Poradna duly
Jana Čurdová
Holky za chvilku budu papat! Mňám už se těším. Jo chtěla jsem si k tomu udělat kaši ale já blbec jsem do brambor hodila kmín
Takže bude jen řízek s bramborem
To mě moc R. nepochválí. Moc Brambory nemusí. A já také ne. ![]()
Bef , teď začala …zjistila js, že si ty straré díly moc nepamatuju,tak koukám znova
manža to nesnáší, prý mu leze na nervy, jak na sebe pořád ječí
![]()
Jinak já js z Krkonoš, byla js Pze po střední 4,5 roku a pak js se zase vrátila. Přivdala js se do Orlických hor. Okraj Phy je fajn, moje kamarádka se nevrátila jako já a mají za Phou domeček. No ale i já js takhle spokojená ![]()
Katy , chtěla js zastřihnout živý plot, ale asi až po tv ..teď peču perník
no jsem na tebe taky moc zvědavá, držím pěsti!!!!! ![]()
Daisy proc bys je nemohla ustouchat i s kminem???
to taky delame a plus maslicko a mlicko a tky je supr do toho dat pazitku mnam ![]()
No to jsem zvedava co se z toho vyklube ![]()
Ja zas koukam vecer na Redakci a hrozne se u toho chechtam vzdycky
![]()
No a proc me boli v tech krizich??
tak jako me tam picha ![]()
Katy: To by si ze mě dělal R srandu snad do konce života ![]()
No jsem na tebe zvědavá ![]()
Daisy proc??
no to je jedno my to tak delam normalne
no ale kazdy to dela jinak ze ![]()
Dotázek: Četla js o kombinovaném testu v I. trimestru, prý ho nedělají všude, každý dr. o něm neví. Jedná se údajně o vnitřní UTZ, NT a zároveň odběr krve. Je to to vyšetření, na která se chystáte? Peti, Befi, …?
Mamce se to 2 stalo omylem a já v kaši ten kmín moc nemusím. R. by stoho měl vánoce.
Jinak už baštím a je to usmažené dobře, ani kousek syrového, uf. Mám ty kotlety nebo co. Nešli my pořádně rozklepat. Chtěla jsem původně kuřecí prsíčka ale měli je bídný
Medu teda nevim na co se chystaji Bef a Ppetka ale pravdepodobne na tohle, je to NT+ a provadi se to kolem 12 tt a je to UTZ + krev a je to prakticky hodne podobne jako tripple testy akorat driv a presnejsi, neni to pojistovnou hrazene takze si to musis platit sama a stoji to ruzne jak ktery dr
Je to vlastne sijove projasneni a mereni nosni kustky
Tak jsem zblajzla jogurt mnam no ale dala bych si nejaky obed
no jeste musim 2 hodky vydrzet ![]()
zdravím od našich …taťka si hraje s Ondřejem a má zapnutý net a tak jsem nakoukla
jinak nedočítám …nestíhám …pádím s našima na kafe
jsem jak balon a jsou mi těsné kalhoty ![]()
Bef ..gratuluji ke kontrole
Katy ..v kříži mě bolelo také ..
..krásné teplotky ..jen tak dál
Jezi tak si to krasne uzij a davej na sebe pozor
a to nafouknuti ted asi bude porad
uz to vi vasi??
Jezi fakt???
jako ted??? no je to spis takove pichani a nebo jak to popsat ![]()
Fakt …
..už od ovulace …to mi i potvrdil dr. …bolelo mě břicho a v kříži ..což trvá občas i teď ..
jj naši o tom ví …
minule jsem to mamce neřekla a ona to těžce nesla