JARŇÁTKA 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Collet
21.5.08 07:50

Ahoj,nemůžu napsat pěkné ráno protože tady tedy prší jak o závod :?
Petrusho no já třeba pokukovala po diskuzi duben 2007 a tam je poslední příspěvek někdy ze září,takže diskuze stojí :lol:
Loudalko no pěkný povolání,nebudeš mi opravovat gr. chyby že :lol:
vypadá to že si opět budu muset najít práci doma protože ven půjdu tak maximálně uspat Žanetku.včera mi sestra přivezla venkovní břečtany tak je ani sázet dnes nebudu,ach jo :? nechám to až na víkend a Žanda mi bude pomáhat,to zas budem vypadat :lol: ale hlína jí fakt baví :lol:

• Citovat
  • Upravit
2748
21.5.08 14:29

Ahoj, tak dnes jsme se byli podívat na chalupu na zahrádku a konečně nám tam něco vylezlo, chtělo to pořádně zapršet. Teď už by to zase ale potřebovalo pěkný počasí,ať už můžeme vyplét a pokopat.

Tak fajn ty pojmy už mám zmáknuté- díky.(Stojí a zamčené)
Jo a víš Collet , že mě to taky napadlo, že nám Loudalka může opravovat gram.chyby. No co.Žádný učený z nebe nespadl(i když jsme se češtinu učili každý minimálně 8let a někteří ještě déle).
Jo a mám jeden dotaz(opět). Vaše děti už mají srostlé lebeční kosti(zarostlou fontanelku).Tina ji má ještě pořád otevřenou a mudra se netvářila nadšeně, když to viděla. ale já se malé snažím vyvařovat pořád vývary, maso jí pravidelně a tvaroh také papá. Prostě si myslím, že se snažíme jíst vše co by mělo pomoct(tak to říká naše mudra). Mléko také pije ráno a večer k tomu minimálně jeden jogurt denně, tak já fakt nevím. Jak jste na tom vy a pokud možno, co na to říkají vaše mudry?

Doufám, že vás nenudím neustálými otázkami. Ale přijde mi normální se zeptat, než založím kupříkladu novou diskuzi. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.5.08 15:11

Petrusho - myslím že je lepší se zeptat tady, než zakládat zbytečné diskuze :wink:
Já vlastně ani nevím, jestli ji má Verunka srostlou 8O ale například maso dávám asi tak 5× týdně, pak buď vejce (1 na 2 dny), nebo jen zeleninu s přílohou. Z mléčných výrobků dávám ke snídani 250ml mlíčka, v průběhu dne jogurt (200-250g) a večer mléčnou kaši (cca200ml).

Collet - u nás bylo také celý den škaredé počasí, ale přesto jsme byly až doteď venku, chodily jsme po návštěvách a nakupovaly :wink:

Na to jak je dnes škaredě, tu moc rušno není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.5.08 20:40
Muffinka píše:Na to jak je dnes škaredě, tu moc rušno není :lol:

Moje řeč!Ale zase na druhou stranu to chápu, pořád je co dělat a na pořádnej pokec není čes. Dneska jsem měla den bl…
Tina je pořádně opruzená, tak ještě snad nebyla, takže každý přebalování pláče. Ke všemu počurala koberec :evil: , tak jsem drhla jak blázen. Pak jsem dělala salát a mírně se podřezala. No děs.

Ať už je konečně krásně ať můžem na celý den vypadnout z baráku. Tak se obě ukoušeme nudou :wink: a mě už dochází nápady, jak toho našeho raracha zabavit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.5.08 21:19

Nemáte navíc typ na nějakou knihu, kterou bych si mohla půjčit třeba v knihovně a přečíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
21.5.08 21:24

hezky vecer!Dite spi!Ja popijim vinecko a serfuji,protoze muj manzel kouka na finale Ligy mistru ve fotbale :roll: .

COLLET,neboj :-).Nebudu ti opravovat chyby.Ja je taky delam :lol: :lol: :lol:

PETRUSHO,ted jsme na cervnatkach resili prave fontanelu a myslim,ze tam bylo napsano,ze by mela srust az v 18-ti mesicich.Tak mate jeste cas ne?A jen se ptej,od toho jsme taky.Ja jsem taky nekdy doterna a budu rada,kdyz na otazku uslysim odpoved :-).Jo a neda mi to se nezeptat primo tebe na tvuj metrik.Ten co mas svatebni(metrik),neukazuje ti nejak spatne :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.5.08 21:33
Loudalka píše:
hezky vecer!Dite spi!Ja popijim vinecko a serfuji,protoze muj manzel kouka na finale Ligy mistru ve fotbale :roll: .

COLLET,neboj :-).Nebudu ti opravovat chyby.Ja je taky delam :lol: :lol: :lol:

PETRUSHO,ted jsme na cervnatkach resili prave fontanelu a myslim,ze tam bylo napsano,ze by mela srust az v 18-ti mesicich.Tak mate jeste cas ne?A jen se ptej,od toho jsme taky.Ja jsem taky nekdy doterna a budu rada,kdyz na otazku uslysim odpoved :-).Jo a neda mi to se nezeptat primo tebe na tvuj metrik.Ten co mas svatebni(metrik),neukazuje ti nejak spatne :oops: ?

Loudalko tak to ti přeju pěkný večer, s vínečkem a manželem,( který tiše sedí kouká na televizi) a klidným spánkem tvého dítka.Každopádně díky za odpověď a ještě k tomu metříku, myslím, že je to správně-metřík odpočítává měsíce do dalšího výročí-svatby(třetího-to tam není, ale podle data se to dá vypočítat). Nebo se mýlím.Já myslím, že ne.

Dneska už padám, za chvilku se vrátí manža z odpolední a já bych si chtěla přečíst ještě kousek knížky. Tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
21.5.08 21:34

PETRUSHO,aha tak ted mi to doslo :-).Pak to mas spravne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.5.08 21:36

Jo ještě příští týden už budou"bitky" :pocitac: s manžou o počítač, tak se asi moc neozvu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.5.08 21:38

Loudalko ty si mne málem fakt zmátla, já jsem ti nad tím metříkem fakt začla přemýšlet a počít a .....Je to v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
21.5.08 21:39

Tak teď fakt dobrou- jdu číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Collet
22.5.08 07:59

Ahoj všem
Petrusho tipy na knížku ti nedám protože já už 2roky nečetla :oops: ale co jsem kdy četla naposled jsou Šepoty a lži, Poslední koupel

Příspěvek upraven 05.05.13 v 11:34

• Citovat
  • Upravit
5648
22.5.08 12:35

Hezky den!Mame za sebou zpivani v hudebni skole YAMAHA.TOmik od 12,18 spi a ja si jdu udelat kaficko a zarelaxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.5.08 12:38

ahoj holky
nějak nestíhám :D :D :D
přestože je děsně ošklivě,chodíme ven,dokud to jde a neleje tak si užíváme vzdoušek. O víkendu se chystáme za kamaráskou s měsíčním chlapečkem a jelikož to je kousek od Pardubic,tak bych chtěla sjet na nákupy do Globusu ,když už budeme kousek,tak snad se vyčasí na víkend a pojedem se podívat i na koníky
jinak Knížky u nás frčej z knihovny a spíš takový ty dívčí románky u kterých se nemusí přemýšlet a člověk se relaxne
tak a zase mastím,jdu uspat Patrika a udělat něco k jídlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.5.08 17:37

AHOJ

Petrusho - já teda také nečtu, večer padnu do postele a jsem v minutě mrtvá.

Loudalko - měla si hezký večer, vínečko a počítač :wink:

Collet - tvaroh můžeš už dávat, když jí bude chutnat, před chviličkou jsem si opisovala recept na tvarohové buchty pro děti od 1 roku z knihy „Receptář zdravé výživy“ a připadá mi že jsou to klasické buchty, tedy ne že bych je někdy pekla :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí