JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
15.7.08 09:44

zajímavej článek: jak pro mě vyšitej :wink:

Co ještě všechno jsou nevolnosti :-) **Jsem právě asi v osmém týdnu a protože se málokde člověk dočte, jaké všechno pobolívání je běžné a nic neznamená, zkusím vypsat, co všechno je mně - a co prý je v pořádku ;-)

Mnout si ruce, že těhotentvím se vyhnu mimo jiné menstuačním bolestem a nenáladám, se ukázalo jako mimořádně pomílené. Bolest v podbřišku je na chlup ta samá (co si budem namlouvat, na nervy je to hrozný) a dost intenzivní, jenom se teď pochopitelně nemůžu naládovat brufenem, jako dřív.
Přidalo se k tomu píchání je vaječnících, relativně ostré. A dokonalá trojkombinace pocitu, že: jsem hrozně přejedená; mám hrozný hlad; při pomyšlení na jídlo se mi zvedá žaludek. Ani nemluvě o tom, jak najednou neustále krkám a prdím (s odpuštěním), o to míň důstojné, že to se mi vážně nestávalo :-))
A záda. Ale těm možná nepřidá, že hodně ležím. Když ležím, nic mi nechybí - vstanu a rozjede se všechno… ještě že mám takový štos nepřečtených knížek :-D
Kapitola sama pro sebe je motání hlavy. S nízkým tlakem jde samozřejmě to, že je člověku věčně zima - taky hrozně příjemné, a horkou vanu jako dřív riskovat nechci. Samozřejmostí je neostýchat se si dřepnout kdekoli, na ulici či kdo ví kde, než riskovat, že sebou motající se čekatelka řízne ;-) (Tak si říkám, že kráčíc po ulici, kde se motám pěkně, musím vypadat jako narkoman :-D)
Jednou z nejhorších věcí je nevolnost v autobuse - nutnost říkat si o místo byla nepříjemná, ale ani to tak nepomáhá, po čtvrthodinové jízdě jsem odrovnaná na půl dne. Vzhledem k tomu, že bydlím kousek od města mě to poněkud odřízlo :-)) Na to asi nepomáhá nic, i když trochu lepší je, když se před tím hodně najím, až přímo nacpu.
Záchvaty depky nevím, nakolik jsou běžné a ani nevím, co s nimi. Snad to brzy přejde ;-)

Co doporučuji zkusit:
Plavání, rozhodně. Úleva na několik hodin takřka zaručena.
Snídaně do postele - osvědčila se mi velmi, najíst se ještě než vůbec vstanu, budiž pochválen můj zlatý manžílek, který před odchodem do práce ještě takhle chystá…
Nahřívací dečka. Kdo to nikdy neviděl, jde o takový různě velký obdélník, ze kterého vede šňůra do zástrčky a dá se pěkně pošoupnout tam, kde je zrovna člověku zima :-D

Opravdu nezávidím nikomu, kdo musí do práce, sama bych to asi teď nezvládla. Držím palce všem :-) Někde jsem četla takovou pěknou pověru, že když je hodně špatně, bude to holka. Tak to asi čekám nejmíň trojčata :-))**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.7.08 09:48

To je pěkné Befi :lol: .
No ale jestli máš tohle všechno, tak Ti tedy vůbec nezávidím a upřímně lituju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.7.08 09:50

Peti: taky moc gratuluju.Je to hezkej pocit,co? :wink:
S lékama na nevonosti nevím - pokud to bude v tabletách,tak ani bohový,to do sebe nenarvu…stačí jak bojuju s listovkou a hormonama,co mi dal na ten hrozící potrat.Ty máš čípky??

Z toho článku co jsem poslala,je jasný,že my budem mít 100%ně holčičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 09:53

bef jj jsou to cipky - jmenuje se to Torecan - tak si to nech napsat taky, prej to funguje, ja zatim nevim … a holcicku bych chtela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.7.08 09:57

No, já bych proti holčičce neprotestovala. Holky, pujčte mi kousek blinkání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 10:01

sammmy tak najednou se ti zachtelo blinkani jo? zadny takovy, nedame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.7.08 10:06

Na mě seděj skoro všechny příznaky,co v článku:

1.nevolnost (od rána tak do 14h,pak se vyspím a je mi líp
2. krkání a prdění ..je to teda ostuda,ale hlavně to krkání,to mám furt
3. neustálá zima - mám skoro furt husí kůži a nejvíc se mi ježí chlupy,když sedím na jídlem…
4. mastné vlasy a vypadávání ve větším množství
5. depka - proč to potkalo zrovna mě…
6. občasné bolesti v podbřišku a píchání po stranách (ted mi došlo,že to jsou asi vaječníky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 10:25

bef no tak ja to mam trosku opacne :)

nevolnosti - ráno jsem jak rybicka, od 10 se to zhorsuje, kolem 8 vecer bliju jak sakal

krkani a prdeni - tak to bohuzel taky :oops:

zima - mi fakt neni, je mi porad horko a potim se jak krava

vlasy - no vlasy nic moc, ovsem plet - jednim slovem katastrofa, jsem podobana jak pubertak

depka - tu nemam ale jsem protivna - hlavne na manzela - az ho obcas lituju ale nemuzu si proste pomoct

smrady - neco strasnyho, smrdi mi manzel, smrdi mi vetsina mydel, smrdi mi voda, smrdi mi vsechno - voni mi jen savo :lol:

podbrisek - ten uz me nastesti presel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.7.08 10:55

Befi, to bolení podbříšku by mělo za chvíli přejít. Mě skončilo hned po 7 tt. Alespoň 1 věc odpadne :wink: .

No a mé neduhy:
nevolnosti - po květáku a MHD
krkání, prdění - to nee, ale pro změnu zácpa
vlasy, pleť - vlasy padají jako hrušky na podzim a k tomu vypadám jako čerstvě vyrašený puberťák
zima vs. horko - chvíli tak a chvíli naopak. Chodím v tílku a svetru. Když jsou všichni v tílku, já se muchlám ve svetru a když je venku zima, tak mám návaly :?.
depka, nálady - hotová katastrofa a souhlas s Peti. Doma to odnáší Petr a je to střídání záchvatu smíchu nad tragickou nehodou a pak bulím u reklamy na Silan
prsa - bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 10:58

tak vypadame jako klub opravdovych psychopatek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 11:00

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra-----------TP 2.2.2009-----------NT+ 25.7. Daisyzbopo-----TP 5.2.2009-----------KO 18.7. Sammmy-------TP 14.2.2009---------KO 17.7. befana----------TP 4.3.2008------------KO 17.7. ilca---------------TP 5.3.2009----------KO ???. Meduňka--------TP 9.3.2009----------KO 12.8.

------------------------------------------------------------------------------------
NESMĚLE VSTUPUJÍCÍ Jezinka

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
15.7.08 11:00

Holky můžu na chvilku k vám , u nás je mrtvo, prosííím :lol:
koukám, že si to těhu pěkně užíváte…hmm, co já bych za to dala…
Peti gratuluji ke kontorole a krásně rostoucí Barunce l :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.7.08 11:03

jo,na pleť jsem zapomněla - to snad radši nekomentuju…já,která měla vždycky pleť jak prdelku,vypadám jak obsypanej puboš :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.7.08 11:06

Ajik: jasně,buď tu s námi,to je jasný :wink:
Vidíš,já to mám opačně,když mi je nejhůř,tak si říkám,že já blbec jsem chtěla miminko… :wink:

Sammy: dík za podporu,ale zrovna bolení v podbřišku celkem zvládám.

Dneska (musím to zaťukat) je mi kapánek líp.asi je to tím,že od rána makám na pc a nemám čas přemejšlet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 11:08

ajik jasnacka pojd k nam ;) i kdyz tady to taky nijak extra nezije …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí