JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
10.7.08 13:20

Peti , fakt? 8O 8O :D tak to ten můj je přesný opak :D
Jezi , tak to bude bezva, odpo s mamkou ..my měly minulý týden …občas je to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:22

jezi jojo orchideje jsou super, taky mam dve, jedna kvete uz snad pul roku a druhou sem dostala minuly vikend :) a u mamky si to paradne uzij ;)

medu nojo ten muj chlap musi vsechno videt a okomentovat, ale jinak sem si uplne jista ze by me nikdy nepodvedl nebo neco takovyho, on je spis takovej kecal nez muz cinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:23

Peti , když já js spíš diplomat, teda aspoň se snažím :oops: prostě js mu už několikrát naznačila, že mě to nezajímá a spíš ho ignoruju, tak už mě poslední dobou přestal otravovat a hučí to sem tam do kolegy, kterej z toho má oči na vrch hlavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:24

medu nojo, jenze chlapi jsou obcas natvrdly a nestaci jim to naznacit, musi se jim to rict takrikajic na plnou hubu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 13:31

Medu, souhlas s Péťou. Když jsou chlapi natvrdlí a navíc takové prasata, tak bych si taky neodpustila něco peprného.

Peti, tak s chlapy jsme na tom stejně. Ten můj je taky na ženské prsa. Máš vidět, když jdeme v lézě někde na výlet. To pak ve foťáku vidím samé výstřihy :roll: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:33

sammmy tak to sem rada ze nejsem sama kdo ma doma „uchylaka“ :lol: :lol: :lol: jednu dobu jsem uz z nej byla tak zblba, ze kdyz nahodou zapomel nejakou kolemjdouci vyvinutou babu okomentovat, tak jsem ho jeste upozornovala at se podiva :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.7.08 13:36

Hele tak ja na chvili odskocim a pak vas nemuzu ani docist :lol:
Ppeti tak ty mas uchylaka jo? :lol: :lol: hele a ja si na mocak nehraju teda :evil: :lol: :lol:
Tak korpusy jsou uz v troube a ted musim delat ty ruzicky :wink: samo ze pak vyfotim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:37

Jé holky, teď mi to docvaklo, vy máte holt „horňáky“ a já „dolňáka“!!! :lol: teď js si uvědomila, že mi asi před půl rokem říkal, že kouká spíš na zadky než na prsa, tak tím to bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 13:40

Medu, já už ani nemám horňáka, ale úchyláka :lol: . Ale naštěstí je jinak zlatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:41

Sammy , :lol: …a s těma fotkama výstřihů jsi mě pobavila! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:45

medu tak dolnaka jo? :lol: me tuhle pobavil manzel s nakym jeho kamaradem kdyz vedli zurivou debatu o tom jak se zensky delej na ruzovky a hnedky :lol: :lol: :lol: obcas je fakt prdel je poslouchat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.7.08 13:46

Medu, on to ale dělá tak fikaně, že při samotném focení na nic nepříjdu.
Vždy si mě někde nasměruje, jako že mě vyfotí a jako na sviňu je za mnou nějaká ženská s hlubokým výstřihem a mě pak na fotce jde vidět jen rameno, nebo čtvrtka obličeje :lol: . Doma pak dělám v počítači ale cenzury :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:48

Peťu , ježiš, co že ?? 8O :lol: :lol:
Sammy , tak teď už se tu řechtám nahlas! :lol: :lol: :lol: ještě, že tu js sama! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.7.08 13:50

sammmy :lol: hele tak me napada, jestli nemas doma myho chlapa :lol: :lol: :lol: i kdyz je fakt ze ten muj je jeste natolik drzej ze mi rekne ze si dotycnou chce vyfotit a at si tam stoupnu aby mohl delat ze foti me :lol:

medu :lol: no nerikej ze to neznas - je to deleni podle „vrsku“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
10.7.08 13:52

Peti , to fatk nechápu :oops: podle vršku, jo? 8O :D ..tý jo, koukám, že js v tomto směru oproti vám zaostalá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí