Poradna duly
Jana Čurdová
Holky te´d jsem nakoupila, dala inzerát na tu zahradu tady v dobrušce na nástěnku. Tak jsem zvědavá. Zblajzla trochu melounu a koblihu a jdu teda vyluxnout jináč mě trefí šlak. Králík tu rozházel hobliny s bobkama a kočky to roztahali po celém bytě
Pak se stavím asi až u oběda.Budu mít těstoviny s tuňákem. Mňáááám ![]()
Katy: držím pacinky
Jé Medu, vidíš, dnes bych taky mohla upést kuře. V sobotu jsme nasbírali pár hřibů, tak udělám kuře na hříbkách a br. kaši. Mňam
.
Mě tak dnes honí mlsná. Navíc jsem si dnes zapoměla svačinu, takže řaludek mi řve
.
Holky ja vim ze to proste tak je no ale vzpomente si jake depky jste meli vy
Jinak uz mlcim mlcim ![]()
Daisy , tak doufám, že se někdo ozve …tady u nás fakt nic sehnat nejde ![]()
Sammy , hmm, na hříbkách, to zní dobře! ..no mě navnadila minulý týden s tím kuřátkem a kaší Daisy ![]()
Katy , chápeme tě, kdo jiný by se do tebe mohl tak vžít, jako my
jen kdybychom ti mohly nějak pomoct, no ![]()
Jinak už dělám na těch koláčkách a doufám, že budou takové http://www.mimibazar.cz/recept.php?… ![]()
Medu: já dělala stehna s kaší včera. z toho všeho jsem snědla asi lžíci kaše a kousek masa u kosti
. Ale přítel si liboval,kolik toho na něj zbylo ![]()
Jinak mě se asi podařilo pronajmout byt v Kolíně,furt se mi ho nechtělo vzdávat (je fungl krásně zrekonstruovaný),a jezdili jsme tam často na víkendy. No,ale ted už jsem rozhodla,že to nemá cenu,a musíme začít šetřit.
Medu, koláčky vypadají nádherně. Já se chystám upéct bábovku, nebo usmažit tvarohové koblížky. Mňam.
Katy, vůbec nemlč a pěkně se vypovídej. To mi při těch mých MS depkách pomohlo vždycky nejvíc. A od toho tady taky jsme, aby se Ti brzy ulevilo.
Tak posílám alespoň http://www.celysvet.cz/…le/s5004.gif
Holky fakt moc dekuji
![]()
Sammy diky za kyti ![]()
Kurna nemluvte o tom jidle mam hlad , kure na hribkach mnam
a Medu ty kolacky hmmmmm posli mi aspon jeden ![]()
tak koukam jak tu pekne svisti pokec o basteni
ja sem se ted nadlabla jako vzdy u tchyne, jeste ze za me nekdo vari jinak bych asi jedla konzervy
nejsem moc schopna varit, v sobotu sem delala zapeceny brambory a i u toho se mi parkrat navalilo, maso bych nebyla schopna delat vubec. Jo a kure ani omylem, normalne kure miluju a nemam rada veprovy, ale ted mi kure smrdi ![]()
Tak jsem snedla dve merunky a mam hlad porad, no asi budu muset zacit drzet dietu pac se za chvili nevlezu ani do jednech kalhot ![]()
Katy, na dietu se vybodni. Hlavně, že sji zdravá a hubnout můžeš až po mimi. To jsem si já říkala už půl roku před tím, než jsem otěhotněla
.
Peti, copak Ti tchýně uvařilo dobrého?
sammmy veprovy, zeli a brambory protoze knedliky nejim
hrozne si me ted rozmazluje az se citim blbe ![]()
Peti: tak blízkost tchyně ti maximálně závidím,i když to zní hrozně…
Já mám rodiče i přítelovu rodinu trochu z ruky,takže jsem závislá na zbytcích z víkendu,co od nich dostaneme a nebo na sobě-což je katastrofa,protože taky nejsem moc schopná v tuhle chvíli vařit.
Ale dneska,snad to nezakřiknu,je mi po dlouhý době líp.dokonce jsem si ted přidala kaši ![]()
Ahojky .. hlídam kluky …Ondřeje a synovce Kubu a koukáme na pohádky
Befa ..snad jo ..ale klidně bych to nějak ustála, kdybych věděla že bude vše OK
Samy ..tak to věřím ..taky teď nic neujdu ..tak se opatruj ..mě dnes taky pobolívá břicho
Peta ..jsem ráda, že jsi relativně OK ..mě dnes nějak bolí břicho ..bojím
Katy ..nikoho nezatěžuješ !!!!!..jen se vypovídej
Medu krásné kláčky ,,,pošli ochutnat
Tedy holky, já mám plnou hubu slin
.
Peti, takovou tchýni taky závidím. Můj Drahý vařit neumí, k jeho rodičům nechodím vůbec a k našim se zvu na jídlo dost často, takže co si doma neudělám, to nemám.
téda s tou tchýní taky závidím…ta moje sice bydlí kousek, ale na obědě jsme tam byly za těch 13 let asi 5×
a k našim to mám trošku z ruky (Ostrava)…takže mi nezvývá nic jiného než vařit sama…a jestli někdy budu těhu a budu mít takové stavy jako vy…tak asi umřem hlady ![]()