JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
7.7.08 10:24

Katy , mám asi nějaký dlouhý vedení :lol: Jé, takhle malý miminko? s tím bych byla doma, bych se bála chodit po návětěvách 8O :) my zase měli v sobotu na návštěvě kamarádku s 3 měsíční holčičkou krásnou, tak js si chovala a užívala js si to :P
Tak tuleníčko bylo akorát na holčičku, vidíš :wink:
Peti , :D se ti nedivím, já být doma, tak jen ležím u tv a něčím se cpu, jak s znám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 10:32

Medu no tady se to tak nejak nebere :wink: tady treba druhorodicku kdyz nejsou komplikace tak pousti na druhy den domu a klidne jde s mimi treba na nakup :wink:
Kamoska teda vypada vyborne vubec bys nepoznala ze pred tydnem rodila teda no minuly ctvrtek :wink: jo samo ze ma jeste brisko ale je takova spokojena a mimco teda James je skvely a porad spi :srdce: no a dokonce pac si potrebovala koupit odsavacku tak jsme je vyhnali bez mimi a ja jsem hlidala no sice to bylo jen 20 minut ale bylo :lol: no a samo ze jak celou dobu spal a jak zavreli dvere tak zacal brecet :lol: tak jsem chodila po celem baraku a utisovala ale byl v poho prestal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 10:33

medu tak ja jen lezim u PC a necim se cpu :lol: :lol: :lol:

holky ja se vam musim priznat - me cizi miminka vubec nic nerikaj a mam z nich trochu strach a vubec nemam tendence si je chovat, docela mi i vadi kdyz nekdo ceka ze se po tom miminu vrhnu a budu ho nuchnit :oops: ja sem na tohle takova trochu divna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 10:34

Ppeti hmm no kazdy to ma jinak ja jsem zas myslela ze ho sezeru a porad jsem k nemu cuchala :lol: mozna jsem blazen ja :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.7.08 10:36

Ty jo,Peti,ti závidím,že cpeš.já teda na nic chuť nemám…a začínám nějak hubnout.. :cry:
Já ted chvíli žehlila,ale v tv dávaj prd,tak už jsem taky u pc.pořád mi někdo píše na icq a vyzvídá,to je hrůza utajit těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 10:46

bef nojo, ja kdyz se nenajim vic jak dve hodky tak se mi chce zvracet :( ale na to jak se furt cpu tak zatim nepribiram kupodivu … dokonce sem trochu zhubla minulej tejden …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.7.08 10:49

Peti, a v kterým týdnu ti začly nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 10:51

Katy , hm, tak tomu se říká odvaha! :) no tady u nás taky občas vidím takhle malý miminko třeba na nákupu v obchoďáku 8O ..no jo, jsi rozená mamina, máš to v krvi :wink: …čuchala, jo? :lol:
Peti , taky dobrý :lol: …ohledně těch miminek, nejsi divná, já js taky taková, nikdy js si žádný mimčo chovat nechtěla, bála js se a nelákalo mě to, jenže tohle je moje jedna z nebližších kamarádek a proto se asi chovám takhle a nemusím se do ničeho nutit :wink: takže buď klidná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 10:55

No holky tak koukam ze jsem ja nejaka divna teda :lol: :lol: jj cuchala kazdy mimi tak krasne voni miminkovsky :lol: jezisi si pripadam jak nejaky uchyl :lol: :lol: ze bych fakt sla delat do te porodnice?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 11:00

bef v 6tt, mozna treba 6+2 nevim uplne presne ale tak nejak …

medu sem rada ze v tom nejsem sama ;) me dycky trochu desilo kdyz vsechny holky okolo me se sebehly ke kocarku a mohli se posrat (pardon) a me to absolutne nelakalo a sla jsem se podivat jen ze slusnosti :oops:

katy nojo uz to mimi fakt potrebujes :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.7.08 11:17

No,já sice taky nejsem typ,co se seběhne kolem kočátku a dělá cukrblata-to úplně nesnáším.ale když mám možnost být s mimi o samotě,tak si ho ráda pomuchlám a pochovám. Můj synovec má skoro 2 roky,a kdykoliv ho vidím,tak ho úplně žeru.Máme spolu skvělý vztah,strašně si mě pamatuje,a teta začal říkat ještě dřív než táta. Jen mi je ted hrozně líto,jak s ním nemůžu blbnout - má přes 10kilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.7.08 11:20

Katy , tak to nevím, to raději néé, taková práce by pro tebe mohla být nebezpečná :lol: :lol: :wink:
Peti , no to já se zase podívám vždycky ráda, ale nic víc 8)
Holky, vy jste extrémy teda! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.7.08 11:22

jeee holky ani nevim jestli sem vam uz rikala, ze tchyne mi dala ponozticky a backurky pro mimco, ty ponozticky jsou uplne uzasny, pruhovany oranzovo bilo sedivy a jsou kouzelny :) velikostne by tak byli mymu chlapovi na palec u nohy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.7.08 11:24

Koukám,že příští týden je ve znamení kontrol:
Medu 14.7.
Petra 15.7.
a já 17.7., zase poslední…chjó

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.08 11:24

No do ted jsem si myslela ze jsem normalni teda 8O :lol: :lol: ale nejsem sama tak to me uklidnuje :lol: kamosky jsou stejne a tak jsme se vcera o Jamese skoro popraly :lol: :lol: :lol:
Ppeti jeee no tak uz mas prvni vecicky jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital