Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem vyspaná
![]()
Ajule ahooj, vítej mezi námi, až budeš vědět termín porodu a návštěvy doktora tak to napiš a přidám tě k nám do seznámku jo? tyjo ale obdivuju tě, že vydržíš nejít k doktorovi až do 12. týdne
já jsem ve 12. teď a na ultrazvuku už jsem byla aspon čtyřikrát
to víš, natěšená prvnotěhule
a pozor na sebe dávej na stavbě !!!
Ahojky holky ,chtěla bych se zeptat v kolikatem tydnu se chodi k dr.,myslím za jak dlouho po vynechání MS?
anonym - no v sestem tydnu uz muzes videt srdicko, coz je dva tydny po vynechani pri pravidelne menstruaci …
diky moc ,mam tyden po vynechani MS a 3 těhu testy pozitivní,tak tiše doufám že mi dr.potvrdí že budeme mít mimi ![]()
anonym tak drzim palce at to vyjde a az ti to dr potvrdi tak se k nam smele pridej ![]()
Ahojky, nakukuju jen v rychlosti kvůli Petule, dočtu asi až zítra
![]()
Peťu , krásná zprávička, že je Baruška v pořádku!!! a už měří 4,8 cm říkáš?
velká gratulka, opatruj se!!! ![]()
měj te se, pa pa
tak holčiny jsem vám cvakla pár fotek a jdu je dát do galerky, pak je šoupnu i sem ať je nemusíte hledat ![]()
můj špek 11+2 
pyžamka pro barunku s medvídkem Pú 
bačkůrky a ponožtičky od tchýně 
cestovní postýlka 
Ppeti jeeee jaky spek????
krasne brisko
a teda nevim co mas s tim ze jsi tlusta
to teda nejsi ![]()
Pyzamka a boticky jsou krasne ![]()
katy no to ja sem se tak sikovne vyfotila abych nevypadala moc tluste
mela sem jeste fotky bez tech trictvrtaku jen v kalhotkach ale ty sem zavrhla, v tech mam stehna jak slonice
![]()
Ppeti no to urcite
tak to jsi nevidela me
![]()
Tak mame po obede a na stole mam bublaninu s rebarbarou mnam ale musim pockat az vystydne
haha potom ze si stezuji ze jsem tlusta co??
no jo vcera pekla kamoska s boruvkama a ja dneska pac jsem sekala tu travy a videla jsem ze tam mame hodne rebarbary tak jsem zas pekla ja ![]()
katy no neboj, urcite nejsi tlustsi nez ja - ono to na ty fotce fakt tak nevypada, ale merim 170 a vazim 80
mnam a rebarborovej kolac bych si dala, jedla sem ho jen parkrat a moc mi chutnal, mi rebarboru nemame. a mate po obede?
dyk ja uz mam za sebou obed, asi tri svacinky a chystam se na prvni veceri
![]()
Ppeti no je tu o hodinu min a my vetsinou jime pozdeji pac Adam konci ve skole ve ctvrt na 4 a tak vetsinou jime i s nim ![]()
Haha ty jsi aspon vysoka no ja mam 165 a asi 70kg
jsem se snazila hubnout a jedla jsem delenou stravu a vydrzelo mi to asi 3 tydny
a zhubla jsem asi 2kg
no a tak nejak pomalu jsem se na to zase vy… a uz je mam zpet a kaslu na to dal
no ale jestli ted nebudu tehu tak asi s tim budu muset neco delat, vzdycky jsem mela nejvic tak 60kg a jak jsem ted naposledy brala HA a prestala kourit sla jsem 10kg nahoru ![]()