Poradna duly
Jana Čurdová
Katy , mám asi nějaký dlouhý vedení
Jé, takhle malý miminko? s tím bych byla doma, bych se bála chodit po návětěvách
my zase měli v sobotu na návštěvě kamarádku s 3 měsíční holčičkou krásnou, tak js si chovala a užívala js si to ![]()
Tak tuleníčko bylo akorát na holčičku, vidíš ![]()
Peti ,
se ti nedivím, já být doma, tak jen ležím u tv a něčím se cpu, jak s znám ![]()
Medu no tady se to tak nejak nebere
tady treba druhorodicku kdyz nejsou komplikace tak pousti na druhy den domu a klidne jde s mimi treba na nakup ![]()
Kamoska teda vypada vyborne vubec bys nepoznala ze pred tydnem rodila teda no minuly ctvrtek
jo samo ze ma jeste brisko ale je takova spokojena a mimco teda James je skvely a porad spi
no a dokonce pac si potrebovala koupit odsavacku tak jsme je vyhnali bez mimi a ja jsem hlidala no sice to bylo jen 20 minut ale bylo
no a samo ze jak celou dobu spal a jak zavreli dvere tak zacal brecet
tak jsem chodila po celem baraku a utisovala ale byl v poho prestal ![]()
medu tak ja jen lezim u PC a necim se cpu
![]()
holky ja se vam musim priznat - me cizi miminka vubec nic nerikaj a mam z nich trochu strach a vubec nemam tendence si je chovat, docela mi i vadi kdyz nekdo ceka ze se po tom miminu vrhnu a budu ho nuchnit
ja sem na tohle takova trochu divna ![]()
Ppeti hmm no kazdy to ma jinak ja jsem zas myslela ze ho sezeru a porad jsem k nemu cuchala
mozna jsem blazen ja
![]()
Ty jo,Peti,ti závidím,že cpeš.já teda na nic chuť nemám…a začínám nějak hubnout.. ![]()
Já ted chvíli žehlila,ale v tv dávaj prd,tak už jsem taky u pc.pořád mi někdo píše na icq a vyzvídá,to je hrůza utajit těhotenství ![]()
bef nojo, ja kdyz se nenajim vic jak dve hodky tak se mi chce zvracet
ale na to jak se furt cpu tak zatim nepribiram kupodivu … dokonce sem trochu zhubla minulej tejden …
Katy , hm, tak tomu se říká odvaha!
no tady u nás taky občas vidím takhle malý miminko třeba na nákupu v obchoďáku
..no jo, jsi rozená mamina, máš to v krvi
…čuchala, jo? ![]()
Peti , taky dobrý
…ohledně těch miminek, nejsi divná, já js taky taková, nikdy js si žádný mimčo chovat nechtěla, bála js se a nelákalo mě to, jenže tohle je moje jedna z nebližších kamarádek a proto se asi chovám takhle a nemusím se do ničeho nutit
takže buď klidná ![]()
No holky tak koukam ze jsem ja nejaka divna teda
jj cuchala kazdy mimi tak krasne voni miminkovsky
jezisi si pripadam jak nejaky uchyl
ze bych fakt sla delat do te porodnice?? ![]()
bef v 6tt, mozna treba 6+2 nevim uplne presne ale tak nejak …
medu sem rada ze v tom nejsem sama
me dycky trochu desilo kdyz vsechny holky okolo me se sebehly ke kocarku a mohli se posrat (pardon) a me to absolutne nelakalo a sla jsem se podivat jen ze slusnosti ![]()
katy nojo uz to mimi fakt potrebujes
![]()
No,já sice taky nejsem typ,co se seběhne kolem kočátku a dělá cukrblata-to úplně nesnáším.ale když mám možnost být s mimi o samotě,tak si ho ráda pomuchlám a pochovám. Můj synovec má skoro 2 roky,a kdykoliv ho vidím,tak ho úplně žeru.Máme spolu skvělý vztah,strašně si mě pamatuje,a teta začal říkat ještě dřív než táta. Jen mi je ted hrozně líto,jak s ním nemůžu blbnout - má přes 10kilo ![]()
Katy , tak to nevím, to raději néé, taková práce by pro tebe mohla být nebezpečná
![]()
Peti , no to já se zase podívám vždycky ráda, ale nic víc ![]()
Holky, vy jste extrémy teda!
![]()
jeee holky ani nevim jestli sem vam uz rikala, ze tchyne mi dala ponozticky a backurky pro mimco, ty ponozticky jsou uplne uzasny, pruhovany oranzovo bilo sedivy a jsou kouzelny
velikostne by tak byli mymu chlapovi na palec u nohy
![]()
Koukám,že příští týden je ve znamení kontrol:
Medu 14.7.
Petra 15.7.
a já 17.7., zase poslední…chjó
No do ted jsem si myslela ze jsem normalni teda
ale nejsem sama tak to me uklidnuje
kamosky jsou stejne a tak jsme se vcera o Jamese skoro popraly
![]()
Ppeti jeee no tak uz mas prvni vecicky jo? ![]()