jo, jo, PC ssebou je základ :lol: Pro nás závislačky, co? 8) A jak je, je to tam fajn? Jurčitě je :)
Na Hostýně právě už byli.

Jdu :-) , dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.6.08 23:48

Ahoj Saal , my víme, že si to chceš u vašich užít a tak nemáš na nás moc času, my to chápeme :lol: :lol: :lol:

Holky díky za rady, ale oni tam všude byli i v Lednici i v Zoo na Sv. kopečku i na Hostýně.

Saal manža chodil na střední průmyslovou školu dřevařskou a Bystřici miluje!!!! :roll:

A na plánování výletů s návštěvou je dost času, přijedou až 25.7.2008
Taky vám přeju oběma dobrou noc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.6.08 08:48

Krásný ráno :dance:

Holky, dneska jsem Kačku ráno našla poblinkanou 8O Nemocně nevypadá, ale ještě trochu z té rýmy kašle, tak si myslím že to má z toho, ale mohla se mi udusit 8O :? :roll: Úplně mě mrazí, když nato pomyslím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
17.6.08 09:12

Jak to, že se poblinkala? Včera odpoledne, ale tak dlouho spala-je to u ní zvykem? Není nemocná? Nebo jen něco snědla a prostě ji to nesedlo.
Pamatuju se, jak se mi malá poprvé poblinkala-2× za sebou- bylo to pro mne strašné.(matka prvorodička :oops: ) Pak první horečky-nepředstavitelné. :oops:
Fakt je, že se mi ještě v noci nepoblinkala. Ta představa, že by se to mohlo stát a jak si napsala, že by snad mohla zbytky vdechnout.
No to je zase ráno… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.6.08 09:36

Petrusho ona spává normálně 2× denně, tak si to včera prospala v kuse, to mi nepříjde divný, ani nemocně nevypadá, když má rýmu tak občas zvrací, protože to polyká. To mi divný nepřipadne, připadne mi divný, že mě nevzbudila :roll: Ráno to už bylo zaschlý, takže to muselo být někdy v noci :?
Jsem taky prvorodička a každou teplotu se cítím strašně, ne jenom tu první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
17.6.08 13:45

Tak se asi večer přepapala.
ALe ona to ani nemusela vnímat, jen si trochu víc říhla, nebo to bylo fakt jako kdyby blinkala.( hodně?)
Tak to by ji přece muselo vzbudit. No a tebe taky, ne? To by jsi slyšela !!?
Každopádně to může mít z té rýmy. Už jsem to slyšela, že to některé děti dělávají. Naše Tina, ne. Ta už měla tolikrát rýmu, hlavně přes zimu, až hrůza. Myslela jsem, že se z toho nevyhrabem. Ale přišlo jaro a zatím dobrý. Musím to zaklepat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
17.6.08 13:51

Ahojky :wink:

Tak já už dokonalepoznám co je dětem a stačí se na nějenom podívat nebo poslouchat :lol: co Nika začal chodit do školky tak bylanemocná snad už desetkrát :roll: takže dýl než 14 dní ve školce nevydržela a Lukáš to pokaždé chytl od ní, ona ke všemu chytla i zánět uší a má zvětšenou nosní mandli.
Lukášek se taky často při kašli pozvrací jak ho natáhnou hleny v krku, ale vždycky to měl večer.

Petrush - Bystřice je krásná hned bych se vrátila :( Hrozenkov nesnáším, ale snad se brzo odstěhujeme. Já jsem měšťačka a vesnice mě strašně vadí :oops: je tam hrozná nuda a nic tam není a nikoho tam neznám, každý má svoje takže namě kašle. Tady mám nějaké známé a snadno se najdou i nové maminky, na hrozenkově není ani dětské hřiště :roll:
Manžel má taky dřevařskou průmyslovku, ale ve Valmezu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
17.6.08 13:52

Tak ještě jsem chtěla také dodat, že kdykoliv se s Tinou něco děje : bouchne se ,teplota,atd. jsem z toho také špatná. A teď tento týden zjistila, že se dá vylézt na křeslo, pohovku a i jinde tak to neustále zkouší. Jenom se někam otočím při vaření -už šplhá, kde může a to teprve zažívám šoky.
Sleduju bedlivě kam právě vylézá, ale nechci ji moc odrazovat. Musí to zkoušet a sama hlavně. Ona pak má z toho pocit, usmívá se a určitě je na sebe pyšná. Ale jakmile vidím, že to není na té správné cestě vždy přiskočím. Už několikrát se mi stalo, že ve mě „hrklo“. Až mi z toho zabylo špatně. :roll: :roll:
Pak si oddechnu, že to dobře dopadlo, ale i tak začínám mít kolikrát takové nepříjemné pocity. No prostě mi dáva pořádně zabrat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
17.6.08 13:57

Saal s tou vesnicí máš pravdu. Lidé moc nejsou ochotni přibrat mezi sebe nové lidi. Zvláště jsou-li z města. A je fakt, že ve městě zajdeš sama na hřiště s dětmi a hned se seznámíš…
A v neděli mne baví chodit po městě jak já říkám a koukám do výloh i když je zavřeno a je to pohoda. Manža to sice nenávidí, ale co… Hlavně v klidu a po rovince. No a pak mi nezbývá než se zase šplhat do kopce ( směr domů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.6.08 20:16

Zajely jsme k našim, nasbíraly jsme si jahůdky, Kačka se vyblbla s pejkama, ale celej den nespala, asi jak včera tak dlouho spinkala :D

Petrusho ona spí ve svým pokojíčku, takže by mě to nevzbudilo. Kačka při rýmě blinkává, mě nezarazilo že byla poblinkaná, ale že se nevzbudila a mohlo se něco špatnýho stát :( …

saal21 já jsem původně taky z vesnice, ráda k našim jezdím, ale bydlet bych tam taky už nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
17.6.08 21:43

Ondrejko, vy už máte i pokojíček, tak to jo, my ještě ne. :cry:
A dnes nechtěla malá po dlouhé době usnout sama, tak to vypadalo že snad ani neusne. Ale už zabrala. :lol: Musela jsem u ní sedět, dlouho pofňukávala :? , snad i z polospánku. To bude tím, že manža přišel až kolem 19hod. a ona byla děsně ráda, dělal s ní blbiny a dováděli, tak se z toho asi nemohla vzpamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.6.08 21:54

Petrusho asi měla tak silnej zážitek z dovádění a nemohla usnout :) My máme pokojíček asi od roku, nějak kolem narozenin jsem ji přesunula do samostatnýho pokoje, když jsem třeba byla nemocná, tak jsem ji budila, manžel spal v obýváku na gauči a ještě neměla rozum z toho kde spí, tak mi to přišlo tak vhodný. Dneska jsem jí zapla chůvičku, abych slyšela kdyby se něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí