Poradna duly
Jana Čurdová
přeji hezké nedělní odpoledne.
Tak mě už pomalu ale jistě od včerejška navštěvují ranní nevolnosti. Sice jsem to zatím furt ustála bez zvracení,ale není to teda řádná láce.. ![]()
Dnes jsme byli u rodičů na obědě a dostala jsem v jednu chvíli ukrutný bolesti břicha,za 15min to odeznělo a dobrý.ale byla to teda síla.a táta,chudák, byl tak vyjakanej..
Dobré ranko těhulky ![]()
tak kdepak všechny jste?
bef
tak si teda taky budeš užívat jo? ![]()
Hezký ránko!! ![]()
Befi , takže už ti to začalo, takhle brzy?!
tak to js zvědavá, jak to bude u mě ![]()
Peťulo , nazdárek!
tak jaký byl víkend? a jak se dneska cítíš? ![]()
medu ahojky, víkend v pohodě, nevolnosti mě trochu polevily, tak sem zas pro změnu vyšilovala jestli je barunka v pořádku když neblinkám, jsem trochu pošuk no
![]()
Peti , tak to je parádní, že nevolnosti ustupují, jupíí
však sis jich užila! No jo, to vyšilování chápu, to je asi normální! já zase šílím, že mi klesá BT
přitom už bych jí dávno měřit neměla
![]()
Máš nový obrázek .. 10 tt, to to letí! ![]()
medu na BT se vybodni, teď už podle mě není tak směrodatná
A obrázek novej mám ale je takovej divnej, chvilku mi trvalo než jsem na něm našla mimčo
a co nějaké další tvoje příznaky? ![]()
Peti , myslíš?
bojim bojim, už aby bylo příští pondělí, se nemůžu dr. dočkat
mě se tvůj obr. líbí, mimi už je pěkné, to já mám ještě „mořskýho koníka“
![]()
Nový příznaky zatím nejsou, úzkosti přešly, což js moc ráda a jinak bych spíš řekla, že je mi líp, než minulý týden ![]()
ahoj holky
jak se mate ja tak vselijak, porad me trapi zacpa a jak boli brisko tak semtam mam strasek o mimi
ale snad dobry ja nastesti diky tomu ze sem sledovana jako striz du v patek na utz a uz se tesim i manze se tesi ze uvidime mimi a dr nam rekla ze je mozny ze se nam jeste obevi druhe
no uvidime kolik nas bude
uz se tesim ty casty navstevy dr je asi jedna zvyhod IVF ![]()
medu vsechno bude ok, neboj se
ja jdu k dr pristi utery a taky uz se nemuzu dockat
![]()
ilca budem v patek drzet palce at se vam prcek pekne ukaze ![]()
ahojky holky,tak já zas od rána žaludek na vodě…nejdradši bych to všechno zaspala..Ted do sebe tlačím buchtu a čaj,a je to teda dřina.
Včera jsem si až do večera užila bolestí břicha,nějak mi to všechno dává zabrat,a představa,že mě to čeká ještě 9 měsíců a bude huř… ![]()
ale jsem aspon ráda,že jsem na té neschopence,bych do té práce ani nedojela ![]()
JO,Medu,jak si to dokázala,že máš v podpisu 2 metříky? já když si tam zkoušela dát taky ten malý,tak mi to napsalo „příliš dlouhý podpis“ a nevzalo mi to…
Ilco , je jasný, že se pátku nemůžete dočkat!
tak ještě pořád možná by mohla být i dvě? to je krásný, tak držím pěsti!! ![]()
Peti , díky
tak ty jdeš v úterý, jéé, jsem zvědavá na nový zprávičky!! a hlavně obr. Barunky do galerky ![]()
Befi , tak ti to fakt začalo, viď?
ještě, že jsi doma!!!
…ohledně toho metříku, musíš umazat text, pak se ti tam taky vejde … ten podpis má omezenou kapacitu ![]()
bef uplně s tebou soucítím s tím že je ti zle, mě už to snad trochu ustupuje …
medu no doufám že má moje dr tiskárnu na ten obrázek
a tak za 14 dní půjdu na NT+ (musím tam dneska zavolat a objednat se) tak tam beru i manžela ať se taky pokochá ultrazvukem - jen se musím pokročilejších těhulí zeptat jestli tam dělaj pořád ten vnitřní nebo už přes bříško - abych chlapa psychicky připravila ![]()
Peti ,
to snad už ten přes bříško, ne? to nevím, jak by na to chlapi koukali …taky by mohl dr. dostat přes čumec od nějakýho žárlivýho
![]()
tak jsem zas špinila zas jen chvilku…ale byla tam i krev…teď už zas nic…tak uvidím. Mějte se nepřihlášený Ajiiik