JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
14.7.08 08:14

čaute blijušky :)

co to tu nevidím, tak už je zle i Meduňce? 8O :( chjo to jsme to teda dopracovali. Já v sobotu už neblinkala tak sem myslela, že mě to už opouští, ale včera sem to zas dohnala :?

Medu tak dneska kontrola? držím palečky ať už je srdíčko a hned nám pak podej hlášení ;)

jo holky :oops: já nejenže jsem včera teda koupila ty pyžamka, ale taky jsem smontovala cestovní postýlku co jsme dostali a teď tu na ní pořád zírám :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 08:15

Jezi , tak kéž bys to měla jako u prvního těhu a blinkání se ti vyhnulo!! A do kdy má tvůj dr. dovču? …tak za týden a kousek by už mohlo být na UTZ něco vidět, ne? :wink: …jo a co ten tvůj metřík?? 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.7.08 08:15

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra-----------TP 2.2.2009-----------KO 15.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. Sammmy-------TP 14.2.2009---------KO 17.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 17.7. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ??? Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 14.7.

------------------------------------------------------------------------------------
NESMĚLE VSTUPUJÍCÍ Jezinka

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 08:20

Peti , čau pokročilá blijuško! :wink: tak ti to pořád trvá, chjo ..ale už se ti jistě blíží lepší časy a začneš si to užívat :P
Jé, tak už i cest. postýlku máš! taky bych na ní zírala :lol: jo a rozbrečela js se v autě u písničky Because i love you :lol: tak js si na tebe vzpomněla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 08:21

Medu ..ja tam půjdu asi až na přelomu července srpence ..
dofču má do 22.7. …tak pak tam někdy zavolam a uvidím ..
na metřik je čas ..až po návštěvě u dr ..vy to víte a to stačí ne … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.7.08 08:27

koukam do tabulky ze tento tyden je nabity kontrolama :) doufam ze budou vsechny uspesne :)

medu :lol: mohly by jsme chodit delat placky ted co? :lol: :lol: :lol:

jezi ty mas teda nervy, cekat az na prelom se srpnem, to bych nevydrzela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 08:29

Petra ..nemam ..ale bojím se i těšit :cry: …tak zbytečně nikam nespěchám …
14 dní to vydržím …stejně bych tak čekala na srdíčko ..zatím by toho moc neviděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
14.7.08 08:30

Ahoj těhulky,
jdu se na vás kouknout po dovolené. Jak vám je? Blinkáte?
Já se bohužel opět nepřidám :cry: …asi mi to fakt není souzeno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.7.08 08:34

No Jezi to ja bych taky nevydrzel, to bych si aspon skocila nekam do spitalu do laborky na krev, das za to do 200,– a mas jasno hned :-)
Jo a holky zjistila sem co mi celkem dela dobre sou mensi prochazky, hezky na cerstvim vzduchu, tak mi manza rikal no tak pristi nedeli misto na zmrzku tak na turu :lol: no na turu to bych umrela ale prochazka dela tomu malynkymu dobre.
Medu a ja si myslim ze tam urco srdicko uz uvidis :-) ja ho videla takovou blikajici tecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 08:35

Peti , co že bysme to mohly dělat? 8O :lol:

Jezi , bojíš se, abys to nezakřikla, viď? :? no trošku chápu, i když těch 14 dní čekat na první kontrolu je pro mě maximum, js šťastná, že už dnes jdu! však oni tě naženou hned jak jim ciknceš 8)

Ajiku , ahojky! tak jaká byla dovča, užili jste si to? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.7.08 08:38

medu :lol: no plačky - jakože by jsme chodili na požádání bulet na pohřby a tak :lol: :lol: :lol:

ajik ahojky, ale neboj, vyjde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 08:39

Ilco , to musel být krásný pocit, že jo? :P tak myslíš, že ho už taky uvidím, myslím, jestli u mě není moc brzy? každý den je teď k dobru a ty jis myslím byla 6+2, viď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.7.08 08:41

Peti , ahaa, poseldní dobou mám nějaký delší vedení :lol: :lol:
Ajiku , neboj, dočkáš se, fakt to chce trpělivost, i když je to těžký, fakt, sama js se o tom přesvedčila. Moc držím pěsti! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.7.08 08:43

medu :lol: :lol: :lol: holka uz to srdicko neres, vsak za par hodinek to zjistis jestli uz tam je nebo jeste ne ;) hlavne nebud smutna kdyby nebylo a vzpomen si na me - taky jsem ho dlouho nemela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
14.7.08 08:44

Ilča …možno bych šla ..ale tentokrát se nechci stresovat nějakýma hodnotama HCG a navíc mam vše z ruky ..a zatím nechci o možném těhu nikomu říkat …ví to jen manža …
ale uvidím …

Medu ..bojím ..fakt ..zavolam a uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí