Poradna duly
Jana Čurdová
tak už jsem zase u vás, dneska se v práci šéf dozvěděl že nic nedělám jen se flákám - tak sem mu řekla že se neflákám že bliju a že by měl vidět jak je to náročný
![]()
jejda a zapomela sem co jste napsaly, musim si to jit precist jeste jednou - těhu demence na mě útočí vší silou
![]()
Ahojky
Tak jsem zpet z mesta a od dr a mam jine atb a to dost silne a je to co 6 hodin na 7 dnu
no tak supr ![]()
Bef tak dalsi poblitecek???
Baby zas to tak neprehanejte s tim blitim jo
![]()
Tak se jdu chystat na ten dort, no to jsem zvedava jak se to povede, jo a pekne prekvapeni mi udelala nase kocicka
rozbila mi vazu
opice jedna
Peti, já mám těhusklerozu. Včera jsem šla do obchodu pro 3 věci - rajský protlak, mraženou zeleninu a cibuli.
V obchodě jsem potkala známou, a koupila jen protlak. Když jsem začala vařit, zjistila jsem, že nemám tu zeleninu a cibuli, skočila do auta a jela do obchodu znovu. No a co se nestalo? Nekoupila jsem cibuli
. Ale to už jsem se na to vykvákla a rizoto bylo bez cibule
.
Jezi, a ty už sis dělala testík?
katy jaktoze si byla znovu u dr? zhorsilo se ti to?
sem nedocitala u snazilek jeste … a jakej dort? jejda ja koukam sem uplne mimo misu ![]()
bef tak ty uz taky blinkas?
chuderko … nebudu ti rikat ze se to zlepsi pac me se to zatim zhorsuje
ale ono to nebude trvat nadosmrti ![]()
medu no blinkani jsem se naucila proste z nutnosti, uz se u toho nedavim, uz to jde pekne ven, ale slzy mi u toho tecou porad
![]()
sammmy
tak koukam ze moje tehudemence je proti te tvoji jeste slabej odvar
![]()
Sammy ..jj dělala … v pondělí ut a fčera … ![]()
viz grafík v mém podpisu
a koukám, že se vám tu rozmáhá blitíčko ..tak to vám fakt nezávidím .. ![]()
jinak já blbnu taky ..skoro 3 roky doma na Mateřské se na mě docela podespaly
..ještě že jdu do té školy …
sammmy a chces pridat i k nam do seznamku? at se nam to trochu plni? ![]()
jezi tobe to samozrejme taky nabidnu, ale tusim u tebe odpoved … ale muzu te tam dat zatim jako cekatelku co? ![]()
Peti, tak to Ti tedy pěkně děkuju
.
Jezi, uvidíš, že za chvíli jsi tady mezi těhulkama ![]()
Peti, jasně, že chci do seznámku. Jak jsem psala, mě už se nezbavíte ![]()
peta ..asi tak …to bude jistější ..po mé zkušenosti se opravdu nikam neženu a beru vše s mírným nadhledem
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------KO 15.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. Sammmy-------TP 14.2.2009---------KO 17.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 17.7. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO 11.7. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 14.7.
------------------------------------------------------------------------------------
NESMĚLE VSTUPUJÍCÍ Jezinka
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty**
Ppeti no jde videt ze tam uz moc nechodis
![]()
Vcera mi volali od dr a ze pry v moci nasli nejakou jinou bakterii a ze mi ty antb co mam nepomuzou a ze musim mit jine tak jsem si zasla pro jien a jsou teda asi silnejsi ![]()
No a dort jdu delat kamoscine holcicce na 2 roky a bude to dort panenka
teda mel by byt ![]()
Jezi , tak taky vdržíš 14 dní jako já? no je to teda makačka, to ti řeknu
![]()
Katy , tak máš nová atb? a pročpak, nelepšilo se to? ![]()
Sammy , hezká příhodička ![]()
Peťu , ahaaa, tomu se prostě říká praxe, viď!
fujky, už aby ti to přestalo!!!! ![]()
..katy, jé, tak ho pak blejskni a hoď do galerky, ať se pokocháme!! ![]()