Poradna duly
Jana Čurdová
Peti , fakt?
tak to ten můj je přesný opak ![]()
Jezi , tak to bude bezva, odpo s mamkou ..my měly minulý týden …občas je to fajn ![]()
jezi jojo orchideje jsou super, taky mam dve, jedna kvete uz snad pul roku a druhou sem dostala minuly vikend
a u mamky si to paradne uzij ![]()
medu nojo ten muj chlap musi vsechno videt a okomentovat, ale jinak sem si uplne jista ze by me nikdy nepodvedl nebo neco takovyho, on je spis takovej kecal nez muz cinu ![]()
Peti , když já js spíš diplomat, teda aspoň se snažím
prostě js mu už několikrát naznačila, že mě to nezajímá a spíš ho ignoruju, tak už mě poslední dobou přestal otravovat a hučí to sem tam do kolegy, kterej z toho má oči na vrch hlavy ![]()
medu nojo, jenze chlapi jsou obcas natvrdly a nestaci jim to naznacit, musi se jim to rict takrikajic na plnou hubu ![]()
Medu, souhlas s Péťou. Když jsou chlapi natvrdlí a navíc takové prasata, tak bych si taky neodpustila něco peprného.
Peti, tak s chlapy jsme na tom stejně. Ten můj je taky na ženské prsa. Máš vidět, když jdeme v lézě někde na výlet. To pak ve foťáku vidím samé výstřihy
.
sammmy tak to sem rada ze nejsem sama kdo ma doma „uchylaka“
jednu dobu jsem uz z nej byla tak zblba, ze kdyz nahodou zapomel nejakou kolemjdouci vyvinutou babu okomentovat, tak jsem ho jeste upozornovala at se podiva
![]()
Hele tak ja na chvili odskocim a pak vas nemuzu ani docist ![]()
Ppeti tak ty mas uchylaka jo?
hele a ja si na mocak nehraju teda
![]()
Tak korpusy jsou uz v troube a ted musim delat ty ruzicky
samo ze pak vyfotim ![]()
Jé holky, teď mi to docvaklo, vy máte holt „horňáky“ a já „dolňáka“!!!
teď js si uvědomila, že mi asi před půl rokem říkal, že kouká spíš na zadky než na prsa, tak tím to bude ![]()
Medu, já už ani nemám horňáka, ale úchyláka
. Ale naštěstí je jinak zlatý.
medu tak dolnaka jo?
me tuhle pobavil manzel s nakym jeho kamaradem kdyz vedli zurivou debatu o tom jak se zensky delej na ruzovky a hnedky
obcas je fakt prdel je poslouchat ![]()
Medu, on to ale dělá tak fikaně, že při samotném focení na nic nepříjdu.
Vždy si mě někde nasměruje, jako že mě vyfotí a jako na sviňu je za mnou nějaká ženská s hlubokým výstřihem a mě pak na fotce jde vidět jen rameno, nebo čtvrtka obličeje
. Doma pak dělám v počítači ale cenzury ![]()
Peťu , ježiš, co že ??
![]()
Sammy , tak teď už se tu řechtám nahlas!
ještě, že tu js sama! ![]()
sammmy
hele tak me napada, jestli nemas doma myho chlapa
i kdyz je fakt ze ten muj je jeste natolik drzej ze mi rekne ze si dotycnou chce vyfotit a at si tam stoupnu aby mohl delat ze foti me ![]()
medu
no nerikej ze to neznas - je to deleni podle „vrsku“
![]()
Peti , to fatk nechápu
podle vršku, jo?
..tý jo, koukám, že js v tomto směru oproti vám zaostalá ![]()