JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
16.7.08 20:12

Befy. já bych si taky dala tyramisu , mňám. jen pěkně papej ať mimísek roste.
Co se týče průkazky tak já jí mám od 6tt.Někteří dr jí dávaj až po 12 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 20:14

Peťu tak jsem se teda koukala a opravdu jsem vám sem pupík dávala. viz str 47. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 20:16

Bef: V kolik jdeš zítra na tu kontrolu? Budu na tebe myslet. :) pak písni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.7.08 20:34

Jdu už v 8.20 - pro mě vražedná hodina,už si chystám pytlíky… :cry:

S tou průkazkou nevím,zase tady v Praze musíš být nejdéle do 12tt zapsaná v porodnici a musíš přijít s průkazkou,tak jsem na to zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 20:37

Bef, tak držím pacinky ať to zvládneš jen s pytlíkem v kapse, bez blitíčky :) No to já budu ješe spát. Zítra vstanu až vstanu, žádná křeč. tak to se pak juknu na emimčo. Jak ti Buník vyrost :)
Já jdu na kontrolu v pá.v 7:15 - 7:30 tam mám být. To je zas pro mě vražedné, páč mám být na lačno. takže sebou beru pití a papů až mi vemou kref hned se najím abych nepoblinkala dr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
16.7.08 20:41

Ahojky,

chtela jsem jen pogratulovat MEDUNCE k vybornym vysledkum pri kontrole :srdce:
a PETTI tobe samozrejme taky :wink: :srdce:
Opatrujte se holky, preji aby vasi mimisci v brisku vam delali jen samou radost pri kazde kontrole :wink: :lol:

Samozrejme vsem ostatnim preji pohodve tehu!

Mejte se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.7.08 21:18

Holky tak zítra páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
17.7.08 07:16

Dobré ranko přeji všem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.7.08 07:46

Hezké ránko všem :wink:

Jezi , čauky, jakpak je, beránku náš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.7.08 07:54

Befi , tak bezva, že jste nákup zvládli! Za chvíli už budeš koukat na mimíska na UTZ, tak moc držíme pěsti!!! Jsem moc zvědavá! :wink: jinak mě průkazku prý vystaví v 10tt, na příští kontrole. jj, piškotky jsem začala taky zobat, housky a rohlíky nemůžu ani cítit :roll: :)
Azaleia , vítám tě u nás a gratuluju k těhu!! :wink: jj, taky js se bála, že tak brzy ještě srdíčko vidět nebude, naštěstí bylo …třeba u tebe taky bude :wink:
Peti , hmm, těhu čajík s meduňkou :lol: a je aspoň dobrej? mě by asi teď ty bylinky moc nechutnaly, nevím …je mi šouflík z té představy :roll: já se teď nalohnila ledového mlíka a udělala slabý černý čajík.
Sam , hezký pupík - no jo holky, jste měsíc napřed! :P jinak ta cena je dobrá, asi bych ten monitor za těhle podmínek taky vzala. Tak ty taky piješ mlíko ve velkým? Já podlení týden taky! Manžel mi včera přikoupil 2 kartóny :D
Slysil , mooc děkuju, jsi zlatá :wink: opatruj se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
17.7.08 07:54

Ahoj těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.7.08 08:00

ahooooj :) už jsem tu a to jsem stihla už dojít na nákup a pustit pračku :)

sammmy teeeda, valim ocka na tvuj pupcajs, ten uz je paradne tehotenskej, muj je spis takovej spekatej porad

medu taky sem se cajiku s bylinkama bala ale studenej se da :) kdyz uz sem ho dostala zejo :lol:

bef ja dostala prukazku hned jak bylo videt srdicko, to bylo u me nekdy sedmej osmej tyden, chtela mi ji vystavovat hned pri prvni kontrole ale pak rikala ze radsi az po srdicku

sly moc dekujem :)

jejda co dal kdo dal, vsechno sem zapomela 8O

jo medu a vcera si mi udelala chute na detskou presnidavku a ja krava sem si ji samozrejme zapomela koupit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.7.08 08:04

tak sem se prave po :poblion: , nechapu, rano mi blbe nikdy nebyva :roll: asi sem se malo nasnidala ale dneska nejak nemam na nic chute :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
17.7.08 08:09

Medu ..dobro ..čekám návstěvu ..přijdedou mi kamarádky s dětmi a tak vařím …pěču..smažím … :lol: :lol: :lol:
a jak ty …
https://www.emimino.cz/modules.php?…
jen tam má být červenec … :oops: ..nějak jsem pozadu a taky jsem to dala blbě …ale soubor testíku je u jarnátek
muj dr taky dává průkazku až po 12 TT

Peta ..už zase …

ostatní zdravím ..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.7.08 08:11

Peti , dala bych ti, mám zásobu :wink: …juu, blitíčko ráno? :roll: asi se jdu rychle najíst, taky js do sebe zatím nic krom mlíka nedostala a je mi šouflík …tak se drž!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí