JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8853
18.7.08 08:00

Samy ..a jak je Tobě?
já jsem OK ..je mi trochu těžko od žaludku ..a trochu mě bolí břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.7.08 08:37

čau holčiny :)

tak už jsem dneska zvládla vyvenčit hafinu, chudinku jí teď děsně zanedbávám, tak byla šťastná jak blecha, jen jsme obě přišli promáčený skrz naskrz :) dnes mi je zatím ok, doufám že to tak zůstane.

daisy hned se nám po kontrole hlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
18.7.08 08:45

Hezký ránko všem :wink:

Tak včerejšek byl krutej,a le blitíčko naštěstí nebylo a návštěvu js ustála celkem v poho. I buchtu js upekla.
Dneska ráno js dávila při čištění zubů 8O , ale k snídani js měla bílý rohlík s rybízovou marmeládou a slabý černý čajík a zatím ťuk ťuk dobrý! Ale chuť nemám na nic, květák i polívka letěly včera do záchoda :roll: :)

Jezi , jakpak se dneska máš? :wink: mám radost z tvých testíků!!
Peti , to byl včera den, co? :? :wink: jinak ti závidím tvojí chuť k jídlu!! Jo a už mám taky zázvorový lízátka a chutnají mi, mňam,ale jestli pomáhají, to těžko říct :) jo a ta mýdla mi taky smrdí, to je děs, převčírem js musela jedno v koupelne vyměnit, jak mi z něho bylo blivno :roll: :D
Befi , moc gratuluju ke kontrole! :srdce: že bylo krásný vidět srdíčko? Mě to děsně dojalo a mám to pořá před očima :) škoda, že mi nevytiskl obrázek :( a kdepak je ten tvůj? v galerce js ho nenašla? :wink:
Daisy , tak na zahrádce u tvý babičky jsem byla, jo? :D
Katy , Ajiku , jasně, že vám tu zahříváme místečka!! ta vám už nikdo nevezme :wink:

Ohledně toho srazíku, jsem taky pro, ale taky spíš na pozdim, až nám nebude zle a jsem jednoznačně pro Prahu :wink: …no aby to nakonec nebyly srazíky dva, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
18.7.08 08:49

Meduň ..jsem ráda, že je ti lépe ..tak se opatruj ..
mam se dobře ..jen jsem trochu ospalá ..a po snídani mi bylo těžko od žaludku ..ale už je lépe
jj testíky …ale minule taky nebyly špatné ..ale už dost ..to bylo ..a je to praš a my žijed teď a ne minulostí :! ..jen mam trochu obavy, ale to je asi normální
tak srazíky budou 2 :lol: :wink: –v Praze budu každý pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.7.08 09:01

medu tak ti lizatka chutnaj jo? tak aspon nekomu :lol: jo a chut k jidlu me vcera opustila, dneska cekam jestli se vrati nebo ne, uz vubec nevim co mam jist, rohliky se syrem uz mi lezou krkem - asi dneska zabehnu pro ty presnidavky ;)

jezi hele vsechno bude v pohode, tolik smuly se na jednoho cloveka nenalepi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 09:03

Dobre ranko holky
Jak se mate??? Tak ja zas frcim do prace ale budu tam sama tak ne ze zas tu nikdo nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.7.08 09:03

Medu, to jsem ráda, že jsi včerejšek ustála a je Ti líp :wink:
A květák tedy nedělá dobře ani Tobě? :lol: . Já už jsem s ním taky skončila.
Ale jinak je mi už skvěle :wink: .

Aji, ten monitor je opravdu dobrá věc. Vím, že budu o hodně klidnější.
Lucinka je tedy éro, plavat i v noci :lol: .

Jezi, bříško bolet přestane, uvidíš. Mě to taky tršku trápilo , ale ustoupilo to okolo 7-8 tt. A hlavně nesýčkovat. Tentokrát všechno dopadne na výbornou. Jinak to ani nejde, ne? :D

Peti, no jak si to představuješ takhle hafinu zanedbávat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
18.7.08 09:08

Jezi , nedivím se že jsi ospalá, brzy vstáváš …to asi kvůli Ondrovi, viď? Strach mám taky, to je asi vážně normální, ale snažím se myslet pozitivně, tak se taky snaž - všechno bude tentokrát v pohodě, jasný?! :wink:
Peti , mňam, zrovna cucám malinový 8) s tou snídaní je problém, taky js měla všechno přejedený, s pomyšlením na moje tmavý housky nebo manžovi světlý macatý housky se mi dělalo zle, tak mi včera koupil bílý rohlíky (nařídila js mu, že musí být hubený :lol: ) a je snad na chvíli klid.

Já teď mažu za kamárádkou, ještě se musím stavit u Alberta koupit nějaký úplateček jejímu 3 letýmu klučíkovi, aby tetu po ránu ztrávil :D tak pa zatím, po o se ozvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
18.7.08 09:10

Katy , čauky! jak je dneska? :wink:
Sammy , no jo, květák už nikdy, smrděla od něj celá lednice, musela js si dávat tričko přes nosm, abych se nepoblinkala 8O :) Je bezva, že je ti dobře, zavídím!

tak já letím, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.7.08 09:16

sammmy no dyk se obludce pořád omlouvám, že na ní prdím, ale že je mi zle. a to jsem s ní chtěla jít na podzim na zkoušky, ale teď když vůbec necvičíme tak teda nevím nevím :roll:

medu teeeda ty zas razíš do terénu jo? to se někdo má :) já se budu zas celej den flákat po baráku :?

katy hele a má to cenu do tý práce chodit když stejně nebudeš nic dělat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.7.08 09:31

Dobré ranko :) ,
tak já dneska spala skoro 12h a vůbec se mi nechtělo vylézat z postele a rozproudit žaludek…
Já mám k snídani oblíbený včerejší suchý rohlík a černý čaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.7.08 09:33

Peti, tak já závidím Medu výlet hned po ránu a Tobě i to courání po doma. Taky bych jedno z toho brala :lol: .

Bef, však spinkej, když se Ti chce. Já bych spala taky. Vstávala jsem v 5! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.7.08 09:35

Ahojky! Tak u Dr. vše Ok. Tak jsem ráda.Vydrýsek ( Mimísek nejdřív to byl Buník, teď jsme ho přejmenovaly na Vydrýska, má to být vodnář a podle Indiánského znamení to bude vydra ) Tak měří 47,7mm Byla jsem dnes na NT+ Takže mi brali kref, tak jsem zvědavá snad to bude v pořátku. A šíjové projasnění je 0,9 takže dobrý. Snad i ty krevní testy dopadnou dobře.Stálo mě to 600. Další kontrola je 14.8. To mi budou zas brát kref HIF, BRW atd. A myslím že už i triple testy.Jinak mě od pondělí bolí kyčel. Teda né celý den ale začne tak po obědě. Je to docela nepříjemné. Včera to začlo až večer. Tak mi dr dal nějaké kalcium. Tak uvidím.Jinak vše Ok. jsem moc ráda. jdu vás dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.7.08 09:40

Daisy moooc gratuluji ke krásným zprávičkám. Vydrýsek už je pěknej obr :D 8O ....... Za co jsi platila těch 600,– za ten UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.7.08 09:43

daisy :potlesk: moc gratuluju ke krasne hodnote NT - ja jdu za tyden a uz ted jsem docela nervozni :oops: a nadavam si ze jsem se preobjednala, ze uz sem to mohla mit od pondelka za sebou :lol: :lol: :lol:

bef furt je ti zle? :( cinkni si pro ten recept na cipky ;)

sammmy se nech taky zneschopnit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital