Poradna duly
Jana Čurdová
Ppeti: no řeknu Ti, jsem na prahu 4.měsíce, ale o víkend mi bylo zle a zase zvracím… sice ne tolik jako předtím, ale rána jsou nejistá. Do práce už chodím, nic moc, ale doma už je to taky na nervy…
Holky, držte se a pokud můžete užívejte si a nerozčilujte se
.
Holky tak jsem se rozhodla ze si ten muj grafik trosku upravim
, stejne je uplne divny takze proc ne
a pekne jsem si vysvetlila ty bt
, tak ta vysoka bt mohla vzniknout za prve pac jsem pila vinko vecer pred tim a pak tim zanetem mocaku, pak byla ovu
a potom ty nizsi teploty jsou ovlivnene atb
hehe co vy na to??? krasne jsem si to vysvetlila co?
jen mi ted poradte jak tam mam dostat ten ovu kriz sama do toho grafiku, vim ze to jde zobrazi se pak modre ale nevim jak ho tam mam dat
nevite nekdo????
leni chjo teda, to jsou radosti, tak at ti to brzo prejde, ja se taky upinam k tomu konci tretiho mesice ze me prestane byt zle ![]()
katy to bohuzel neporadim ![]()
PPeti: já od rána byla 3×,začínám si zvykat,že jen objímám mísu
Ale upínat se až ke konci 3.měsíce???? to je strašná dálka…!!!!
bef to si holka teda uzivas, me zacne byt zle az odpoledne a blinkam za:,–(ne vecer, rana jsou pro me nejprijemnejsi
no a jinak s tim tretim mesicem to bude fakt asi pravda, vsude se to tak pise a me uz je zle taky tak mesic - je to otrava, ale zacinam si zvykat
![]()
Ahojky holky! Teda vy jste toho zas napsaly. 30stránek jsem jen tak projela v rychlosti a strávila jsem u toho 1h. No a nic si nepamatuju.
Peťi: No nevšimla jsem si jestli jsi už psala že si se do Brna na to NT+ dovolala. Já tam volala do Prenatalu a stojí to 1450kč
.Tady vhradci to dělaj za 770kč. No ale já se domluvila se svým Gyndr. A v pátek 18 mi veme tu kref a pošle do Hradce. Budu platit 600kč. No a musím se sním domluvit aby mě poslel na ten NT UZ. tady v hradci chtějí potvrzení od dr.
Katy: No musím ti pochválit dortík. No nádhera. jsi šikulka…
Jinak na chatě bylo nádherně. V srpnu tam ještě na týden pojedu. Nevolnosti mi ustoupily. tak doufám že malý je v pořádku. No a už mám jiné pracovní jméno pro Buníka. jelikož to bude z největší pravděpodobností Vodnář. Tak podle Indiánského horoskopu to bude Vydra. Tak jsme ho s Rá´dou pojmenovali Vydrýsek ![]()
Katkaty - změníš si ji v levém sloupci „Analysis“ - „Tuning/override“ ![]()
daisy ahoj ty naše ztracená těhule
do prenatalu jsem objednaná, vím že to tolik stojí - to víš, brno, půjdu i s manželem už se myslím docela těší
a tobě je dobře? to teda blednu závistí ![]()
Anett jee diky moc
vim ze tim nic moc nezmenim ale aspon pro dobry pocit
jdu to zkusit ![]()
Daisy ahoj tak to je fajn ze jste se meli dobre ![]()
Hehe tak jsem si to prepsala
aspon mam lepsi pocit kdyz uz nic chi chi chi , ty jo me je nejak bleee ![]()
Holky jdu do města.....Pe´to ani jednou jsem ještě neblinka a snad ani nebudu. Tˇuky ťuk. Tak večer papa mám tu hodně práce.
Dnes jsou asi nějaké erupce, já taky nějak nestíhám a to mám v práci většinou pohodu
.
Katy, z čeho je ti blééé? ![]()
Befi , tak jo, asi to tak udělám, máš pravdu
jinak ohledně té porodnice, moje kamarádka byla U Apolináře a byla spokojená! …věřím, že je v Pze s tímhle problém ![]()
Sammy , to je bezva, že je ti dobře!!!
mě teda kupodivu zatím taky, ale uvidím po obědě.
Katy , jj, o víkendu už to začalo
hezký grafík …a nezapomeň si na konci namalovat těhu!!!!
..no co ty víš, třeba to i přes atb dopadlo, jak tu psaly holky ![]()
Já jsem si dnes na oběd dala svíčkovou a zbašila jsem 4 knedlíky
. A kupovidu mi nic není
.