Poradna duly
Jana Čurdová
Já to furt říkám, že mi uteče i Katy…myslím si že když nic tak je silně podezřela
![]()
Ajiku hahaha to si povime za par dni
no ale kez bys mela pravdu
no ale tim padem jdes sem taky pac tam uz fakt nikdo nezustane ![]()
Jezi ja jim to taky nepreji teda
no ale co nadelame ze? ![]()
No nejak jak mam hlad tak mi neni dobre ale to je i tim ze jsem si zas asi roztahla zaludek a jim ted nejak moc ![]()
Silne podezdrela jeee to je kraasne ale v cem
![]()
Tak už mám vyžehleny ty nejnutnější věci. a baštím guláš s chlebem. Dnes naposled. Byl by sice i na zítra ale, já ho sním, páč už ho mám plný zuby. ![]()
Zítra bude buď květák nebo kuřecí řízky, Mńám.Ještě uvidím, třeba bude něco úplně něco jinýho.
No katy ty jsi ale opravdu podezřelá. ![]()
Katy …jsem na Tebe zvědavá a moooooooooooc Ti to přeji ..
nenaděláme nic a kór takle po netu ![]()
Ajíku ..tebe berem taky ..samotnou tě nenecháme a vůbec ani nevím, jak to dopadne se mnou ![]()
jsem KO ..spala bych .. ![]()
Jezi nemaluj furt čerta na zeď…tentokrát to vyjde a basta fidli…a bez řečí
![]()
Je od vás pěkné, že mě pak adoptujete abych se tam sama ve snažilkách nebála ![]()
Ajiku no to jsem zvedava
ale stejne bude jeste brzy a vunec ![]()
Jezi tytyty vsechno bude ted v poradku ![]()
Holky nechte toho pac tomu budu zas verit a pak budu zas na.rana ![]()
JJJJJJaaaaaaaaaaa ccchhhcciiiiii
![]()
Holky teď mě tak napadlo. co kdyby jsme udělali někdy nějakej srazík?Třeba v Praze?Aby jsme se nehádali. No já bych byla ochotná teda jet i do Brna. Co vi nato?
Jinak bych se srazíkem počkala až poblitečci přestanou blinkat ![]()
Ajiku no umis si priznaky tak krasne namlouvat jako ja??? ![]()
Tak jak mam hlad je mi blbe, boli a svedi me kozy a jsem unavena
haha tak co ty na to?? hmm a co jeste jo a zeru
![]()
Daisy jee srazik a co tak v Peterborough
to bych brala
a dik ![]()
Daisy ..OK ..to bych brala .a.Praha …od září tam každý pátek budu jezdit do školy
Mě by taky víc vyhovovala ta praha. páč se tam jakštakš vyznám. Brnno neznám vůbec. necháme to teda na září až říjen. to už snad žádný poblitečci nebudou ![]()
Katy a ty nepojedeš někdy na podzim do ČR? by jsme se teda podřídili tobě na jakém místě čr by jsme se sešli, páč ty si 100% nejdál.