Poradna duly
Jana Čurdová
čaute blijušky ![]()
co to tu nevidím, tak už je zle i Meduňce?
chjo to jsme to teda dopracovali. Já v sobotu už neblinkala tak sem myslela, že mě to už opouští, ale včera sem to zas dohnala ![]()
Medu tak dneska kontrola? držím palečky ať už je srdíčko a hned nám pak podej hlášení ![]()
jo holky
já nejenže jsem včera teda koupila ty pyžamka, ale taky jsem smontovala cestovní postýlku co jsme dostali a teď tu na ní pořád zírám
![]()
Jezi , tak kéž bys to měla jako u prvního těhu a blinkání se ti vyhnulo!! A do kdy má tvůj dr. dovču? …tak za týden a kousek by už mohlo být na UTZ něco vidět, ne?
…jo a co ten tvůj metřík??
![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra-----------TP 2.2.2009-----------KO 15.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. Sammmy-------TP 14.2.2009---------KO 17.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 17.7. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ??? Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 14.7.
------------------------------------------------------------------------------------
NESMĚLE VSTUPUJÍCÍ Jezinka
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty**
Peti , čau pokročilá blijuško!
tak ti to pořád trvá, chjo ..ale už se ti jistě blíží lepší časy a začneš si to užívat ![]()
Jé, tak už i cest. postýlku máš! taky bych na ní zírala
jo a rozbrečela js se v autě u písničky Because i love you
tak js si na tebe vzpomněla ![]()
Medu ..ja tam půjdu asi až na přelomu července srpence ..
dofču má do 22.7. …tak pak tam někdy zavolam a uvidím ..
na metřik je čas ..až po návštěvě u dr ..vy to víte a to stačí ne … ![]()
koukam do tabulky ze tento tyden je nabity kontrolama
doufam ze budou vsechny uspesne ![]()
medu
mohly by jsme chodit delat placky ted co?
![]()
jezi ty mas teda nervy, cekat az na prelom se srpnem, to bych nevydrzela ![]()
Petra ..nemam ..ale bojím se i těšit
…tak zbytečně nikam nespěchám …
14 dní to vydržím …stejně bych tak čekala na srdíčko ..zatím by toho moc neviděl
Ahoj těhulky,
jdu se na vás kouknout po dovolené. Jak vám je? Blinkáte?
Já se bohužel opět nepřidám
…asi mi to fakt není souzeno ![]()
No Jezi to ja bych taky nevydrzel, to bych si aspon skocila nekam do spitalu do laborky na krev, das za to do 200,– a mas jasno hned ![]()
Jo a holky zjistila sem co mi celkem dela dobre sou mensi prochazky, hezky na cerstvim vzduchu, tak mi manza rikal no tak pristi nedeli misto na zmrzku tak na turu
no na turu to bych umrela ale prochazka dela tomu malynkymu dobre.
Medu a ja si myslim ze tam urco srdicko uz uvidis
ja ho videla takovou blikajici tecku ![]()
Peti , co že bysme to mohly dělat?
![]()
Jezi , bojíš se, abys to nezakřikla, viď?
no trošku chápu, i když těch 14 dní čekat na první kontrolu je pro mě maximum, js šťastná, že už dnes jdu! však oni tě naženou hned jak jim ciknceš ![]()
Ajiku , ahojky! tak jaká byla dovča, užili jste si to? ![]()
medu
no plačky - jakože by jsme chodili na požádání bulet na pohřby a tak
![]()
ajik ahojky, ale neboj, vyjde to ![]()
Ilco , to musel být krásný pocit, že jo?
tak myslíš, že ho už taky uvidím, myslím, jestli u mě není moc brzy? každý den je teď k dobru a ty jis myslím byla 6+2, viď? ![]()
Peti , ahaa, poseldní dobou mám nějaký delší vedení
![]()
Ajiku , neboj, dočkáš se, fakt to chce trpělivost, i když je to těžký, fakt, sama js se o tom přesvedčila. Moc držím pěsti! ![]()
medu
holka uz to srdicko neres, vsak za par hodinek to zjistis jestli uz tam je nebo jeste ne
hlavne nebud smutna kdyby nebylo a vzpomen si na me - taky jsem ho dlouho nemela ![]()
Ilča …možno bych šla ..ale tentokrát se nechci stresovat nějakýma hodnotama HCG a navíc mam vše z ruky ..a zatím nechci o možném těhu nikomu říkat …ví to jen manža …
ale uvidím …
Medu ..bojím ..fakt ..zavolam a uvidím