Poradna duly
Jana Čurdová
katy hele no nadeje umira posledni ne? a tehu se objevi zrovna kdyz ho nejmin cekas
takze ho necekej ![]()
daisy tak to ja mam zas uplne naopak - nesnasim horkou vodu a treba kdyz chci vlizt k manzelovi do vany tak mam pocit ze se tam uvarim a proste tam nedokazu vlizt dokud nepripusti trochu studeny
takze ja zase mimco spis zledovatim
ale nee, proste se to nejak vyzkousi a bude to ![]()
Katy , jak kašle??
vařím tu polívku a dala js zapíct květák s bramborama, …no jo, je pravda, že když člověk sedí u pc v práci, je to něco jinýho
![]()
Daisy , u nás v Albertovi js ho kupila myslím za 14,– Kč ![]()
Ppeti haha ja to prece vubec necekam
kdyby to tak slo ![]()
No ja jsem jak Daisy mam rada horkou vodu jinak mi je zima ![]()
Ale ted uz fakt jdu tak pak se ozvu papa
Medu: u vás v Nováči? tak to tam asi zajedu… ![]()
Hele nevíš jestli u vás někdo nepronajímá zahradu? S možností tam mít psi? ![]()
Ted jsem byla u nás v Albertovi,a květák maj za 12,ale byl nic moc…
To já nakoupila 4obyč.rohlíky,pytlík piškot, a pak pár dobrůtek-jahodovýho mrože v kelímku,ledovou kávu-uvidíme..,a kornout ledových čokoládek,takový ty kostičky. ![]()
Nevíte,jak moc se může pít černý čaj? mě dělá na žaludek nejlíp (trošku si ho přislazuju…)Jinak mě žádný pití už nebere,obyčejnou vodu už nemůžu ani cítit,a bublinkový nepozřu…
Katy , užij si to! ![]()
Daisy , no sjeď, snad nebude vybranej
občas radši sjedeme do Náchoda, tam bývá větší výběr. ale v Dobrundě je tolik marketů, určo mají někde levnější?
o žádné zahradě nevím, tady je vůbec problém něco takového sehnat, ani byty tu nejsou, natož zahrádky ![]()
jdu na tu polívku, mám hlad jako vlk ![]()
Befi , no tak 2 hrníčky denně
ale mohla by sis udělat slabší do konvice
..hmm, to máš samé dobroty ..taky už js zkoušela navečer zmrzku a bodla mi ![]()
Medu: Díkas, dobrou chuť. No vidíš, ještě kouknu do Plusu, tam by moh být levnější.hele kdyby jsi na něco narazila tak dej vědět. Díkas
Bef: No čaj černý můžeš, ale né sipaný, radči ten pytlíčkový a slabý.To mi řekla sestřička na Gyndě.
ahoj holky vy ste tada kecky ja mela co delat abych vas precetla:-)
Bef a kdy je svatbicka?
Jo jinak me ted tchyne donesla super pariz a cerstvy rohlicky, mnam mnam sezrala sem celejch 10dk a 2 rohliky a sem na prasknuti ale je mi fajn ani zaludek se mi nezveda.
Ja piju magnezku, semtam ochucenou a semtam neochucenou a jinak vodu, na caje nemam chut ale v pondeli sme zkousela mela sme vzorek caje teekanee pro tehule a byl moc dobrej jenom ze ja si ho zapomela koupit
tak zkus ten, cernej a zelenej by se moc nemel je to vpodstate to stejny jak kafe ale zase pokud ti dela dobre, nevim nevim.
myslim ze daisy, mozna se pletu si rikala ze si mela desnou chut na chlebicky no tak ja bych je zrala po tunach hlavne kvuli tomu vlasuku,jo a stim hermelinem si udelal dobre, on by se ted v tehu moc nemel, ja ho mam taky rada ale ted mi moc nechutna.
Holky ja sem na prasknuti, du se odvalit k telce, jinak ja mam taky 4 hodiny vychzek a nekdy to vubec nevyuziju a z toho sem venku, teda treba u nasich snad celej den.
Jo jinak sem taky byla sikovna zapla sem pracku
ale musim umyt zeme mame je zapraseny ale me se desne nechce
Befi, tobě tedy ty nevolnosti pěkně řádí, co? Jak píše Medu, uvaři si z jednoho pytlíku do konvice. To pak můžeš pít dle libosti
.
Mrožíky já taky ráda. V mražáku mám stálou zádobu
.
Daisy, taky mám ráda horkou vodu, takže u nás bude teploměr nutnost, ať prcek nemá opařeniny
.
Peti, souhlas s oblečením. Taky si chci nakoupit všechno nové. Mamka mi sice chce dát pytel věcí ještě po nás a bráchovi, ale to už je taky doba…
Tak js si šla na terasu pomuchlovat naší kočičku a když js jí měla n klíně, zjistila js, že má blechy
chudák malá
nevíte, jeslti jdou i na člověka?
![]()
Medu, pokud máš kočky, které se Ti toulají po venku, buď na sebe opatrná! Přenášejí toxoplazmozu a ta je pro plod nebezpečná až smrtelná!
A blešky se na člověka přenést můžou…
Sammy , já vím, týká se to výkalů a já js na tohle opravdu opatrná. Naše Pusinka je původně domácí kočička, měli jsme jí v bytě a ven nechodila, ale teď, co js se přestěhovali do domku, tak je venku. Občas jí pohladím, to je vše. No ty blechy mě vyděsily teda
![]()