JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
8.7.08 13:07

Medu, kromě bolesti prsou a únavy mi není vůbec nic. Kdyby mi ty prsa dovolily spát na bříšku, tak ani nevím, že tam prcek je :wink: .

A taky si myslím, že s těmi vitamíny to je pověra.
Známá drala tu Maternu celé těhotenství a Danda se narodil s 4700 g a 57 cm, zato moje mamka, když čekala bráchu nebrala vůbec nic a Kubík se narodil s 4750 g a 56 cm. Je to fakt individuální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 13:14

Sammy , tak to je skvělý, přeju ti, aby ti to tak vydrželo!! :wink: s těma prsama to mám podobný, taky ráda usínám na bříšku a teď to bolí jako čert :? :) …jinak obden jsou ty vitamníky taky v pohodě, když je střídáš s listovkou :wink: …koukám, že už jsi v 6+5tt viděla srdíčko :! :P myslíš, že by mohlo být vidět i v 6tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 13:20

holky tak sem byla v obchode a stala se mi takova vec - zafoukal vitr a zvedl mi sukni az nad hlavu :lol: :lol: :lol: jeste ze mam hezky kalhotky :lol: :lol: :lol:

jinak muj dnesni obed vypada nasledovne - banan a konzerva hrasku s baby mrkvi :roll: nejak se mi v tom obchode nic nelibilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 13:24

Peti, to je kombinace. A moc pěkná Marylin Monroe :lol: . ještě teď se směju.

Medu, já si myslím, že i v tom 6tt už může bít srdíčko, ale jak u koho. Někdo ho má i hodně pozdějc, i přes 7 tt.
Ale ty už srdíčko máš, ne? V metříku máš něco přes 8tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 13:24

Peti , hezká příhodička :lol: ..obídek máš chudej teda, po něm bych měla hned hlad :roll: teď vyplulo na povrch, že js větší žravec než ty, takže i větší špek! 8O :D …já už mám zase hlad, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 13:25

Medu, teď jsem si všimla, že v tom velkém metříku máš dobu do porodu, promiň. kdy máš jít na KO? Přesně v tom 6tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 13:26

Sammy , js teprve 5+1 :? :) …no budu počítat i s tím, že ho neuvidím, abych pak nebyla zklamaná. …vy taky ještě nemáte galerku, vi´d? někomu jste psaly, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 13:27

medu urcite nemas vetsi spek, ja normalne bastim strasne moc ale dneska nejak nemam chute. vcera jsem se zlobila na manzu ze mi rika ze jsem tlusta a dneska sem se videla ve vyloze a je to desny - kdyz se vidim z boku tak to je - jdou prsa - pak pupek - pak ja - a pak obrovska prdel :roll:

sammy :lol: no me v tu chvili moc do smichu nebylo, mela sem v ruce nakup a rychle sem chytala sukni ale moc mi to neslo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 13:31

Peti , :lol: :lol: :lol: ty jsi komik!! :lol: No to u mě by šlo první břicho, né prsa, tak co je lepší? :lol:
a neboj, mám vykoumaný, že výlohy zvětšují, fakt!!! :P
Sammy , jj, k dr. jdu poprvé v pondělí a to budu přesně 6tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 13:34

medu no u me se prsa s pupkem predbihaj podle toho jak si zrovna stoupnu :wink: a uz se ty kontroly nebooooj, mas krasny dalnice, uvidis malou meduljenku ;) taky uz se strasne tesim na UZ, mam to presne za tyden :) a tentokrat jdu na rano ;) a zitra nesmim zapomenout se objednat na NT+ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.7.08 13:37

Peti, Medu má pravdu, pokud jsou první prsa, tak je to dobrý :lol: . A s tou sukní jsi alespoň pobavila nás a to je dobrej skutek :D .

Medu, na galerii jsem psala SZ Lesině, ale zatím žádná ozva. Asi toho má moc. Ještě počkám a pak se zkusím připomenout.
Jinak srdíčko už bys samozřejmě mít mohla, ale pokud by byl prcek ještě malý, tak je opravdu lepší počítat s tím, že nebude. A pkud nebude, pozve si tě asi za týden, takže nebudeš muset čekat ani tak dlouho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.7.08 13:42

ahoj,tak já zvládla 2rohlíky s pomazánkovým máslem.je to bída..
Peti: tak ta sukně mě taky pobavila :wink:
Jinak doba,že by u mě chodily první prsa taky nehrozí… Medu

Za hodinu se už musím chystat,nějak se mi nehce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 13:48

Peti , tak předbíhaj, jo? :lol: :lol: už toho nech, nebo budu mít zase neschopenku :lol: ..to ti věřím, že se těšíš na UTZ, Baruška už bude pěkná i na focení!! :) už aby byla ta galerka :evil:
Sammy , hmm, tak to jsme na tom stejně …no snad nám ji brzy založí, už by bylo na čase! :evil: :) ..jj, ten týden by šel vydržet 8) a ty už máš fotku prďolky? :wink:
Befi , nechce? počkej, jak tě budou vaši obskakovat, náhodou ti to závidím :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.08 13:50

medu nojo vlastne, ty jsi ten exemplar kteryho smich neleci, ale kterej po nem chodi na neschopenku :lol: :lol: :lol: ted se chlamu zase ja kdyz jsem si na to vzpomela :lol: :lol: :lol:

bef bude to fajn, uvidis, i kdyz uplne chapu ze se ti nechce, me se ted nechce nic …

sammmy jojo muzu vam tu delat dvorniho saska klidne :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.7.08 13:53

Peti , tak bacha na natažený žeberní sval, pekelně to bolí :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...