Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak já jsem si dneska řekla,že musím začít něco dělat,at je mi blbě nebo ne..,tak jsem hned ráno svlékla povlečení a už taky peru,doufám,že teda nezůstanu u toho ![]()
Blinki blinki zatím nebylo,ale mám to na krajíčku,tak to čekám každým okamžikem ![]()
já si dala k s nídani koblihu. Je mi divně, tak snad to čajík spraví ![]()
medu
fakt mas takle celodenni vychazky jo? to se teda mas … no ale me asi takle to bude taky stacit, stejne ted nikam nechodim jen se kutalim po baraku protoze je mi vecne mizerne … takze chodim jen na nakup a se psem a na to mi ty ctyri hodky s prehledem stacej ![]()
Ajiku: jdeš na kolonoskopii?? tak to ti nezávidím,ted na tom byl tchán,a zhubnul 7kilo…
Medu: já mám na neschopence neomezené vycházky.ale mě je to stejně jedno,jsem skoro celý den doma,jen večer chodíme na procházky.
Dneska odpoledne teda jdem přítelovi kupovat nový oblek (na ségřinu svatbu)tak jsem zvědavá,jestli to v tom krámu vůbec zvládnu…No,musím se snažit ![]()
Bef…jdu až v září…ale já jsem už celkem zvyklá už jsem na ní byla mockrát řádově 30-40), a teďkdyž nemám tlusté střevo…tak je to jen na chvilku…kouknou to toho výtvoru co mi tam vymodelovali místo střeva a za 5 minut je po všem ![]()
Jezi , tak tě pořád po jídle tlačí žaludek?
a no měla jsi to i v dubnu nebo u Ondry? ..já zatím dobrý, uvidím kolem oběda ![]()
Peti , jasně, 4 hoďky stačí! Já taky nikam moc chodit nebudu, jak to tak vidím
a na jak dlouho myslíš, že budeš mít tu neschopnost? kdy jdeš ke svýmu gyn. na kontrolu?
Befi , tak to je super, že se dneska držíš!!! jen tak dál!!
a copak máš vymyšleného pro sebe na svatbu?
já si včera koupila takovou hezkou bílou těhu halenku (jdeme na svatbu v půlce září).
bef
teeda ty jsi dneska takova akcni? tak drzim palce at se to obejde bez bliticka - i kdyz ja se paradoxne na to blinkani dycky docela tesim protoze vim ze se mi ti ulevi ![]()
daisy ahojky ![]()
Medu: zatím vůbec nevím,plánuju jít něco koupit tak týden před svatbou,aby mi to bylo
No,původně jsem si představovala náký hezký šatičky,tak to už asi nepude… ![]()
Jinak v obchodech polehounku našlapuju kolem dětského oblečení,ale zatím jsem si na nic netroufla…nechci to zakřiknout. jediný co,tak hodně sleduju ty kočárky,zatím u mě vede Jané Pro Slalom
Ahojky blinkacky ![]()
Jak se mate?? Tak koukam ze uz jste skoro vsechny doma co??
ty jo se mate ![]()
Tak ja dneska nejdu do prace ale pujdu navstivit kamosku do jeji prace a pak mozna mimco hehe tak uvidim ![]()
Peti: taky jsem se na to ranní těšila,ale zatím nic.a to už mám v sobě 3piškoty a jeden rohlík a skoro celý čaj (to jsem hrdinka…).
Včera večer jsem si udělala hovězí polévku,tak snad přijde dneska vhod.A večer jsem se ještě hodně naládovala melounem.
Jo,a myslela jsem si,že se mi dneska změní obrázek v metříku, a prd… ![]()
Befi , jj, taky js včera měla nutkání koupit nádhernou bleděmodrou teplákovou soupravičku, ale pak js se uklidnila a řekla si, že je fatk ještě brzy
na kočárek mi taky přijde brzy, to až někdy v zimě bysme koupili …mám pak někde články, jak vybírat podle ročního období narození apod. ![]()
No jo, metřík stejnej! ![]()
Katy , ahjoky! však ty si taky převážně hovíš doma, tak nezáviď?
jakpak se máš? ještě bereš ta atb?
Bef: To je dobře. Jen koukej ty piškutky a rohlík s čajíkem udržet
Já včera taky vařila hovězí polévku. Dnes jí mám k obídku.
Medu no ne tak uplne
chodim tri dny do prace
a atb jeste beru a zitra koncim
a asi budu muset zajit pristi tyden s moci jestli je to v poradku
doufam ze bude ![]()
Katy , no bezva, tak snad už budeš ok!! ![]()
Holky, tady je to samá hovězí polívka, mňamky. Já jdu vařit květák, udělám květákovou a zbytek zapeču s brambůrkama, budu mít květákovej oběd
Sammy, ty to raději nečti
![]()
tak jsem zase u vas ![]()
chvilku jsem zehlila a hlavne pak jsem se sla prehrabovat v mimi hadyrkach, svagrova sem dokulila dva obrovsky pytle veci po jejich detech, tak sem zjistila ze sem nejaka moc narocna, vybrala sem pouze jednu malou igelitku z toho - co jsem ochotna navlict na nase budouci ditko
zbytek poleti do popelnice …