Poradna duly
Jana Čurdová
medu
no neboj, do uplneho zmizeni mam daleko, mam speku na rozdavani
no a ty bud rada ze zatim nic, pockej kolem toho 6tt, ale fakt doufam ze te to mine, neni to nic prijemnyho
jo a nafoukla sem taky brutalne, furt prdim
![]()
Ahojky!
Ilčo: Moc moc Gratuluji ![]()
Petí: Tobě je až tak zle, jo? To je blbí......
Holky jsem také nafouklá. Dnes odjíždím na týden do Tábora na tu chatěnku. Tak sem zavítán až za týden v pondělí…
papa a opatrujte sebe i mimísáky ![]()
Dobré ráno,
tak já už si pomalu zvykám na ženu v domáctnosti
Vstávala jsem v 8h,udělala pěkně snídani a hned si vás zapla
V Praze je dnes hrozně ošklivo,leje jak z konve,tak ani nebudu moct jít na procházku ![]()
Ale možná za mnou dneska přijedou rodiče.
Jinak,jestli mě chtěl doktor ušetřit stresu v práci,tak je to trošku jinak. spíš stresuju z toho,co za mě kde musí někdo zařídit,takže furt někoho na dálku úkoluju a stresuju,že to udělaj špatně ![]()
Ilčo :gratuluju k dobré zprávě
Peti , to já taky, ale ty jistě nezmizej
no jo, za týden mi ta asi začne, myslím, že joo, u nás v rodině to tak chodí
Ty se máš, že si aspoň doma můžeš prdět, já v práci néé
![]()
Daisy , tak ty taky!
Tak krásnou dovču a dávej an sebe pozor!! ![]()
Befi , tak to je pro tebe za trest, být doma, viď?
tak si to snaž nějak zpříjemnit, něco hezkýho si pusť, uvař si nějakou dobrotu, … ještě ten telefon by to chtělo zlikvidovat, viď? ![]()
Befi , můžu se tě zeptat, co jsi řekla v práci?? nEvíš, co ti napsali na neschopenku? …možná to budu brzy řešit, až mi začne být špatně, ale nechce se mi to v práci tak brzy říkat ![]()
medu ohledne te neschopenky, myslim ze si muzes domluvit, ze neschopenku ti nevystavi na gynde, ale normalne obvodak …
Ahoj holky,
nakukuju jak se máte ![]()
Medu - tak se cítíš dobře? Mě nevolnosti začly až kolem 6tt, ale třeba se ti vyhnou
A co manža na to a rodina, už to vědí? ![]()
Ilco - snažilky z CAR pravidelně sleduju
, takže i já moc gratuluju k dutince, skvělé, že se zadařilo napoprvý! ![]()
Ppetro - koukám, že si těhu „užíváš“, no snad to brzo přejde ![]()
Peti , no jo, to js ale hlava, tohle mě vůbec nenapadlo!
![]()
Anetko , ahojky!!!
jakpak se daří tobě??? Co je nového?? přiznám se, že nakouknu jen jednou za dlouhou dobu, nějak to nestíhám ![]()
Já dobrý, jen jsem nafouklá jako balón
Manža to věděl hned, z rodiny jen moje mamka a babička, zatím drží pěsti.
tak tobě taky začaly až v 6tt, hmm …a už dobrý??? ![]()
medu si prave pamatuju ze to nekdo resil - jestli v lednatkach nebo kde - ze taky nechtel neschopenku s razitkem gyndy, ze by to bylo hned jasny …
anette dík, taky doufám
já na vás pravidelně do těhulek nakukuju takže gratuluju k pohybům ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------KO 15.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 4.7. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 14.7. ilca---------------TP ???-------------KO ???**
Medu - no jak píše Ppetra, už cítím pohyby. Stejně jako u Anetky v 17tt, to mi zase doktorka neuvěří, že tak brzy
A co manža, se radoval, viď? ![]()
Peti , no přesně z toho mám obavy, tady už všichni 2 roky od mý svatby čekají, kdy to přijde
![]()
Anetko , jé, gratuluji moc!! tenkrát js měla takovou radost, když jsi otěhotněla, byl to zázrak! Hrozně to letí, viď
jj, manža má radost, jen js mu dnes posílala obr., jak bude vypadat za týden http://www.rodina.cz/…um/photo.ASP?… a z toho teda odvázanej nebyl
tak ti přeju, ať si to těhu krásně užíváš a všechno je jak má být!!!! ![]()
Medu
takovy roztomily miminko a manzelovi se nelibi jo?
hele muzes mu rict ze co si udelal to ma
![]()
V práci jsem řekla,že mám náký gynekologický problémy,že jsem měla bolesti,tak jsme jeli k doktorovi.ten tam toho moc neviděl,ale nechal mě pro jistotu doma,at jsem v klidu…no,nevím,jestli mi to zbaštili. Hlavně na neschopence je kod 0200 - a mamka mi říkala,že mzdová účetní to určitě pozná…
Docela mě to štve,chtěla jsem to v práci co ńejdýl udržet v paměti… Hlavně jsem ted měla rozehraný služební auto i k soukromýmu užívání,a to bude asi pasé…