Poradna duly
Jana Čurdová
Jezi, souhlasím s Katy, žádné mazání metříku nepovoleno
. Metřík zůstane v PC a mimi v bříšku, uvidíš
.
Medu, po KO dej vědet…
Holky, tak já pomalu balím, zajedu se domů vymydlinkovat
a pak rovnou k dr. Navečer písnu, jak to dopadlo …doufám, že tam srdíčko už bude!!!!
pa zatím ![]()
sammmy kdepak, jeste neschpenku nemam, az zitra jdu k dr
medu drzime palce …
ilca nene k dr v brne nechodim, jen na to NT+ mi moje doktorka doporucila Prenatal …
Medu tak drzim palecky a pak dej urco vedet ![]()
Tak jsem zblajzla kureci sendvic mnam jsem si poslala kolegu pro sendvic pac jsem mela hlad
![]()
Copak delate??
katy ja tu lezim a funim pac uz je mi zase zle a v puse mam jak v polepsovne ![]()
jezi ptala sem se ti te moji dr. a rikala, ze teda doktor z tebe asi nadsenej nebude, ze je to tak brzy ale hlavu ti neutrhne, mas jit co nejdrive, pry takhle brzy po revizi hrozi, ze mas nizkou sliznici a mela by si neco dostat na podporeni nez zacne pracovat placenta, jinak hrozi, ze o mimi zase prijdes a pry by byl dobry ten NT screening v prvnim trimestru, snad te na nej dr. posle a pak jeste rikala, ze muzes mit po tom zakroku jeste uplne neuzavreny cipek, coz muze byt taky problem, proste radila co nejdrive k dr. aby vsechno ohlidal
Tak já jsem skoro 2h spala a doufám,vše zlé zaspala
Ted už mám strašný hlad,což je znamení,že bych to mohla udržet.
Jinak se mi spustila ňáká srajda,už jsem byla dnes 4× na velký,a já obvykle trpím na zácpu
Do toho mě strašně bolelo břicho,už se ani nedalo poznat,jestli je to gynekologický nebo promiňte,srací, …
tak sme mela neco napsany se mi to seklo, tak sem to restartovala a ted sem zapomela co sme psala, ach jo.
Peto to des na veveri? ja sme tam taky poslana mam se obednat na 20.8 prej to delaji jen ve stredu a k dr vlasinovy a ty? uz si se sobednavla a jak dlouho dopredu?
jinak ja taky nechodim k dr v Brne ale v mor.krumlove. Zitra zanim du uz se tesim ![]()
Bef jinak s tema krecema v brise tak to mam podobne, nekdy me tak boli ze nevim jestli je to malej nebo streva, je to hruza, ale snad to prejde.
teda,teď jsem se vytočila v diskusi „Apel na těhotné“. Jak já jsem alergická na blbý lidi… ![]()
Ale celkem mi ten adrenalin udělal dobře
Myslím,na Meduňku,jé,ať má jen samé dobré zprávy ![]()