JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.7.08 16:44

tak jsem zas špinila zas jen chvilku…ale byla tam i krev…teď už zas nic…tak uvidím. Mějte se nepřihlášený Ajiiik

• Citovat
  • Upravit
8647
6.7.08 17:39

přeji hezké nedělní odpoledne.
Tak mě už pomalu ale jistě od včerejška navštěvují ranní nevolnosti. Sice jsem to zatím furt ustála bez zvracení,ale není to teda řádná láce.. :?
Dnes jsme byli u rodičů na obědě a dostala jsem v jednu chvíli ukrutný bolesti břicha,za 15min to odeznělo a dobrý.ale byla to teda síla.a táta,chudák, byl tak vyjakanej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 08:03

Dobré ranko těhulky :-)

tak kdepak všechny jste?

bef :roll: tak si teda taky budeš užívat jo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 08:07

Hezký ránko!! :)

Befi , takže už ti to začalo, takhle brzy?! :roll: tak to js zvědavá, jak to bude u mě :)
Peťulo , nazdárek! :wink: tak jaký byl víkend? a jak se dneska cítíš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 08:15

medu ahojky, víkend v pohodě, nevolnosti mě trochu polevily, tak sem zas pro změnu vyšilovala jestli je barunka v pořádku když neblinkám, jsem trochu pošuk no :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 08:24

Peti , tak to je parádní, že nevolnosti ustupují, jupíí :wink: však sis jich užila! No jo, to vyšilování chápu, to je asi normální! já zase šílím, že mi klesá BT 8O přitom už bych jí dávno měřit neměla :? :D
Máš nový obrázek .. 10 tt, to to letí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 08:26

medu na BT se vybodni, teď už podle mě není tak směrodatná ;) A obrázek novej mám ale je takovej divnej, chvilku mi trvalo než jsem na něm našla mimčo :lol: a co nějaké další tvoje příznaky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 08:36

Peti , myslíš? :? bojim bojim, už aby bylo příští pondělí, se nemůžu dr. dočkat :) mě se tvůj obr. líbí, mimi už je pěkné, to já mám ještě „mořskýho koníka“ :lol: :lol:
Nový příznaky zatím nejsou, úzkosti přešly, což js moc ráda a jinak bych spíš řekla, že je mi líp, než minulý týden 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.7.08 08:39

ahoj holky
jak se mate ja tak vselijak, porad me trapi zacpa a jak boli brisko tak semtam mam strasek o mimi :wink: ale snad dobry ja nastesti diky tomu ze sem sledovana jako striz du v patek na utz a uz se tesim i manze se tesi ze uvidime mimi a dr nam rekla ze je mozny ze se nam jeste obevi druhe :-) no uvidime kolik nas bude :-) uz se tesim ty casty navstevy dr je asi jedna zvyhod IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 08:43

medu vsechno bude ok, neboj se ;) ja jdu k dr pristi utery a taky uz se nemuzu dockat :oops: :wink:

ilca budem v patek drzet palce at se vam prcek pekne ukaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.7.08 09:02

ahojky holky,tak já zas od rána žaludek na vodě…nejdradši bych to všechno zaspala..Ted do sebe tlačím buchtu a čaj,a je to teda dřina.
Včera jsem si až do večera užila bolestí břicha,nějak mi to všechno dává zabrat,a představa,že mě to čeká ještě 9 měsíců a bude huř… 8O
ale jsem aspon ráda,že jsem na té neschopence,bych do té práce ani nedojela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.7.08 09:05

JO,Medu,jak si to dokázala,že máš v podpisu 2 metříky? já když si tam zkoušela dát taky ten malý,tak mi to napsalo „příliš dlouhý podpis“ a nevzalo mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 09:07

Ilco , je jasný, že se pátku nemůžete dočkat! :) tak ještě pořád možná by mohla být i dvě? to je krásný, tak držím pěsti!! :wink:
Peti , díky :wink: tak ty jdeš v úterý, jéé, jsem zvědavá na nový zprávičky!! a hlavně obr. Barunky do galerky :P
Befi , tak ti to fakt začalo, viď? :? ještě, že jsi doma!!! :wink: …ohledně toho metříku, musíš umazat text, pak se ti tam taky vejde … ten podpis má omezenou kapacitu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 09:10

bef uplně s tebou soucítím s tím že je ti zle, mě už to snad trochu ustupuje …

medu no doufám že má moje dr tiskárnu na ten obrázek :) a tak za 14 dní půjdu na NT+ (musím tam dneska zavolat a objednat se) tak tam beru i manžela ať se taky pokochá ultrazvukem - jen se musím pokročilejších těhulí zeptat jestli tam dělaj pořád ten vnitřní nebo už přes bříško - abych chlapa psychicky připravila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 09:18

Peti , :lol: to snad už ten přes bříško, ne? to nevím, jak by na to chlapi koukali …taky by mohl dr. dostat přes čumec od nějakýho žárlivýho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí