JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
11.7.08 10:14

Holky moc diky za pochvalu dorticku :srdce:
Tak jsem se k vam konecne dostala , pac ekdo mi nainstaloval na pc v praci dalsi anti virus a je to jest poalejsi :-) to neni na moje nervy :-( a jeste mi furt vola sef a kolegyne a furt neco chcou 8O

Ilco tak drzim palecky a hod pak fotecku :wink:
Sammy krasne fotecky :wink:
Tak moj bt sla trosku nahoru ale jestli jsem mela ovu vcera tak zas nic no :roll: se z toho fakt zjevim, lae tak pozde ovu jsem jeste nemela 8O no nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.7.08 10:19

Na nevolnosti žaludku doporučuju nanuky, zmrzliny, nebo cokoliv studeného. Já zbaštím asi 5 nanuků denně a je mi hej. Zrona teď jsem byla v obchodě pro Míšu :wink: .

Ilco, fotečku nám sem určitě dej. Já nad tou svou poprvé bulela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.7.08 10:25

holky mi uz je zas zle :-( ja uz fakt nechciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-( tak tu ted jen lezim a funim a ziram do pc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 10:25

Holky, tak je mi trochu :-( 8O no uvidím, co se z toho vyklube

Sammy , ale někde js zase četla, že zmrzka by se neměla, kvůli salmonele, tuším :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.7.08 10:32

medu 8O ze uz by to dorazilo i k tobe ta vlna nevolnosti? :( jo a co se tyce toho co by se nemelo - to bys nemohla jist pak skoro nic - ja si ted treba ulitavam na pastickach ktery by se vubec nemeli … myslim ze zmrzka (resp nanuky) jsou uplne v pohode … a zmrzka do kornoutku podle me taky ;) jako nemoc muzes chytit z cehokoliv …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.7.08 10:35

Ppeti jeee tak moc zle ti je?? :( toz co s tebou 8O
Medu a toe uz taky jo?? 8O
Se z vas picnu teda 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.7.08 10:37

katy :lol: to s nama bude pokec a zabava co? samy blinkacky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 10:41

Peťu , chjo, lituju tě, že to máš tak hodně!!! :( já to trochu zajídám grahamovýma tyčinkama, snad to pomůže,a le zatím to je snesitelný
juu, no jo,paštiky by se vůbec neměly 8O ale máš recht, nic se nemá přehánět, to jen já js takovej prdloušek, že se snažím všechno dodržovat :oops: :)
Katy , neboj, taky se dočkáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.7.08 10:41

Medu, i kdyby se to nemělo, mě je to fuk hlavně, že to pomáhá :lol: .
Tak ty už taky začínáš? Neblbni 8O :lol: .

Peťulko, tak ať Tě to brzy přejde. Vždyť ještě nemáš odpoledne, ani večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.7.08 10:44

medu no ty pastiky a pod podle me prosli tolika tepelnejma upravama (aby tam nebyli citit ty rozemlety mysi a spina zejo) - ze uz tam zadny bakterie ani byt nemuzou :lol: navic si teda nekupuju jatrovy, ale takovy ty ruzny svacinky apod - a fakt mi ted nejak extremne chutnaj :) hihi prave uvazuju nad tim, jak bude asi vypadat odpoledni bliticko, kdyz tchyne me dneska pozvala na hrachovou kasi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.7.08 10:52

Jé, hrachovou kaši já neeee. Tak to Ti peti přeji upřímnou soustrast :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 10:53

Sammy , no jo, js si to asi přivolala :roll: :lol: ale dá se to … tak ty nanuky taky do budoucna zkusím, nebo mámtaky jahodovou smetanovou zmrzlinku doma, co js nedávno dělala, mňam
Peti , :lol: hrachová kaše bude vypadat pořád stejně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 10:59

Sammy , napadlo mě, ty chodíš na sluníčko? nevíš, do kdy se může v těhu slunit, aby se neudělaly pigmentové skvrny? :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.7.08 11:00

si tu ted poustim pisnicky od Hapky a mam hrozne rada „Rozeznávám“ a malem sem ted u ni zacla bulet :roll:

sammmy ja mam hrachovku rada, teda tchyne ji nedela tak jak ji delavali ve skolni jidelne, fakt je dobra, ten hrasek ani neni rozmixovanej, muj manzel ji uplne ji miluje a furt me nuti ji delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.7.08 11:01

Ppeti n teda ty mas predstavy :lol: :lol: :lol: :lol: fuuujjj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie