Poradna duly
Jana Čurdová
katy nojo, chtela jsem o vikendu taky jit neco koupit ale manzel me drzel pred obchodem a nechtel me pustit
![]()
bef jojo, pristi tyden bude fajn, hlavne musime vsechny prijit jen s dobryma zpravama ![]()
Peti , jé, tak už máš první kousky do sbírky, se máš
pročpak tě nepustil??
já už bych taky nejradši nakupovala pidi věcičky, jenže u mě je ještě dosti brzy
![]()
Katy , tak vidíš
všechno je v pořádku ![]()
Befi , no jo, už aby ten příští týden byl, viď! a nesmutni, že jdeš jako poslední, aspoň už jsi jednou byla, mě ani dr. neviděl, třeba si to jen namlouvám ![]()
Katy , myslíš?
..tak jooo teda ![]()
Holky, já jím dneska ta zdravě, k snídani tmavou housku, cottage a ředkvičky, pak jogurtík, teď vločkovou polívku a těstoviny s cuketou a k tomu zelenou papriku …js zvědavá, jak mi tohle dlouho vydrží
jak se znám, tak večer si dám nějakou prasárničku
![]()
Copak máte k obídku vy??
Medu hmm ty jsi teda sikulka
ja jsem mela na snidani kaficko croasant a actimel a tady mam jogurt, hrusku, jablko, banan, nektarinku a redkvicky tot muj obed ale jak prijdu domu tak budu mit normalni obed ale jeste nevim co manza uvari ![]()
Katy , jé, taky samý zdravý věci
… i když já bych s tím do pozdního odpo nevydržela
, jsem trošku žroutek
… hmm, vařícího manžu závídím!
![]()
medu tak ja teda nic zdravyho nepapam, ale pozvala me tchyne na obed tak sem to mela bez prace aspon
mela sem polivku s jatrovymi knedlicky a k druhymu kure s nadivkou a rajskou omajdou a testovinama ![]()
Peti , no ta si tě teda rozmazluje, se máš
já byla u tchýně včera a to js si taky pošušňala, moc dobře vaří!
Katy , díky za upozornění!!!
moc bych si přála, aby to Jezince dopadlo!!!!! pak Ajikovi a hned po nich tobě!! ![]()
já ted asi hoďku spala,jsem náká přejetá. jdu si ohřát jídlo-taky se o mě mamka a tchýně staraj.Mám tu od každý něco.akorát teda od tchyně plněný papriky-a ty nejím,ty zbudou přítelovi ![]()
Holky, brouzdám si po netu a na těhle stránkách http://www.ehd.org/…ustrated.php?… js našla, že „Srdce začíná bít 3 týdny a 1 den po oplodnění“
jupíí, možná ho za týden opravdu uvidím!!! ![]()
medu budem ti drzet palce
já se na tom tvym odkazu dočetla že bára už si umí cucat palec ![]()
Holky ted jsem se malem
normalne uz jsem byla na wc ale nejak jsem to rozdychala
co se to deje???? ![]()
Peťu ,
fakt? to je bomba, co? ![]()
Katy , teda co ti je?
ale koukala js ti na graf a MS jsi měla dost silnou, tak na těhu s MS to nevypadá, viď?
nesnědla jsi něco špatnýho?
Medu nesnedla
vsak jsem to psala co jsem jedla
no je mi teda divne ted to nejhorsi preslo, snedla jse croasant ale teda nevim no se jak kdyby trepu a jakoby se mi toci hlava
ani domu nemuzu jit pac jsem tu sama a stejne bych asi nesla no
snad to prejde
taky me napadlo ze jestli jsem nemela ovu uz pred tim zvysenim bt ale to by bylo strasne brzy
vetsinou mivam ovu tak 14 - 16 DC no tak jsem z toho jelen no
ale dobre mi teda neni