JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
16.7.08 10:08

Ppeti no ja byt tebou tak to jeste jednou projdu, pac na doma nepotrebujes nejake nobl veci a jak budes mit blinkaci mimi tak se ti to bude hodit :lol: :lol: no teda nevim jake vecicky tam mas tak nemuzu soudit ze? :wink: :lol: :lol:
Me nejak pichaji prsa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 10:10

Holky vypad mi na chvilku PC. tak jsem sundala prádlo. A jsem tu zas u vás :)
medu: květák jsem chtěla dnes koupit ale stoji 29 kč, což mi přijde moc v Táboře za něj chtějí 12, tak ještě chvilku počkám.Možná o víkendu v Hradci až pojedem na 14tidení nákup,. třeba bude levnější. Dala bych si obalenej květák nebo květákové placičky.
peti, do popelnice? není to škoda?Tak to dej aspoň jen k popelnici. On si to někdo rozebere :lol: mamka má pro mě taky věcičky, ale já je zatím nechtěla, páč jsem řekla až po kontrole 18.7. Nechtěla jsem ještě nic zakřiknout. Takže v srpnu až pojedu domu tak si to proberu.A uvidí se. Co pak přikoupím. určitě budu kupovat fusak. Sice mamka má ale starej po nás. Tak nevím jestli si ho vemu či ne, ale asi jo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 10:10

Katy: nejsi v tom? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 10:13

katy no ale ona uz ma decka oba skolaky a za ty roky se fakt silene zmenila moda a ja chci mit prcka jako ze skatulky :oops: takze jsem vybrala proste cast a zbytek nechci no :)

daisy taky me jeste cekaj nejaky pytle u mamky po brachovi, ale taky to asi brutalne proberu, jen vim ze tam ma naky latkovy pliny tak ty si urcite vezmu - na otirani a tak - no a pak nejaky neutralni hadyrky ktery nebudou vypadat jak po babicce, ale chci mit vetsinu veci na prcka novych :) manzel s tim tak uplne souhlasi, taky nechce aby mimi vypadalo jak chudy pribuzny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 10:16

Ppeti to je jasne to ja taky nechci a nevedela jsem jak je to stare :wink:
Daisy proc tak myslis??? no to bych se divila :lol: :lol: ale prala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 10:20

Peti: pamatuji si jak si jednou psala že se tvůj manža divil..cituji: „ty nechceš všechno nový?“ :lol: No tak když na to máte, proč ne. Jinak já si myslím že tomu miminku je úplně jedno zda má na sobě hadýrky nový nebo 20 let starý. Navic na to domácí nočení, když se ti ublinke nebo po. Tak je jedno zda je to starší. Na ven nebo k dr už je lepší něco novějšího.Já teda jelikož nechci aby miminko bylo „nahý“ tak si moc vybírat nemůžu že?Ale něco nového mít bude taky. aby jste si nemysleli že ho budu navlíkat jen do starých věciček to ne…Ale chci investovat, do pořádné matrace, kočárku a cestovní postýlky, autosedačky.Pak hřebínek a takový…kosmetika, teploměr do vaničky atak. a pak až nakoupím nějaké ty hadříky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 10:21

Katy: Páč mě taky píchali prsa. někdy až brněli…Tak držím pacinky. A bylo tento měsíc snaženíčko? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 10:23

No záleží taky natom co mi maka dá co tam vlastně má. Dokoupím co nemá a pak až budu nakupovat něco navíc.....To se ještě uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 10:23

Ha tak jsem si zkusila zrusit ten ovu kriz v mem grafu co jsem si udelala a jestli mi to udela samo kriz 8O no a jo udelalo ale trosku jinde a to nebylo tulenicko takze to vypada ze zase nic :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 10:25

Aha, tak Katy uvidíš. navíc si te´d měla ty infekce a ATB. to by pro mimi taky nebylo moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 10:26

Daisy no tulenicka mam v grafu naznacene a pac ten mocak tak jsme se dal uz nesnazili, za prve jsem myslela ze ovu uz byla a pak kvuli tomu mocaku :evil: no tak zase nic :cry:
Ale picha me sem tam v prsou a sem tam svedi 8O no ale to stejne nic neni :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 10:36

daisy no my totiz ani jeden jeste poradne nevime jak to chceme :lol: :lol: :lol: a jak na to budeme mit :lol: hele ale treba teplomer do vanicky - to me prijde jako uplna zbytecnost ne? sahnu rukou a zjistim jestli je to akorat nebo ne :)

katy nezoufej, nase barca je podle vseho ze tri dny starejch spermijek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 10:39

Ppeti myslis ze mam jeste sanci??? no ja uz nicemu neverim ale nadeje umira posledni ze? :wink:
Hele Medu je doma a kasle na nas co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 10:41

Peti: jenže já to nepoznám. já mám totiž ráda vodu vařicí. A miminko by z toho teda nadšený nebylo. A co je teplé pro R.(je pro mimi taky horké) ale pro mě studené. Tak proto, víš?No a te´d se sprchuji v chladnější vodě jak obvikle a je to děs je mi zima, chjo. Jo a navíc už te´d vím že R. mimíska radši koupat nebude, takže bych ho nerada opařila…to jsem střevo co? :lol:
Katy: mě tak svědili, pak píchali a nebo brněli, pořád se to střídalo.tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 10:45

Holky kez by jste meli pravdu :(
No nic ja frcim za tou kamoskou :wink: aspon na to nebudu furt myslet 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...