JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
16.7.08 18:14

azaleia ahoj a vitam te :wink: a preji pohodove tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.7.08 18:16

katkaty diky moc,mam trosku strach jsem teprve asi ve 4 tt ,jeste nemam vyhrano,skoda jen ze ta kontrola je az za 12 dnu to asi nevydrzim ,ale chapu ze by nebylo mimi videt :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.7.08 18:17

azaleia ahoj, vítej mezi náma a gratuluji :) a neboj, do tý kontroly ti to uteče, je to jen pár dní ;)

katy :lol: tak co holky, uz se pasou? :lol: :lol: :lol: drzim palce, treba to fakt vyslo ;)

medu :roll: zaha jo? to nezavidim, ja zatim netusim co to zaha je v zivote me nepalila - tuk tuk tuk - zato manzel na to brutalne trpi a porad se laduje sodou aby ho to preslo … jo dneska sem pila tehotenskej caj co jsem dostala vzorek a mela sem te v nem :wink: :P :lol:

no nic, asi to vypinam, fakt se mi udelalo zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.7.08 18:18

Ahoj Azo. Vítám Tě, srdíčko bije většinou ukončeným 6 tt :wink: .

Monitor je docela drahá záležitost, ale shodou okolností na mě dnes ráno poznala kolegyně, že jsem těhu, a její dcera prodává monitor jen za 1600,– (normálně stojí okolo 2500,–). Má ještě přes rok záruku, vím od koho je, vím,, že funguje, tak proč takové nabídky nevyužít, hm? :wink: .
A dám si to na pupík Peti! :lol: .
A ty už neblinkej, vydrž Prťka, vydrž :! :lol: .

Medu, na žáhu mlíko. já ho piju 3 litry denně :lol: .

Aha, teď jsem si všimla, ty jsi v Anglii Katy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.7.08 18:23

mam celkem narocnou praci- zdravotnictvi a ty sluzby mi nepridaji ale musim to vydrzet,snad me pak necha na neschopence :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 18:24

Ppeti no jeste na pac mam na sobe jen takovou tenkou tuniku a je prusvitna a nejsem tu sama :lol:
Azo neboj vydrzis :wink: napis nam o sobe neco :wink: kdy mas termin???
Sammy jj jsem v anglii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.7.08 18:29

jejda termin jeste nevim ,mel by podle mých výpočtů být kolem 15.3.2009,ale to je jeste daleko.
Mimi si přejeme s přítelem oba,měla jsem nějaké gyn.problemy,ne sice s otěhotněním ale mimi jsem měla zakázané.
Zatim je mi celkem dobře jen prsíčka amám nafouklejší a po ránu se mi trosku zveda zaludek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.7.08 18:30

A copak tam děláš Katy? Určitě jsi to tady už někde psala, ale když se podívám na počet tvých příspěvků, tak to opravdu hledat nebudu :lol: .
Jé, já bych jela taky :D .

Azo, dr. by Ti mohla napsat neschopenku hned napoprvé. Mě se na to taky ptala. Jen jsem odmítla.

Peti, připojuju se k Tobě a dávám do placu pupík :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.7.08 18:43

tak děkuji za přijetí mezi vás a zase někdy se budu těšit na pokec.Mejte se krasne papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 18:51

Sammy njn ijsem proste zavislacka :lol: :lol: :lol: jo a ted delam sekretarku :lol: ale nevim jak dlouho to vydrzim :lol:
A mas krasny pupik jeeeeee :potlesk: jeeee ja chci takyyy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.7.08 19:00

Jakto, hodláš emigrovat zpět do ČR? Jak jsi se v GB ocitla?
A děkuju za pochvalu pupíku, ale já bych ráda, aby byl trošku menší. Jsem teprve 10 tt a nechci si představit, jak budu vypadat koncem těhu :? Doufám, že se dr. nespletla a je tam jen jedno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.08 19:09

Sammy no jeste se nechystame domu ale uz me ta prace nejak nebavi 8O no uvidim ale zas jak chci otehotnet tak nechci hledat novou praci :wink: no snad se brzy zadari ale i tak budu celou dobu chodit do prace :wink:
Jak jsem se tu ocitla??? no proste jsem se doma nudila :lol: :lol:
A pupik je supr, ja budu mit taky dost velky pac uz mam ted :lol: :lol: hlavne ze je vse v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 19:42

Holky tak jsem se vzbudila a koukám co jste toho naštěbeteli, teda. :)
Peti: však já sem pupík dala taky. Akorát jsem byla v šatech.
Sammy: No pěkně roste pupík. :)
Azaleia: Vítám tě mezi těhulkama. A přeji ať vše probíhá tak jak má.

Holky já mám dnes pořád hlad. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.7.08 19:55

ahojky,tak my máme za sebou nákup obleku - naštěstí prodavačka profesionálka to měla ve voku…,takže v podstatě hned první oblek padnul jako ulitý. Tak mám radost,aspon něco z krku.
Potom jsme šli do cukrárny a dala jsem si tiramisu a asi 3/4 jsem zblajzla, šikovná.. :wink: a na cestu jsem si ještě koupila jahodovej koktejl :)
Když jsme přijeli domů,šli jsme ještě na procházku,ale ta mě nějak zmohla.domů jsem se sotva doplazila,zadýchaná a jazyk na vestě… 8O

Medu: koukám,že piškoty už se u tebe dostaly taky do žebříčku TOP TEN 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.7.08 20:07

Holky: máte někdo z vás už těhotenskou průkazku??
Já bych si jí už moc přála,ale je mi jasný,že ji dostanu až kolem tak 3.měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí