Poradna duly
Jana Čurdová
Befy. já bych si taky dala tyramisu , mňám. jen pěkně papej ať mimísek roste.
Co se týče průkazky tak já jí mám od 6tt.Někteří dr jí dávaj až po 12 tt.
Peťu tak jsem se teda koukala a opravdu jsem vám sem pupík dávala. viz str 47. ![]()
Bef: V kolik jdeš zítra na tu kontrolu? Budu na tebe myslet.
pak písni ![]()
Jdu už v 8.20 - pro mě vražedná hodina,už si chystám pytlíky… ![]()
S tou průkazkou nevím,zase tady v Praze musíš být nejdéle do 12tt zapsaná v porodnici a musíš přijít s průkazkou,tak jsem na to zvědavá…
Bef, tak držím pacinky ať to zvládneš jen s pytlíkem v kapse, bez blitíčky
No to já budu ješe spát. Zítra vstanu až vstanu, žádná křeč. tak to se pak juknu na emimčo. Jak ti Buník vyrost ![]()
Já jdu na kontrolu v pá.v 7:15 - 7:30 tam mám být. To je zas pro mě vražedné, páč mám být na lačno. takže sebou beru pití a papů až mi vemou kref hned se najím abych nepoblinkala dr. ![]()
Ahojky,
chtela jsem jen pogratulovat MEDUNCE k vybornym vysledkum pri kontrole ![]()
a PETTI tobe samozrejme taky
![]()
Opatrujte se holky, preji aby vasi mimisci v brisku vam delali jen samou radost pri kazde kontrole
![]()
Samozrejme vsem ostatnim preji pohodve tehu!
Mejte se krasne!
Befi , tak bezva, že jste nákup zvládli! Za chvíli už budeš koukat na mimíska na UTZ, tak moc držíme pěsti!!! Jsem moc zvědavá!
jinak mě průkazku prý vystaví v 10tt, na příští kontrole. jj, piškotky jsem začala taky zobat, housky a rohlíky nemůžu ani cítit
![]()
Azaleia , vítám tě u nás a gratuluju k těhu!!
jj, taky js se bála, že tak brzy ještě srdíčko vidět nebude, naštěstí bylo …třeba u tebe taky bude ![]()
Peti , hmm, těhu čajík s meduňkou
a je aspoň dobrej? mě by asi teď ty bylinky moc nechutnaly, nevím …je mi šouflík z té představy
já se teď nalohnila ledového mlíka a udělala slabý černý čajík.
Sam , hezký pupík - no jo holky, jste měsíc napřed!
jinak ta cena je dobrá, asi bych ten monitor za těhle podmínek taky vzala. Tak ty taky piješ mlíko ve velkým? Já podlení týden taky! Manžel mi včera přikoupil 2 kartóny ![]()
Slysil , mooc děkuju, jsi zlatá
opatruj se!!!!
ahooooj
už jsem tu a to jsem stihla už dojít na nákup a pustit pračku ![]()
sammmy teeeda, valim ocka na tvuj pupcajs, ten uz je paradne tehotenskej, muj je spis takovej spekatej porad
medu taky sem se cajiku s bylinkama bala ale studenej se da
kdyz uz sem ho dostala zejo ![]()
bef ja dostala prukazku hned jak bylo videt srdicko, to bylo u me nekdy sedmej osmej tyden, chtela mi ji vystavovat hned pri prvni kontrole ale pak rikala ze radsi az po srdicku
sly moc dekujem ![]()
jejda co dal kdo dal, vsechno sem zapomela ![]()
jo medu a vcera si mi udelala chute na detskou presnidavku a ja krava sem si ji samozrejme zapomela koupit ![]()
tak sem se prave po
, nechapu, rano mi blbe nikdy nebyva
asi sem se malo nasnidala ale dneska nejak nemam na nic chute ![]()
Medu ..dobro ..čekám návstěvu ..přijdedou mi kamarádky s dětmi a tak vařím …pěču..smažím …
![]()
a jak ty …
https://www.emimino.cz/modules.php?…
jen tam má být červenec …
..nějak jsem pozadu a taky jsem to dala blbě …ale soubor testíku je u jarnátek
muj dr taky dává průkazku až po 12 TT
Peta ..už zase …
ostatní zdravím ..... ![]()
Peti , dala bych ti, mám zásobu
…juu, blitíčko ráno?
asi se jdu rychle najíst, taky js do sebe zatím nic krom mlíka nedostala a je mi šouflík …tak se drž!!