Poradna duly
Jana Čurdová
Daisy jeee gratuluji
tak ten prvni metrik nelhal ze ma kolem 5 cm co?
je moc dobre ze je vse v poradku a krasna fotecka ![]()
(krev se pise s v ne f)
![]()
Medu tak utikas pryc jo?
teda ![]()
Nechte toho blinkani jo ![]()
katy myslim ze opravovat daisy hrubky je ztrata casu
(daisy nic ve zlym ale obcas mi proste z tvych prispevku vstavaji vlasy hruzou na hlave
)
Ppeti jj uz jsem si vsimla
ale tak kazdy ma neco, ja urcite taky nepisu moc spisovne
![]()
katy hele ted koukam na tvuj grafik jak ti teplotky pekne splhaj nahoru ![]()
Holky: děkuji. ![]()
Ajíku: 600 jsem platila za kref. Posílají jí do hradce. A tenhle odběr nehradí pojišťovna. UTZ byl zdarma. ![]()
Ppeťi:Neboj to ti uteče a Nt ti dopadne dobře.
Katy,Ppeti: já vím, píšu samé hrubky a chyby. Ale tohle je schválně stejně jako Pifko
(pivo)
Daisy: jak sis sem dala tu fotku? já ji mám od doktora vytisklou,ale když jsem jí včera zkoušela naskenovat,byla to hrozná kopie a nic na tom není vidět.tak nevím,jak ji dostat do pc…
Gratuluju k dobrým výsledkům ![]()
Peti: na hrubky jsem taky dost alergická,ale v případě diskusních fór mě to nechává chladnou
já sama jak píšu rychle,taky furt dělám nějaký překlepy…
No já jsem na hrubky strašná. A vždy je zjistím když to odešlu a už se mi to nechce opravovat, takže jsem ještě lenivá
Ale ta kref je fakt schválně. já jí tak píšu.
nekdy když mi hrábne tak píšu na spolužáky ahoj Fšichni ![]()
Bef: Já si jí vyfotila foťákem pak ořízla a vložila sem.A děkuji ![]()
Jinak jestli chcet tak mě klidně opravujte. Já už jsem na to zvyklá. Fšichni mě opravujou, no ![]()
Jinak mě včera taky trochu vyrazily dech ceny vyšetření.
Já jdu na:
1. laboratorní vyšetření a odběry krve ze žíly - období 9+0 - 10+6 (krevní skupina,Rh facor, pohlavní choroby,protilátky na toxoplazmosu,glukosa. součástí je i biochemický screening na chromozomální vady plodu) - ZDARMA
2. screening na konci 1.trimestru - odobí 11+5 - 13+6 (UZ + NT) - ** cena 1.100,–kč **
Dále ceník:
Zobrazení plodu 3D/4D 1.250,–
Určení pohlaví plodu 600,–
Pupečníkové průtoky (26-28.tt) 1.000,–
No,soukromá klinika… ![]()
Jo a zapoměla bych říct že Vydrýsek sebou pěkne mrskal
ze začátku ne, to si ho změřil. Pak sen´bou šil a pak zas nic a pak zase jo . Dr chtěl ještě jednou změřit to šíjové projasnění, ale mrška se nechtěl otočit. To bude asi tvrdohlavec po tatínkovi ![]()
Daisy nemyslela jsem to zle
jen proste jsem to musela napsat hihi ale jak je to schvalne tak to jo
![]()
Anette, Ppeti diky ale peknych grafu uz tady bylo ![]()
Ja jen cekam jestli to od zitrka pujde dolu
ja se z toho picnu ![]()
Tak uzavreme sazky jo?? ja tipuji ze moje bt bude zitra nizsi a to asi 37
![]()
Ty jo já ten screening na konci 1 trimestru měla za 600. Bef, v brně za něj chtějí 1450. Takže si nevybereš. 3D/4D V pze vím že to tak stojí. Ale já pojedu do Brna, tam je asi jen 3D, ale to nevadí za 600.Mám to od tud skoro jak do Phy.
Katy: mě to nevadí, jsem zvyklá
Te´d jsem málem napsala zviklá
![]()
Jo a nech toho, Bt neklesne a basta ![]()
Bef hele porad to je lepsi nez tady
, tady jsou utz za cele tehu jen 2 teda pokud je vse v poradku a to ve 12 a ve 20tt, ale NT jsou asi zdarma a nebo jsou jen tripple testy to nevim. Kdyz chces 3D utz tak musis jit na soukromou kliniku a das za to kolem 6000 kc
.
Tak nevim nevim jestli na to pujdu ![]()