Poradna duly
Jana Čurdová
holky zaridite nekdo aby jsme meli vlastni fotogalerku? je potreba napsat spravcovym a oni to udelaj ![]()
holky co by jste vubec chtely? kluka nebo holcicku? u me je to asi jasny vzhledem k pracovnimu nazvu
manzel chtel ze zacatku taky holcicku a porad rikal a co kdyz to bude kluk - tak sem ho ted navnadila, ze chce mozna vic kluka - sem mu licila jak bude mit super kdyz koupime malymu autodrahu a on si s ni bude moct taky hrat a tak … ![]()
Holky mám pupek jak lavor. za chvilku se do ničeho nevejdu. Děda to na mě poznal. A sousedka taky, ale tý jsme to neřekly. Je to strašná slepice. (Sousedka na chatě)
Na chatě to mám moc ráda, v pátek tam jedem na týden i s hlodavcema a kočkama. Včera jsem koupila ještě jednu přepravku na kočku. v jedný pojedou kočky, ještě se tam 2 vejdou a v ré druhé hlodavci ![]()
Ta´tka tu chatu minulý rok obrousil a přelakoval a natřel okapy a komín. tak te´d vypadá opravdu pěkně.Děda opíjí krtky
páč do děr dal lahve od vína
No sranda
Téééda vy jste se rozjely…těhule
. Já se s váma loučím, utíkám domů a pak na pívo…zas mám v kanclu 35 stupňů…to fakt nejsou podmínky k přemýšlení
. Mějte se ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------KO 15.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 4.7. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 14.7.**
Já bych chtěla holčičku. u nás se ted roděj samí kluci,tak holčička by byla v okolí VIP ![]()
Peťi: Mě to je jedno, ale chtěla bych spíš holčičku. Rá´da chce kluka.
bef teď ti budem všechny závidět že jdeš na kontrolu už tak brzy
![]()
Obdivuju Meduňku,že vydrží tak dlouho čekat. já potřebuju mít jistotu,že nedošlo k zamlklému potratu (vzhledem k mému špinění),takže čím dřív,tím budu klidnější,i za cenu,že neuvidím srdíčko..
bef nojo ale vem si ze neuvidi treba vubec nic
to pak moc klidnejsi nebudes - ja byla na prvni kontrole taky moc brzo a nebylo videt nic, ani dutinka, jen vysoka sliznice
ale drzim palce abys dutinku videla ![]()
Peti,budu skoro 5.týden,tak to ten doktor prostě musí někde vyšťourat ![]()