JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
20.7.08 08:21

Ahoj, nestíhám vás dočítat :( . Takže asi budu jen občas nakukovat. Teď jsem si dělala metřík a přišla drahá polovička a prý - neříkala jsi, že si ho nebudeš dělat, aby se to nevyzradilo :roll: . Tak jsem mu sdělila, že pochybuji, že rodiče a švagrová polezou zrovna sem a jinde si podpisy vypínám. Nechci to vytrubovat, ráda bych to ututlala co nejdéle (před rodinou, kamarádi už to ví :D ), ale potřebuji vědět, kolikátý vlastně jsem týden.
Doufám, že prožívátě těhotenství co nejlépe a těšilky, že se brzo dočkají.
Mě je trochu divně, tak bývám podrážděná a nevrlá :roll: .
Takže metříky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.7.08 09:20

Ahojky Holky!
přeji pěknou neděli. my za chvilku jedem do Hradce a pak za R. sestřenkou tak nahlídnu až večer.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.7.08 11:01

Dobré ráno,
tak já měla krušnou noc…moje drahá polovička přišla domů jako dán…takže jsem ho okamžitě vyslala spát do jiného pokoje,ale skoro celou noc furt pochodoval po bytě nebo chodil na záchod,takže jsem byla jak na trní a vůbec nespala…a ráno jsem se z toho náležitě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.7.08 11:02

Ahoj holky, taky dnes jen nakukuju :wink:
Befi , tak blinkání není, ale jinak nevolnosti celý den? :? No já to mám vlastně stejný, teď je mi špatně od rána do večera, když se přemluvím a něco malého sním, tak je to asi na půl hodinky lepší, pak to zase začne :? Je bezva, že jsi do sebe dostala normální jídlo! Já zjistila, že je jedno co sním, po normálním jídle mi není hůř, tak se taky snažím. I si sem tam nakrájím třeba jabllíčko nebo nějakou zeleninu a donutím se to sníst, dá se to! Udělej to taky tak, ať má prďolka vitamíny :wink:
Obrázek - vítám tě u nás a gratuluju k těhu!!! :srdce:
Daisy , máš pravdu, že by tu krev mohl poslet do HK, na to se zeptám :idea: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.7.08 11:02

Befi! 8O 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.7.08 11:25

Medu: to je dobrý. Jsme tady ted 2 mrtvolky…,ale přeju mu to,at je mu špatně :lol: ! Aspon si to zas bude chvíli pamatovat..
Ale v noci jsem byla tak naštvaná,vždycky mě vzbudil nákej zvuk,lekla jsem se a šla podívat co se děje…Takže několikerý vstanutí mi rozhodně dobře neudělalo…
Ted peču kuřecí stehna,ale vůbec nejsem při chuti… :cry: A odpoledne musíme na návštěvu ke tchýni,chjo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.7.08 11:56

Befi , to musela být noc :roll: já teď taky špatně spím, tak si to umím představit. jj, jen ať si tvůj přítel taky užije :wink: Kuře plánuju na zítra, dám si s kaší, mňam, docela se těším. Včera js ho zapomněla vyndat z mrazáku, tak máme dneska včerejší oběd - čínský nudličky s krůtím masem, pórkem a žampionama. Hmm, návštěvu nezávidím! Já tu měla tchýni v pátek (ještě s manželovou sestřenkou a 4 letou holčičkou), byla to přepadovka, takže trošku bordýlek po baráku, jak na úklid nemám náladu, no udělala mi radost :evil: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.7.08 12:05

TP tipuji na 20.3. a kontrolu u lékaře zatím neřeším :D . někdy v srpnu za ním zaběhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.7.08 12:55

Ahojky , venku je tak hezky, a já bych pořád spala :?
Už asi týden si chodím kolem 14h lehnout, a spím jako dřevo i 2h…
A dneska bych v tom krásném dni ležela klidně v posteli pořád a na střídačku si četla a spala… No potěš… :roll:
Kdepak mám tu dřívější energii, kdy jsem celý dny projezdila na kole… :?:
Na jednu stranu mě to štve, na druhou je mi to fuk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.08 17:42

Ahojky holky
Obrazku zdravim a preji krasne a pohodove tehu :wink:

Tak u me bt zatim dobra ale test bily :( se z toho picnu ach jo :(

Jak se mate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.7.08 19:06

Tak jak jste prožily víkend? My krásně - hodně procházek ,dobrý jídlo a sekala jsem zahradu to mě baví :D . Jsem příjemně unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.7.08 19:31

Malvino ahoj
No my jsme byli vcera na cesko slovenske party asi hodku odsud a pripadala jsem si jak v cechach :wink: bylo to super, vepro, knedlo, zelo pivecko sice polske ale nevadi a sami krasni cesi a slovaci a taky se hralo na kytaru no super :wink:
Pak jsme jeli jeste na dalsi party a to se kamos loucil s anglii takze slivovicka a pivko :lol: :lol: ale v poho za celodpoledne a vecer jsem mela dva pivecka a jednu slivovicku :wink: no ale stejne jsem se asi zbytecne brzdila, bt sice jeste vysoko ale testik bily :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.7.08 19:56

Ahojky,
tak už je zase další den skoro za námi :)
Já po obědě chrněla neskutečný 3h,a nejradši bych spala furt.ale museli jsme k tchýni,tak jsem se přemohla.u ní jsem si vyžádala rohlík s máslem,tak čuměla jak puk…
Bylo mi jakžtakž,tak jsme pak jeli ještě na chvíli do Letňan,přítel si nutně potřeboval koupit 2trencle…(nakupuje jenom v Reservdu…).No,já jsem se přistihla,že mám obsolutně nenakupující náladu,což u mě nebývá zvykem :wink: Koupila jsem si sebou akorát bigmaca,a ted tady na něj koukám,a přemýšlím,jestli ho dokážu sníst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
20.7.08 20:10

Dobrý večer …jsem totálně grogy …
před chvíli jsme přijeli od našich a návstěvy u společných známých a dopo jsme s Ondřejem byli na koňských závodech

Peta ..já nevím :oops: ..nechám to na Tobě …

Bef ..tak to jsi si užila …manža taky byla…ale spal v obýváku skoro až do rána a tak o něm moc nevím
jen se léčil až do dneška :lol:

Malvína …taky se mi ještě k dr moc nechce ..ale uvidím …holky mě tam tady honí kvůli mé předešlé spatné zkušenosti :roll: :oops:

Obrázek ..mam uplně to samé ..ráda jezdím na kole a chodíme s Ondřejem na procházky a teď vůbec nic nevydržím …

Katy ..tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.7.08 20:13

Holky,já jsem ze všeho taky totálně zničená.Přijdu si jak zapšklá krysa,co jenom poléhává doma a víc k životu nepotřebuje :?
Přitom mám vystudovaný tělocvik :roll:

a nějak nemám potřebu se o sebe starat…pleť mám jak debil,přestala jsem se malovat,prostě mi na mě najednou vůbec nezáleží.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí