Poradna duly
Jana Čurdová
katkaty diky moc,mam trosku strach jsem teprve asi ve 4 tt ,jeste nemam vyhrano,skoda jen ze ta kontrola je az za 12 dnu to asi nevydrzim ,ale chapu ze by nebylo mimi videt ![]()
azaleia ahoj, vítej mezi náma a gratuluji
a neboj, do tý kontroly ti to uteče, je to jen pár dní ![]()
katy
tak co holky, uz se pasou?
drzim palce, treba to fakt vyslo ![]()
medu
zaha jo? to nezavidim, ja zatim netusim co to zaha je v zivote me nepalila - tuk tuk tuk - zato manzel na to brutalne trpi a porad se laduje sodou aby ho to preslo … jo dneska sem pila tehotenskej caj co jsem dostala vzorek a mela sem te v nem
![]()
no nic, asi to vypinam, fakt se mi udelalo zle ![]()
Ahoj Azo. Vítám Tě, srdíčko bije většinou ukončeným 6 tt
.
Monitor je docela drahá záležitost, ale shodou okolností na mě dnes ráno poznala kolegyně, že jsem těhu, a její dcera prodává monitor jen za 1600,– (normálně stojí okolo 2500,–). Má ještě přes rok záruku, vím od koho je, vím,, že funguje, tak proč takové nabídky nevyužít, hm?
.
A dám si to na pupík Peti!
.
A ty už neblinkej, vydrž Prťka, vydrž
.
Medu, na žáhu mlíko. já ho piju 3 litry denně
.
Aha, teď jsem si všimla, ty jsi v Anglii Katy?
mam celkem narocnou praci- zdravotnictvi a ty sluzby mi nepridaji ale musim to vydrzet,snad me pak necha na neschopence ![]()
Ppeti no jeste na pac mam na sobe jen takovou tenkou tuniku a je prusvitna a nejsem tu sama ![]()
Azo neboj vydrzis
napis nam o sobe neco
kdy mas termin???
Sammy jj jsem v anglii ![]()
jejda termin jeste nevim ,mel by podle mých výpočtů být kolem 15.3.2009,ale to je jeste daleko.
Mimi si přejeme s přítelem oba,měla jsem nějaké gyn.problemy,ne sice s otěhotněním ale mimi jsem měla zakázané.
Zatim je mi celkem dobře jen prsíčka amám nafouklejší a po ránu se mi trosku zveda zaludek. ![]()
A copak tam děláš Katy? Určitě jsi to tady už někde psala, ale když se podívám na počet tvých příspěvků, tak to opravdu hledat nebudu
.
Jé, já bych jela taky
.
Azo, dr. by Ti mohla napsat neschopenku hned napoprvé. Mě se na to taky ptala. Jen jsem odmítla.
Peti, připojuju se k Tobě a dávám do placu pupík
tak děkuji za přijetí mezi vás a zase někdy se budu těšit na pokec.Mejte se krasne papapap
Sammy njn ijsem proste zavislacka
jo a ted delam sekretarku
ale nevim jak dlouho to vydrzim ![]()
A mas krasny pupik jeeeeee
jeeee ja chci takyyy ![]()
Jakto, hodláš emigrovat zpět do ČR? Jak jsi se v GB ocitla?
A děkuju za pochvalu pupíku, ale já bych ráda, aby byl trošku menší. Jsem teprve 10 tt a nechci si představit, jak budu vypadat koncem těhu
Doufám, že se dr. nespletla a je tam jen jedno
![]()
Sammy no jeste se nechystame domu ale uz me ta prace nejak nebavi
no uvidim ale zas jak chci otehotnet tak nechci hledat novou praci
no snad se brzy zadari ale i tak budu celou dobu chodit do prace ![]()
Jak jsem se tu ocitla??? no proste jsem se doma nudila
![]()
A pupik je supr, ja budu mit taky dost velky pac uz mam ted
hlavne ze je vse v poradku ![]()
Holky tak jsem se vzbudila a koukám co jste toho naštěbeteli, teda. ![]()
Peti: však já sem pupík dala taky. Akorát jsem byla v šatech.
Sammy: No pěkně roste pupík. ![]()
Azaleia: Vítám tě mezi těhulkama. A přeji ať vše probíhá tak jak má.
Holky já mám dnes pořád hlad. Ach jo…
ahojky,tak my máme za sebou nákup obleku - naštěstí prodavačka profesionálka to měla ve voku…,takže v podstatě hned první oblek padnul jako ulitý. Tak mám radost,aspon něco z krku.
Potom jsme šli do cukrárny a dala jsem si tiramisu a asi 3/4 jsem zblajzla, šikovná..
a na cestu jsem si ještě koupila jahodovej koktejl ![]()
Když jsme přijeli domů,šli jsme ještě na procházku,ale ta mě nějak zmohla.domů jsem se sotva doplazila,zadýchaná a jazyk na vestě… ![]()
Medu: koukám,že piškoty už se u tebe dostaly taky do žebříčku TOP TEN ![]()
Holky: máte někdo z vás už těhotenskou průkazku??
Já bych si jí už moc přála,ale je mi jasný,že ji dostanu až kolem tak 3.měsíce…