JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
11.7.08 13:36

Peťu , ty se máš !! :wink: tak sladký eroťáky :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.7.08 14:02

Šéfová na mě vždycky v pátek před koncem navalí tolik práce, že budu mít ještě v pondělí co dělat :twisted: .

S tím opalováním opravdu stačí, když si zakryjete bříško. Sluneční paprsky na něj nejdou a když máte i ve stínu 30, tak to výjde na stejno. Mám spoustu známých, které těhotenství proležely na koupališti na sluníčku a děti mají jako lusk :wink: .

Tak já se pomalu chystám domů :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 15:13

To to uteklo … a tady je koukám pořád mrtvo :)

taky mám padla, tak hezkej neblinkací víkend všem, pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.7.08 15:42

tak ja se probudim a tady uz pusto a prazdno 8O tak si pekne uzivejte vikendy teda … papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.7.08 16:43

Ahojte,já vždycky dorazím, a už je tu tady pusto prádno.My byli na nákupech na Černým Mostě-jsem si myslela,že mi to zvedne náladu,ale nebylo na to pomyšlení.tak jsem si aspon dala čerstvej džus-dělaj tam takový super z různých druhů ovoce,i exotickýho,namixovaný do kelímku.
Pak jsme šli na oběd do Ikey-dala jsem si rizoto a snědla jsem tak 3lžíce-fuj,bylo hrozně ostrý :x tak jsem pak dojedla od přítele samotnou kaši a ta mi celkem jela :wink:
Ještě jsem si tam koupila zázvorový perníčky-četla jsem,že zázvor na nevolnosti pomáhá,tak uvidím,ale jsou docela dobrý,už je ted dlabu :)

Jinak s tím opalováním: mě doktor jakýkoliv pobyt na sluníčku důrazně zakázal!! takže Medu ,prď radši na to. stejně tak se nemá mít v příliš teplé vodě (ale to asi znáte).já se bojím i vykoupat,tak se radši jen sprchuju,a to jsem typickej vanovej povaleč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 19:53

Bef , hmm, Čerňák mám ráda, taky musíme někdy vyrazit! Jinak díky za info o tý opalovačce, už pupík na sluníčku vystavovat nebudu :? :)

Ilco , tak kde jsou zprávičky od tebe??? Viděla jsi srdíčko nebo na něj bylo ještě brzy??? Jsem napnutá, písni!! :wink:

Holky, už mi to opravdu pomalu, ale jistě začalo, pořád je mi :-(

Hezký večer, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.7.08 21:42

Ahoj holky tak jo uz tam tlouklo minisrdiko :-) ale fotecku mi nedali :-( ale neva :-) byla sem u dr dlouho, trvala skoro hodinu nez sem dosla na radu. No a pak sem si jela udelat radost do CaA a koupila si 2X saticky a jedny tehu kalhoty a sou moc fajn a hezky me sedi :-) mam radost joa dr mi rikala ze je to ukoncenej 6 tyden a porod vypocitala na 5.3.2009 :-) tak ja du odpocivat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.7.08 22:33

Ilco, tak to moc gratuluju!!! :wink: :srdce:

a tady přikládám ještě jeden zajímavý odkaz http://www.moje-rodina.cz/…tenstvi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.7.08 11:07

ahoj holky :-)
tak jaka? ja sem se vcera nejak asi pretahla a pak vecer me bolelo brisko :-( ale nastesti to preslo :-) ale o pul 5 rano me vzbudil hlad tak sem snedla jogurtik a sla spat ale uz to neslo ale pak sem zabrala a probudila se az o pul 11 :oops:
Dneska musim doma uklidit a du si odpocivat k nasim :-) tak si taky uzijte vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.7.08 12:45

Ahoj Ilčo :
samé dobré zprávy,tak moc gratuluju :wink: Ilčo,odkud ty vlastně jsi?

Jinak my včera absolvovali kino-bylo přes 2h,ale zvládla jsem to. Byli jsme na Bathory-moc se mi to líbilo,i když je tam dost krvelačných scén,na to já koukat nemůžu,tak jsem si zakrývala oči. a taky tam ta hlavní hrdinka po znásilnění potratila-to nebyll moc hezkej pocit. Ale jinak úžasná herečka,hnusně přesvědčivej Roden a krásnej cizinec,co hrál malíře Caravagia.
A dnes mě tchýně sprdla,že do kina bych neměla chodit,že je to zdroj infekcí-moc lidí v uzavřeném prostoru…tak nevím,ale těhotnejch tam byla spousta.
Taky jsem se přistihla,že furt pozoruju těhotný ženský a taky čumím na kočárky - a vždycky si říkám,„hmm tahle má casualplay-dobrý,ale ta korbička je malá…“atd. jsem magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.7.08 13:04

Bef ja bydlim kousek od Brna :-)
no to kdybych rekla ze kino je zdroj nakazy tak manza semnou nikam nejde, normalne me uz toci porad mi neco zakazuje ze nekde neco vycetl a moje mamka je nymlich to stejny, no ja se strasne tesim na bthory dneska sem akorat videla fil o filmu a vim ze to bude krvarna ale ja mam tyhle hystoricky kor kdyz se to tyka cech strasne bavi, a ty kostymi ja zeru ja sem totis neco podobneho studovala :-)
bef sem se koukala ze sme na tom s prckem stejne :-) ja sem si prvne myslela ze sem o den zatebou ale dr mi vcera rekla jinej termin tak sem to zmenila ale ono se to jeste nekolikrat zmeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.7.08 13:08

Bef a stema tehotnejma a kocarkama ja sem na ne ulnej uchyl uz nejakej mesic :-) ted sem se divala na x-lander sou za celkem pekny penize a vypadaji pekne jenze tady jedna u nas v dedine, moc ji nemusim, uz ho ma a ale je jeste cas a treba vymysli jiny a hezci a lepsi, jinak na ty tehotny kouka i manza a i me na ne upozornuje :-)
Ale dneska me nejak poboliva brisko a je mi casto na blinkani :-( a co ty jak je tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.7.08 13:39

Ilčo: mě je standardně na vlnách pořád na blití (i když teda nebliju),ale žaludek mám pořád jak po hrozný kocovině… Nejhorší je to nechutenství. K obědu jsem si udělala přírodní kuřecí řízek s bramborama. nakonec jsem zvládla jen suchý brambory a maso dojedl přítel. Je to děs. Jak vidím jídlo,mám hned okamžitě husinu.
Jinak mi je taky pořád zima,jsem normálně zimomřivka,ale poslední dobou furt klepu kosu.
S těma kočárkama-mě se asi nejvíc líbí Jané. Hlavně prý má velkou korbičku.
Jo,a termín porodu mi to vypočetlo někde na netu,když jsem si zadala poslední menstruaci,třeba mě doktor taky řekne něco jiného.
Taky jsme včera večer měli odjíždět na tu dovolenou-konečně jsem pochopila pana doktora-ted vidím,že bych 12hodinový přejezd autem absolutně nezvládla.a co pak u moře,z vedra by mi bylo ouvej. Ale troškku smutníme,protože kamarádi psali,že už dojeli a je tam nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí