Poradna duly
Jana Čurdová
tak uz jsem preobjednana na 25. na patek
doufam ze mi ted dr pristi tyden nerekne ze je barunka starsi a nebudu se preobjednavat zase zpatky
![]()
medu no chtela bych do prace chodit ale zacinam strasne lenivet ![]()
katy ahojky ![]()
Peti, taky pěkně lenivím, ale říkám si, že do Vánoc to vydržím
.
Snad to toho 25 bude akorát. Kdy máš jít na KO k dr.?
Medu, tak ať Ti to dnes opravdu brzy uteče. Já fakt silně přemýšlím o tom, že to zabalím dřív
.
Katy, ahojky.
Peti , bezva, tak snad už to nebudeš muset měnit!
…se ti nedivím, taky bychzlenivěla ..sis zvykla být doma, v pohodičce, co? ![]()
Sammy , jen to zabal, pokud to jde
…a u tebe v práci vědí, že jsi těhu?
sammmy k dr jdu tedko v utery - snad bude vsechno v poradku, prestoze zvracim tak plasim ze uz se treba barunka nevyviji ![]()
medu nojo zvykla jsem si pracovat v leze v postylce ![]()
Peťu , jé, ty se máš!!
…normálně začínám šílet - zjistila js, že zakladetelka února i března 2009 o mimi přišly! jakoby to zakřikly
nemám teda dobrý pocit, že js taky zakladetelka ![]()
medu hele treba lednatka zalozila gavotka a je v pohode, nase tehulky zalozila marky a je v pohode
takze v kliiidku - ale chapu, stejne ted budem nervovat az do porodu a po porodu dal zas kvuli jinym vecem
![]()
Medu kliiidek ty tady zustanes a budes mi drzet mistecko ![]()
Jsem se teda musela prestehovat za vama jak neprijde
Mohamed k hore prijde hora k Mohamedovi ![]()
Peťu , …to máš pravdu, bude to jeden velkej nervák
![]()
Tak já už spořádala 4 grahamový suchary, mňam, a to jen tak, bez nevolností
teď jdu na nektarinku ![]()
Copak budeš mít dneska k obídku? něco od tchýňky? ![]()
Katy , jasně, místečko ti tu s Peťulou držíme a střežíme ho jako oko v hlavě nebo jak se to říká!!!
![]()
katy co to jako ctu, ty depkonis? okamzite toho nechej
nekdo tak veselej jako ty depkarit nemuze
medu kdepak, dneska zadny obidek, tchyne je v praci, takze polivka do hrnecku to jisti
jeste tu mam testoviny s omackou takovy ty v pytliku co to jen soupnes do vody tak mozna jeste to si udelam ![]()
Ppeti no jo taky by jsi asi depkarila kdybys zustala sama ve snazilkach ![]()
Peťu , tedaaa, to není moc zdravý obídek, samý Éčko! pěkně se šidíš teda a Barunku
![]()
Pet , .. i když já tyhle srágorky taky ráda
ale proto je radši nekupuju ![]()
Katy , no jo, Ajik je na dovče …nesmutni, buď tu s náma, aspoň se od nás pořádně nakazíš těhu bacílkama ![]()
katuško tak za prvy si tam nezustala sama a za druhy za chvilinku jdes za nama, to se neobavej, ted si v klidu vylec mocak a pak hned te tu cekame …
medu tak jeste se zkousim vnutit manzelovi ze by me vzal sebou do hospody nebo mi neco privezl v krabicce
![]()
Holky dekuji
uz mi to fakt leze na mozek ![]()
Tak muzu tady byt s vama??? tak aspon poradne prskejte ![]()