JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
4.7.08 08:18

medu :lol: no neboj, do uplneho zmizeni mam daleko, mam speku na rozdavani :lol: no a ty bud rada ze zatim nic, pockej kolem toho 6tt, ale fakt doufam ze te to mine, neni to nic prijemnyho :roll: jo a nafoukla sem taky brutalne, furt prdim :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.7.08 08:28

Ahojky!
Ilčo: Moc moc Gratuluji :)
Petí: Tobě je až tak zle, jo? To je blbí......
Holky jsem také nafouklá. Dnes odjíždím na týden do Tábora na tu chatěnku. Tak sem zavítán až za týden v pondělí…
papa a opatrujte sebe i mimísáky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.7.08 08:29

daisy tak si to krásně na chatě užij :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.7.08 08:30

Dobré ráno,
tak já už si pomalu zvykám na ženu v domáctnosti :wink: Vstávala jsem v 8h,udělala pěkně snídani a hned si vás zapla :wink: V Praze je dnes hrozně ošklivo,leje jak z konve,tak ani nebudu moct jít na procházku :cry:
Ale možná za mnou dneska přijedou rodiče.
Jinak,jestli mě chtěl doktor ušetřit stresu v práci,tak je to trošku jinak. spíš stresuju z toho,co za mě kde musí někdo zařídit,takže furt někoho na dálku úkoluju a stresuju,že to udělaj špatně 8)

Ilčo :gratuluju k dobré zprávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.7.08 08:49

Peti , to já taky, ale ty jistě nezmizej :evil: :lol: no jo, za týden mi ta asi začne, myslím, že joo, u nás v rodině to tak chodí :? :) Ty se máš, že si aspoň doma můžeš prdět, já v práci néé :evil: :D
Daisy , tak ty taky! :D Tak krásnou dovču a dávej an sebe pozor!! :wink:
Befi , tak to je pro tebe za trest, být doma, viď? :? tak si to snaž nějak zpříjemnit, něco hezkýho si pusť, uvař si nějakou dobrotu, … ještě ten telefon by to chtělo zlikvidovat, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.7.08 08:53

Befi , můžu se tě zeptat, co jsi řekla v práci?? nEvíš, co ti napsali na neschopenku? …možná to budu brzy řešit, až mi začne být špatně, ale nechce se mi to v práci tak brzy říkat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.7.08 08:57

medu ohledne te neschopenky, myslim ze si muzes domluvit, ze neschopenku ti nevystavi na gynde, ale normalne obvodak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
4.7.08 09:05

Ahoj holky,
nakukuju jak se máte :-)

Medu - tak se cítíš dobře? Mě nevolnosti začly až kolem 6tt, ale třeba se ti vyhnou :wink: A co manža na to a rodina, už to vědí? :D

Ilco - snažilky z CAR pravidelně sleduju :wink: , takže i já moc gratuluju k dutince, skvělé, že se zadařilo napoprvý! :potlesk:

Ppetro - koukám, že si těhu „užíváš“, no snad to brzo přejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.7.08 09:09

Peti , no jo, to js ale hlava, tohle mě vůbec nenapadlo! :idea: :)
Anetko , ahojky!!! :) jakpak se daří tobě??? Co je nového?? přiznám se, že nakouknu jen jednou za dlouhou dobu, nějak to nestíhám :?
Já dobrý, jen jsem nafouklá jako balón :lol: Manža to věděl hned, z rodiny jen moje mamka a babička, zatím drží pěsti.
tak tobě taky začaly až v 6tt, hmm …a už dobrý??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.7.08 09:15

medu si prave pamatuju ze to nekdo resil - jestli v lednatkach nebo kde - ze taky nechtel neschopenku s razitkem gyndy, ze by to bylo hned jasny …

anette dík, taky doufám ;) já na vás pravidelně do těhulek nakukuju takže gratuluju k pohybům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.7.08 09:17

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra-----------TP 2.2.2009-----------KO 15.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 4.7. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 14.7. ilca---------------TP ???-------------KO ???**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
4.7.08 09:20

Medu - no jak píše Ppetra, už cítím pohyby. Stejně jako u Anetky v 17tt, to mi zase doktorka neuvěří, že tak brzy :D A co manža, se radoval, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.7.08 09:36

Peti , no přesně z toho mám obavy, tady už všichni 2 roky od mý svatby čekají, kdy to přijde :evil: :)
Anetko , jé, gratuluji moc!! tenkrát js měla takovou radost, když jsi otěhotněla, byl to zázrak! Hrozně to letí, viď :) jj, manža má radost, jen js mu dnes posílala obr., jak bude vypadat za týden http://www.rodina.cz/…um/photo.ASP?… a z toho teda odvázanej nebyl :lol: tak ti přeju, ať si to těhu krásně užíváš a všechno je jak má být!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.7.08 09:40

Medu :lol: takovy roztomily miminko a manzelovi se nelibi jo? :lol: hele muzes mu rict ze co si udelal to ma :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.7.08 09:41

V práci jsem řekla,že mám náký gynekologický problémy,že jsem měla bolesti,tak jsme jeli k doktorovi.ten tam toho moc neviděl,ale nechal mě pro jistotu doma,at jsem v klidu…no,nevím,jestli mi to zbaštili. Hlavně na neschopence je kod 0200 - a mamka mi říkala,že mzdová účetní to určitě pozná…
Docela mě to štve,chtěla jsem to v práci co ńejdýl udržet v paměti… Hlavně jsem ted měla rozehraný služební auto i k soukromýmu užívání,a to bude asi pasé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí