Poradna duly
Jana Čurdová
Holky moc diky za pochvalu dorticku ![]()
Tak jsem se k vam konecne dostala , pac ekdo mi nainstaloval na pc v praci dalsi anti virus a je to jest poalejsi
to neni na moje nervy
a jeste mi furt vola sef a kolegyne a furt neco chcou ![]()
Ilco tak drzim palecky a hod pak fotecku ![]()
Sammy krasne fotecky ![]()
Tak moj bt sla trosku nahoru ale jestli jsem mela ovu vcera tak zas nic no
se z toho fakt zjevim, lae tak pozde ovu jsem jeste nemela
no nevim no ![]()
Na nevolnosti žaludku doporučuju nanuky, zmrzliny, nebo cokoliv studeného. Já zbaštím asi 5 nanuků denně a je mi hej. Zrona teď jsem byla v obchodě pro Míšu
.
Ilco, fotečku nám sem určitě dej. Já nad tou svou poprvé bulela ![]()
holky mi uz je zas zle
ja uz fakt nechciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tak tu ted jen lezim a funim a ziram do pc …
Holky, tak je mi trochu
no uvidím, co se z toho vyklube
Sammy , ale někde js zase četla, že zmrzka by se neměla, kvůli salmonele, tuším ![]()
medu
ze uz by to dorazilo i k tobe ta vlna nevolnosti?
jo a co se tyce toho co by se nemelo - to bys nemohla jist pak skoro nic - ja si ted treba ulitavam na pastickach ktery by se vubec nemeli … myslim ze zmrzka (resp nanuky) jsou uplne v pohode … a zmrzka do kornoutku podle me taky
jako nemoc muzes chytit z cehokoliv …
Ppeti jeee tak moc zle ti je??
toz co s tebou ![]()
Medu a toe uz taky jo?? ![]()
Se z vas picnu teda
![]()
Peťu , chjo, lituju tě, že to máš tak hodně!!!
já to trochu zajídám grahamovýma tyčinkama, snad to pomůže,a le zatím to je snesitelný
juu, no jo,paštiky by se vůbec neměly
ale máš recht, nic se nemá přehánět, to jen já js takovej prdloušek, že se snažím všechno dodržovat
![]()
Katy , neboj, taky se dočkáš ![]()
Medu, i kdyby se to nemělo, mě je to fuk hlavně, že to pomáhá
.
Tak ty už taky začínáš? Neblbni
.
Peťulko, tak ať Tě to brzy přejde. Vždyť ještě nemáš odpoledne, ani večer ![]()
medu no ty pastiky a pod podle me prosli tolika tepelnejma upravama (aby tam nebyli citit ty rozemlety mysi a spina zejo) - ze uz tam zadny bakterie ani byt nemuzou
navic si teda nekupuju jatrovy, ale takovy ty ruzny svacinky apod - a fakt mi ted nejak extremne chutnaj
hihi prave uvazuju nad tim, jak bude asi vypadat odpoledni bliticko, kdyz tchyne me dneska pozvala na hrachovou kasi
![]()
Jé, hrachovou kaši já neeee. Tak to Ti peti přeji upřímnou soustrast ![]()
Sammy , no jo, js si to asi přivolala
ale dá se to … tak ty nanuky taky do budoucna zkusím, nebo mámtaky jahodovou smetanovou zmrzlinku doma, co js nedávno dělala, mňam
Peti ,
hrachová kaše bude vypadat pořád stejně
![]()
Sammy , napadlo mě, ty chodíš na sluníčko? nevíš, do kdy se může v těhu slunit, aby se neudělaly pigmentové skvrny?
![]()
si tu ted poustim pisnicky od Hapky a mam hrozne rada „Rozeznávám“ a malem sem ted u ni zacla bulet ![]()
sammmy ja mam hrachovku rada, teda tchyne ji nedela tak jak ji delavali ve skolni jidelne, fakt je dobra, ten hrasek ani neni rozmixovanej, muj manzel ji uplne ji miluje a furt me nuti ji delat ![]()