Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak dnes jsme se byli podívat na chalupu na zahrádku a konečně nám tam něco vylezlo, chtělo to pořádně zapršet. Teď už by to zase ale potřebovalo pěkný počasí,ať už můžeme vyplét a pokopat.
Tak fajn ty pojmy už mám zmáknuté- díky.(Stojí a zamčené)
Jo a víš Collet , že mě to taky napadlo, že nám Loudalka může opravovat gram.chyby. No co.Žádný učený z nebe nespadl(i když jsme se češtinu učili každý minimálně 8let a někteří ještě déle).
Jo a mám jeden dotaz(opět). Vaše děti už mají srostlé lebeční kosti(zarostlou fontanelku).Tina ji má ještě pořád otevřenou a mudra se netvářila nadšeně, když to viděla. ale já se malé snažím vyvařovat pořád vývary, maso jí pravidelně a tvaroh také papá. Prostě si myslím, že se snažíme jíst vše co by mělo pomoct(tak to říká naše mudra). Mléko také pije ráno a večer k tomu minimálně jeden jogurt denně, tak já fakt nevím. Jak jste na tom vy a pokud možno, co na to říkají vaše mudry?
Doufám, že vás nenudím neustálými otázkami. Ale přijde mi normální se zeptat, než založím kupříkladu novou diskuzi. Díky
Petrusho - myslím že je lepší se zeptat tady, než zakládat zbytečné diskuze ![]()
Já vlastně ani nevím, jestli ji má Verunka srostlou
ale například maso dávám asi tak 5× týdně, pak buď vejce (1 na 2 dny), nebo jen zeleninu s přílohou. Z mléčných výrobků dávám ke snídani 250ml mlíčka, v průběhu dne jogurt (200-250g) a večer mléčnou kaši (cca200ml).
Collet - u nás bylo také celý den škaredé počasí, ale přesto jsme byly až doteď venku, chodily jsme po návštěvách a nakupovaly ![]()
Na to jak je dnes škaredě, tu moc rušno není ![]()
Muffinka píše:Na to jak je dnes škaredě, tu moc rušno není
Moje řeč!Ale zase na druhou stranu to chápu, pořád je co dělat a na pořádnej pokec není čes. Dneska jsem měla den bl…
Tina je pořádně opruzená, tak ještě snad nebyla, takže každý přebalování pláče. Ke všemu počurala koberec
, tak jsem drhla jak blázen. Pak jsem dělala salát a mírně se podřezala. No děs.
Ať už je konečně krásně ať můžem na celý den vypadnout z baráku. Tak se obě ukoušeme nudou
a mě už dochází nápady, jak toho našeho raracha zabavit. ![]()
Nemáte navíc typ na nějakou knihu, kterou bych si mohla půjčit třeba v knihovně a přečíst?
hezky vecer!Dite spi!Ja popijim vinecko a serfuji,protoze muj manzel kouka na finale Ligy mistru ve fotbale
.
COLLET,neboj
.Nebudu ti opravovat chyby.Ja je taky delam
![]()
PETRUSHO,ted jsme na cervnatkach resili prave fontanelu a myslim,ze tam bylo napsano,ze by mela srust az v 18-ti mesicich.Tak mate jeste cas ne?A jen se ptej,od toho jsme taky.Ja jsem taky nekdy doterna a budu rada,kdyz na otazku uslysim odpoved
.Jo a neda mi to se nezeptat primo tebe na tvuj metrik.Ten co mas svatebni(metrik),neukazuje ti nejak spatne
?
Loudalka píše:
hezky vecer!Dite spi!Ja popijim vinecko a serfuji,protoze muj manzel kouka na finale Ligy mistru ve fotbale.
COLLET,neboj
PETRUSHO,ted jsme na cervnatkach resili prave fontanelu a myslim,ze tam bylo napsano,ze by mela srust az v 18-ti mesicich.Tak mate jeste cas ne?A jen se ptej,od toho jsme taky.Ja jsem taky nekdy doterna a budu rada,kdyz na otazku uslysim odpoved.Nebudu ti opravovat chyby.Ja je taky delam
![]()
![]()
.Jo a neda mi to se nezeptat primo tebe na tvuj metrik.Ten co mas svatebni(metrik),neukazuje ti nejak spatne
?
Loudalko tak to ti přeju pěkný večer, s vínečkem a manželem,( který tiše sedí kouká na televizi) a klidným spánkem tvého dítka.Každopádně díky za odpověď a ještě k tomu metříku, myslím, že je to správně-metřík odpočítává měsíce do dalšího výročí-svatby(třetího-to tam není, ale podle data se to dá vypočítat). Nebo se mýlím.Já myslím, že ne.
Dneska už padám, za chvilku se vrátí manža z odpolední a já bych si chtěla přečíst ještě kousek knížky. Tak dobrou noc
Jo ještě příští týden už budou"bitky"
s manžou o počítač, tak se asi moc neozvu
![]()
Loudalko ty si mne málem fakt zmátla, já jsem ti nad tím metříkem fakt začla přemýšlet a počít a .....Je to v pořádku ![]()
Ahoj všem
Petrusho tipy na knížku ti nedám protože já už 2roky nečetla
ale co jsem kdy četla naposled jsou Šepoty a lži, Poslední koupel
Příspěvek upraven 05.05.13 v 11:34
Hezky den!Mame za sebou zpivani v hudebni skole YAMAHA.TOmik od 12,18 spi a ja si jdu udelat kaficko a zarelaxovat.
ahoj holky
nějak nestíhám
![]()
přestože je děsně ošklivě,chodíme ven,dokud to jde a neleje tak si užíváme vzdoušek. O víkendu se chystáme za kamaráskou s měsíčním chlapečkem a jelikož to je kousek od Pardubic,tak bych chtěla sjet na nákupy do Globusu ,když už budeme kousek,tak snad se vyčasí na víkend a pojedem se podívat i na koníky
jinak Knížky u nás frčej z knihovny a spíš takový ty dívčí románky u kterých se nemusí přemýšlet a člověk se relaxne
tak a zase mastím,jdu uspat Patrika a udělat něco k jídlu
AHOJ
Petrusho - já teda také nečtu, večer padnu do postele a jsem v minutě mrtvá.
Loudalko - měla si hezký večer, vínečko a počítač ![]()
Collet - tvaroh můžeš už dávat, když jí bude chutnat, před chviličkou jsem si opisovala recept na tvarohové buchty pro děti od 1 roku z knihy „Receptář zdravé výživy“ a připadá mi že jsou to klasické buchty, tedy ne že bych je někdy pekla
![]()
Ahoj,nemůžu napsat pěkné ráno protože tady tedy prší jak o závod

nechám to až na víkend a Žanda mi bude pomáhat,to zas budem vypadat
ale hlína jí fakt baví 
Petrusho no já třeba pokukovala po diskuzi duben 2007 a tam je poslední příspěvek někdy ze září,takže diskuze stojí
Loudalko no pěkný povolání,nebudeš mi opravovat gr. chyby že
vypadá to že si opět budu muset najít práci doma protože ven půjdu tak maximálně uspat Žanetku.včera mi sestra přivezla venkovní břečtany tak je ani sázet dnes nebudu,ach jo