JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
7.7.08 11:28

katy nojo, chtela jsem o vikendu taky jit neco koupit ale manzel me drzel pred obchodem a nechtel me pustit :lol: :lol: :lol:

bef jojo, pristi tyden bude fajn, hlavne musime vsechny prijit jen s dobryma zpravama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 11:33

Peti , jé, tak už máš první kousky do sbírky, se máš :wink: pročpak tě nepustil?? :evil: já už bych taky nejradši nakupovala pidi věcičky, jenže u mě je ještě dosti brzy :oops: :)
Katy , tak vidíš :D všechno je v pořádku :)
Befi , no jo, už aby ten příští týden byl, viď! a nesmutni, že jdeš jako poslední, aspoň už jsi jednou byla, mě ani dr. neviděl, třeba si to jen namlouvám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 11:35

Medu co to kecas?? :evil: jake namlouvani tyty nase tehulko jedna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 11:41

Katy , myslíš? :lol: ..tak jooo teda :)

Holky, já jím dneska ta zdravě, k snídani tmavou housku, cottage a ředkvičky, pak jogurtík, teď vločkovou polívku a těstoviny s cuketou a k tomu zelenou papriku …js zvědavá, jak mi tohle dlouho vydrží :) jak se znám, tak večer si dám nějakou prasárničku :oops: :lol:

Copak máte k obídku vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 11:51

Medu hmm ty jsi teda sikulka :wink: ja jsem mela na snidani kaficko croasant a actimel a tady mam jogurt, hrusku, jablko, banan, nektarinku a redkvicky tot muj obed ale jak prijdu domu tak budu mit normalni obed ale jeste nevim co manza uvari :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 12:02

Katy , jé, taky samý zdravý věci :) … i když já bych s tím do pozdního odpo nevydržela 8O , jsem trošku žroutek :? … hmm, vařícího manžu závídím! :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 12:06

medu tak ja teda nic zdravyho nepapam, ale pozvala me tchyne na obed tak sem to mela bez prace aspon :) mela sem polivku s jatrovymi knedlicky a k druhymu kure s nadivkou a rajskou omajdou a testovinama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 12:09

Medu no ja budu muset vydrzet :lol:
Hele koukali jste k nam???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 12:18

Peti , no ta si tě teda rozmazluje, se máš :) já byla u tchýně včera a to js si taky pošušňala, moc dobře vaří!

Katy , díky za upozornění!!! :wink: moc bych si přála, aby to Jezince dopadlo!!!!! pak Ajikovi a hned po nich tobě!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.7.08 12:44

já ted asi hoďku spala,jsem náká přejetá. jdu si ohřát jídlo-taky se o mě mamka a tchýně staraj.Mám tu od každý něco.akorát teda od tchyně plněný papriky-a ty nejím,ty zbudou přítelovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 12:45

Holky, brouzdám si po netu a na těhle stránkách http://www.ehd.org/…ustrated.php?… js našla, že „Srdce začíná bít 3 týdny a 1 den po oplodnění“ :P jupíí, možná ho za týden opravdu uvidím!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 12:53

medu budem ti drzet palce ;) já se na tom tvym odkazu dočetla že bára už si umí cucat palec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 12:55

Holky ted jsem se malem :poblion: normalne uz jsem byla na wc ale nejak jsem to rozdychala 8O co se to deje???? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 13:05

Peťu , :lol: fakt? to je bomba, co? :P
Katy , teda co ti je? 8O ale koukala js ti na graf a MS jsi měla dost silnou, tak na těhu s MS to nevypadá, viď? :roll: nesnědla jsi něco špatnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 13:11

Medu nesnedla 8O vsak jsem to psala co jsem jedla 8O no je mi teda divne ted to nejhorsi preslo, snedla jse croasant ale teda nevim no se jak kdyby trepu a jakoby se mi toci hlava 8O ani domu nemuzu jit pac jsem tu sama a stejne bych asi nesla no 8O snad to prejde 8O taky me napadlo ze jestli jsem nemela ovu uz pred tim zvysenim bt ale to by bylo strasne brzy 8O vetsinou mivam ovu tak 14 - 16 DC no tak jsem z toho jelen no 8O ale dobre mi teda neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí