JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
15.7.08 15:00

Holky nahlídnu večer.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 15:09

tak jsem vyspaná :oops: :wink:

Ajule ahooj, vítej mezi námi, až budeš vědět termín porodu a návštěvy doktora tak to napiš a přidám tě k nám do seznámku jo? tyjo ale obdivuju tě, že vydržíš nejít k doktorovi až do 12. týdne 8O já jsem ve 12. teď a na ultrazvuku už jsem byla aspon čtyřikrát :lol: to víš, natěšená prvnotěhule :oops: a pozor na sebe dávej na stavbě !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.7.08 15:09

Ahoj z Brna

Ahojky holky ,chtěla bych se zeptat v kolikatem tydnu se chodi k dr.,myslím za jak dlouho po vynechání MS?

• Citovat
  • Upravit
8043
15.7.08 15:10

anonym - no v sestem tydnu uz muzes videt srdicko, coz je dva tydny po vynechani pri pravidelne menstruaci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.7.08 15:13

diky moc ,mam tyden po vynechani MS a 3 těhu testy pozitivní,tak tiše doufám že mi dr.potvrdí že budeme mít mimi :D

• Citovat
  • Upravit
8043
15.7.08 15:14

anonym tak drzim palce at to vyjde a az ti to dr potvrdi tak se k nam smele pridej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.7.08 15:18

Ahojky, nakukuju jen v rychlosti kvůli Petule, dočtu asi až zítra :? :wink:
Peťu , krásná zprávička, že je Baruška v pořádku!!! a už měří 4,8 cm říkáš? :dance: velká gratulka, opatruj se!!! :wink:

měj te se, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 16:16

tak holčiny jsem vám cvakla pár fotek a jdu je dát do galerky, pak je šoupnu i sem ať je nemusíte hledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 16:19

medu díky za gratulaci, barunka už je obryňka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 16:20

můj špek 11+2

pyžamka pro barunku s medvídkem Pú

bačkůrky a ponožtičky od tchýně

cestovní postýlka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.7.08 16:37

Ppeti jeeee jaky spek???? 8O krasne brisko :wink: a teda nevim co mas s tim ze jsi tlusta 8O to teda nejsi 8O
Pyzamka a boticky jsou krasne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 16:44

katy no to ja sem se tak sikovne vyfotila abych nevypadala moc tluste :lol: :lol: :lol: mela sem jeste fotky bez tech trictvrtaku jen v kalhotkach ale ty sem zavrhla, v tech mam stehna jak slonice :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.7.08 16:53

Ppeti no to urcite :lol: tak to jsi nevidela me 8O :lol: :lol:
Tak mame po obede a na stole mam bublaninu s rebarbarou mnam ale musim pockat az vystydne 8O haha potom ze si stezuji ze jsem tlusta co?? :lol: :lol: no jo vcera pekla kamoska s boruvkama a ja dneska pac jsem sekala tu travy a videla jsem ze tam mame hodne rebarbary tak jsem zas pekla ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
15.7.08 16:55

katy no neboj, urcite nejsi tlustsi nez ja - ono to na ty fotce fakt tak nevypada, ale merim 170 a vazim 80 :oops: mnam a rebarborovej kolac bych si dala, jedla sem ho jen parkrat a moc mi chutnal, mi rebarboru nemame. a mate po obede? 8O dyk ja uz mam za sebou obed, asi tri svacinky a chystam se na prvni veceri :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.7.08 17:07

Ppeti no je tu o hodinu min a my vetsinou jime pozdeji pac Adam konci ve skole ve ctvrt na 4 a tak vetsinou jime i s nim :wink:
Haha ty jsi aspon vysoka no ja mam 165 a asi 70kg :evil: jsem se snazila hubnout a jedla jsem delenou stravu a vydrzelo mi to asi 3 tydny :lol: a zhubla jsem asi 2kg :lol: no a tak nejak pomalu jsem se na to zase vy… a uz je mam zpet a kaslu na to dal :evil: no ale jestli ted nebudu tehu tak asi s tim budu muset neco delat, vzdycky jsem mela nejvic tak 60kg a jak jsem ted naposledy brala HA a prestala kourit sla jsem 10kg nahoru :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí